کلا تنها ایرادی که میشه از این گوشی گرفت پریدن My Storage هست و بس !!
خدایی تنها گوشی هست که بعد از خریدنش تا الان پشیمون نیستم ..
فقط میترسم وقتی ویندوز 7 اومد دیگه 6.5 رو زیاد ساپورت نکنند .
کلا تنها ایرادی که میشه از این گوشی گرفت پریدن My Storage هست و بس !!
خدایی تنها گوشی هست که بعد از خریدنش تا الان پشیمون نیستم ..
فقط میترسم وقتی ویندوز 7 اومد دیگه 6.5 رو زیاد ساپورت نکنند .
اقا این اپرای من سایت های فارسی می رم نوشته ها حرف به حرفه حروف از همجداستچی کار کنم؟
من چشمام یه کم ضعیفه همین کار دستم داد و هیچی ندیدم
بیا یه راه خیلی خوب هم برای اینکه رام mst نصب کنی رو گوشیت که حافظش پریده پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه خوب
فقط این لینک رام پارس مایکروتل رو میدی سعید جان؟
سعید جان تو برنامه اکتان یه سری گزینه مثل erase csc و چند گزینه دیگه هست که ما واسه فلش اونا رو تیک نمیزنیم به نظرتون با این گزینه ها کار نمیکنن؟
اصلا این گزینه ها کارشون چیه؟
erase csc قسمت csc گوشی ککه فایلهای گرافیکی و انیمیشن های بوت آپ هست رو پا میکنه. قسمتهای دیگه رو نمیدونم
به نام خدا.
نخست اينکه از پاسختون و اينکه وقت گذاشتيد بسيار بسيار ممنونم.
اگر منظور از سر به سر گذاشتن، -- و دستکاري کد و اين حرفهاست، که من اهلش نيستم. ولي اگر با ريختن برنامههاي ساده و کاربردي به مشکل برميخورد بحث
ديگري است.
درمورد فرمايش سعيد آقا يعني نرمافزارباز بودن، سوالم اينه که آيا مثل فايرفاکس است؟ يعني بايد براي کاربردهاي ابتدايي رويش برنامه ريخت؟ چون اين اصلا خوب
نيست و اينجور مواقع خيلي جاها