تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 326 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

کلا تنها ایرادی که میشه از این گوشی گرفت پریدن My Storage هست و بس !!
    خدایی تنها گوشی هست که بعد از خریدنش تا الان پشیمون نیستم ..

فقط میترسم وقتی ویندوز 7 اومد دیگه 6.5 رو زیاد ساپورت نکنند .

2. این کاربر از TR4NC3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا این اپرای من سایت های فارسی می رم نوشته ها حرف به حرفه حروف از همجداستچی کار کنم؟

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

منم فقط روی رام های sence دار هنگ داشتم
    تو حالت معمولی گوشیم هنگ نداشت
    پریدن مموریمم بعد یه دونه هارد ریست بود

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------

آخه نمایندگی رام غیر اوریجینال ببینه میفهمه حرفه ایم
    باید یه جوری رام mst رو بکنم nb0 رام اوریجینال میدیل ایست
    بعد یه سوال شما دو دقیقه اول رو ندیدی هیچی
    اون بعد که دیدی اکتانز روی نرمال بود ؟؟ همه چی عین رام عوض کردن خودمون بود؟؟

من چشمام یه کم ضعیفه همین کار دستم داد و هیچی ندیدم

بیا یه راه خیلی خوب هم برای اینکه رام mst نصب کنی رو گوشیت که حافظش پریده پیدا کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من چشمام یه کم ضعیفه همین کار دستم داد و هیچی ندیدم

بیا یه راه خیلی خوب هم برای اینکه رام mst نصب کنی رو گوشیت که حافظش پریده پیدا کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چه خوب
    فقط این لینک رام پارس مایکروتل رو میدی سعید جان؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

اس ام اس هات هم بک آپ میگیره. و بر مگیردونه . من خودم هزار بار امتحان کردم. کافیه custon backup بگیری

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

نه مال منم ناپدید شده بود . بردم درستش کرد. به نظر من اگه میخوای سر در بیاری که چطوری درست میشه. ببرش نمایندگی خودتو به زن به اون راه که انگار هیچی بارت نیست! وقتی گفت برو یه دوری بزن بگو عجله دارم همین الان درستش کنه . بعدش زیر چشمی نگاه کن ببین چیکار میکنه. من خودم از پشت شیشه نگاه کردم و فقط دیدم گوشی رو وصل کرد به کامپیوتر. بعدش که آخرش سرزده پرو پرو رفتم پشت سیستمش دیدم با برنامه اکتان داره کار میکنه. هرکاری کرده بود مطمعنم ت و 2 دقیقه کرده بود که من نفهمیدم چی بود!!
    سعید جان تو برنامه اکتان یه سری گزینه مثل erase csc و چند گزینه دیگه هست که ما واسه فلش اونا رو تیک نمیزنیم به نظرتون با این گزینه ها کار نمیکنن؟
    اصلا این گزینه ها کارشون چیه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سعید جان تو برنامه اکتان یه سری گزینه مثل erase csc و چند گزینه دیگه هست که ما واسه فلش اونا رو تیک نمیزنیم به نظرتون با این گزینه ها کار نمیکنن؟

erase csc قسمت csc گوشی ککه فایلهای گرافیکی و انیمیشن های بوت آپ هست رو پا میکنه. قسمتهای دیگه رو نمیدونم

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

همه گوشی های ویندوز دار اگه سر به سر گوشی بزاری هنگ می کنه
    مموریشم همینه اگه هی بخوای نرم افزار بریزیو ور بری ناراحت میشه می پره
    کلا زیاد نباید سر به سر امثال این گوشی ها بزاری
    باگارانتی بگیر بهتره به نظرم
    ببینید با این قیمت بعد از گذشت 6 ماه از اومدن این گوشی تو بازار باز هم انتخاب اوله (نسبت به قیمتش) .

ببینید شما اصلا از گوشیتون چه انتظاری دارید. اگه نرم افزار باز نیستید به نظر من نخرید بهتره. ولی اگه خوراکتون نرم افزار و این چیزاست به نظر من خوبه به

شرطی که واقعا نخواید بیشتز هزینه کنید. اگه بخوای بتونید بیشتر هزینه کنید گزینه های دیگه ای هم هست و وارد بازار شده که میتونید به اونا بپردازید .

مشکل هنگ کردنش رو اصلا قبول ندارم چون من الان بعد بارها رام عوض کردن الان یه رام خیلی خوب و سبگ نصب کردم و فارسی ساز بسیاز خوب و نرم

افزارهای کاربردی مناسب مدتهاست که دیگه رام رو دست نزدم . حتی کاری کردم که با وجود 3000 تا اس ام اسی که داخل گوشی دارم نرم افزار اس ام اسش

خیلی سبکه.

کلا یه این گوشی این ایراد ها رو میشه گرفت تازه اگه خیلی وسواسی باشید

1- صفحش مقاومتیه ( خازنی نیست ) البته بعضیا از خازنی متنفرن( بنا برتجربه دوستام ) میگن که تا انگشتمون میخوره به یه گوشیه صفحه سریع عمل میکنه. جدا

من اصلا با این مورد 1 مشکلی ندارم و مقاومتی رو ترجح میدم.

2- بعد از 6 ماه اگه محل زندگی یا کارتون غبار زیاده باشه متوجه میشید که از بغلای گوشی غبار به پشت گوشی میره که البته خیلی خیلی کمه و اگه دقت کنید

متوحه میشید

3- صفحش ضد خش نیست و به راحتی خش می افته و باید یه تلق روش باشه

4- حافظه 16 گیگت ممکنه بپره. راستش تا قبل از اینکه مال خودم بپره( بعد از 7 ماه ) اصلا فکرشو نمیکردم همچین اتفاقی بی افته ولی افتاد... ولی نباید هر نرم

افزاری که میبین رو نصب کنی باید دقت کنی.. که اگه با گارانتی مایکروتل بگیری برات 10 دقیقه ای درستش میکنن البته مجانی

-----------------------------------------------------

مزایا :

0- مصرف باتری فوق العاده خفن !!!!

1- نسبت به قیمت امکانات فوق العادست...

2- باریک و زیبا

3-صفحه کیفیت بالا ال ای دی .... جوری که پوز اکثر افراد رو میتونی بزنی

4- سیستم عامل ویندوز 6.5

5- برا م عجیبه که خیلی برای این گوشی رام کوک میشه!! کلا هرچی حرفه ایه این گوشی رو داره سایت مودا کو رو باید اسمش رو میزاشتن سایت امنیا2

6-نرم افزار رایگان و کرک شده خیلی خیلی براش ریخته..... تم براش فراوونه

7-باور کنید که 256 مگابایت رم براش کافیه..... به شرطی که رام کوک شده نصب کنید

8-دوربینش واقعا خوبه کیفیت عکس برداریش واقعا مناسبه و راضی کنندست . کیفیت فیلمبرداریش هم از خیلی از گوشی ها بهتره . با 500 تومن تنها گوشی

که دوربینش بهتر از اینه امنیا اچ دیه....

9-16 گیگ حافظه داخلیش یه نعمته

10- اندازه گوشی مناسبه و تو جیب هم جا میشه مثل Hd2 دست و پا گیر نیست.

11- فکر کنم بین پاکت پی سی ها بیشترین فروش رو داشته حتی جزو گوشی هاییه که تو آمریکا با شبکه verizon به فروش میرسه/ مثل آی فون.

12--خروجی 3.5 میلیمتری صداش خیلی زیاده و خروجی تلویزونش کیفیت خیلی خوبی داره.

بچه ها اگه چیزی یادم رفته اضافه کنید.............
    به نام خدا.

نخست اينکه از پاسختون و اينکه وقت گذاشتيد بسيار بسيار ممنونم.

اگر منظور از سر به سر گذاشتن، -- و دستکاري کد و اين حرفهاست، که من اهلش نيستم. ولي اگر با ريختن برنامه‌هاي ساده و کاربردي به مشکل برميخورد بحث

ديگري است.

درمورد فرمايش سعيد آقا يعني نرم‌افزارباز بودن، سوالم اينه که آيا مثل فايرفاکس است؟ يعني بايد براي کاربردهاي ابتدايي رويش برنامه ريخت؟ چون اين اصلا خوب

نيست و اينجور مواقع خيلي جاها ناهمخواني پيش مي‌آيد.

و اما برويم سر اصل مطلب همين پريدن حافظه و هنگ کردن و... . ببينيد، اگر بخواهم روراست باشم، گوشي فعلي من سوني اريکسون G700 است. پيش از خريدن اين گوشي، بنده خدايي گفته بود وقتي بلوتوثش را خاموش ميکند بايد کل گوشي را روشن و خاموش کند تا دوباره بلوتوث کار کند. من اين را به چشم "يک ايراد کوچک" ديدم و ناديده عملا گرفتم و گوشي را خريدم.

الان گوشي‌اي در دستم است که هنگ ميکند، سرعت تقريبا ندارد، بلوتوثها را مستقيم به حافظه نمي‌برد، و کمتر از يکسال پس از خريدن، صفحه لمسي‌اش از کار افتاده. واقعيت اينست که من ميترسم اگر امنياي 2 را بگيرم با گذشت زمان ايرادهاي بيشتر و بيشتري در آن پيدا شود.

کلا تنها ایرادی که میشه از این گوشی گرفت پریدن My Storage هست و بس !!
    خدایی تنها گوشی هست که بعد از خریدنش تا الان پشیمون نیستم ..

فقط میترسم وقتی ویندوز 7 اومد دیگه 6.5 رو زیاد ساپورت نکنند .
    خب اين ايراد کمي نيست. ضمن اينکه ظاهرا تنها ايراد هم نيست. در صفحه قبل چند نفر از دوستان فرمودند در جاهاي مختلف با مشکل هنگ مواجهند. خود آقا سعيد پس از چندين و چندبار تعويض رام مشکل سرعت را ندارند. اينها همه ايراد است.

بسيار از پاسخها ممنونم.

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من تک تک شون رو امتحان کردم
    اثر نداره ...

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

به نام خدا.

نخست اينکه از پاسختون و اينکه وقت گذاشتيد بسيار بسيار ممنونم.

اگر منظور از سر به سر گذاشتن، -- و دستکاري کد و اين حرفهاست، که من اهلش نيستم. ولي اگر با ريختن برنامه‌هاي ساده و کاربردي به مشکل برميخورد بحث

ديگري است.

درمورد فرمايش سعيد آقا يعني نرم‌افزارباز بودن، سوالم اينه که آيا مثل فايرفاکس است؟ يعني بايد براي کاربردهاي ابتدايي رويش برنامه ريخت؟ چون اين اصلا خوب

نيست و اينجور مواقع خيلي جاها ناهمخواني پيش مي‌آيد.

و اما برويم سر اصل مطلب همين پريدن حافظه و هنگ کردن و... . ببينيد، اگر بخواهم روراست باشم، گوشي فعلي من سوني اريکسون G700 است. پيش از خريدن اين گوشي، بنده خدايي گفته بود وقتي بلوتوثش را خاموش ميکند بايد کل گوشي را روشن و خاموش کند تا دوباره بلوتوث کار کند. من اين را به چشم "يک ايراد کوچک" ديدم و ناديده عملا گرفتم و گوشي را خريدم.

الان گوشي‌اي در دستم است که هنگ ميکند، سرعت تقريبا ندارد، بلوتوثها را مستقيم به حافظه نمي‌برد، و کمتر از يکسال پس از خريدن، صفحه لمسي‌اش از کار افتاده. واقعيت اينست که من ميترسم اگر امنياي 2 را بگيرم با گذشت زمان ايرادهاي بيشتر و بيشتري در آن پيدا شود.

خب اين ايراد کمي نيست. ضمن اينکه ظاهرا تنها ايراد هم نيست. در صفحه قبل چند نفر از دوستان فرمودند در جاهاي مختلف با مشکل هنگ مواجهند. خود آقا سعيد پس از چندين و چندبار تعويض رام مشکل سرعت را ندارند. اينها همه ايراد است.

بسيار از پاسخها ممنونم.

lمن فقط میتونم بهتون یه چیز بگم : از خریدن این گوشی پشیمون نمیشید و انتخاب دیگری با این پول ندارید!!
    کلا ایراد مختص وسایل الکترونیکی هست . شما یک میلیون و هفتصد هزار تومن بدی آیفون 4 وقتی با دستتون بگیریدش دو تا از آنتتنش کم میشه!!!!! !!!!!! !!!!! سونی اریکشون بی تجربه رو به هیچ عنوان با سامسونگ مقایسه نکنید. هیچ گوشی با این امکانات و با این قیمت پیدا نمیکنید.

اصلا سوال من اینه اگه این گوشی رو نخرید پس میخواید چه گوشی بخرید؟ میخواید آندروید بخرید که اطلاعات خصوصیتون رو دزدی کنه؟ میخواید آیفون بخرید که پول خون باباشون رو پای گوشی میذارن یا میخواید نوکیا بخرید که بر اساس تعصب یه هیچ وجه از سیمبین کوتاه نیماد؟؟؟ من الان 7 ماهه این گوشی رو خریدم 550 . الان 550 بدم بهم باز هم انتخاب دیگه ای ندارم.

12. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

lمن فقط میتونم بهتون یه چیز بگم : از خریدن این گوشی پشیمون نمیشید و انتخاب دیگری با این پول ندارید!!
    کلا ایراد مختص وسایل الکترونیکی هست . شما یک میلیون و هفتصد هزار تومن بدی آیفون 4 وقتی با دستتون بگیریدش دو تا از آنتتنش کم میشه!!!!! !!!!!! !!!!! سونی اریکشون بی تجربه رو به هیچ عنوان با سامسونگ مقایسه نکنید. هیچ گوشی با این امکانات و با این قیمت پیدا نمیکنید.

اصلا سوال من اینه اگه این گوشی رو نخرید پس میخواید چه گوشی بخرید؟ میخواید آندروید بخرید که اطلاعات خصوصیتون رو دزدی کنه؟ میخواید آیفون بخرید که پول خون باباشون رو پای گوشی میذارن یا میخواید نوکیا بخرید که بر اساس تعصب یه هیچ وجه از سیمبین کوتاه نیماد؟؟؟ من الان 7 ماهه این گوشی رو خریدم 550 . الان 550 بدم بهم باز هم انتخاب دیگه ای ندارم.
    آخه ببينيد من سر G700 هم همين اشتباهو کردم. گفتم عيب ندارم گوشي لمسي با 160 تومن که آفيس و ‌PDF باز ميکنه حالا بفرضم که مشکل بلوتوث هم داشته باشه.

بعد هم آدمها با هم فرق ميکنن. من شخصا خيلي از دنگ و فنگ و ريختن برنامه و عوض کردن رام و اينها خوشم نمياد. چون نه وقتشو دارم نه حالشو.

فکر کنم اينجوري بتونم بهتر منظورمو برسونم: وقتي سامسونگ گوشي‌اي توليد ميکنه که يهو کل حافظه‌اش ميپره، چطور ميشه بعيد دونست که تو بقيه جاها مشکل نداشته باشه؟ (اين پريده حافظه خيلي فرق ميکنه با دوتا کم شدن از آنتن که با جابجا کردن دست حل ميشه)

و خلاصه اينه که من ترجيح ميدم نوکيا داشته باشم و تعصبش - به قول شما - روي سيمبيان رو قبول کنم، ولي سراغ موبايلي نرم که امروز باهاش عکسي بگيرم که قراره خاطره بشه و فردا خبري از اون عکس نباشه يا بالاخره به دردسرم بندازه.

شاد و تندرست باشيد و البته، بازهم ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •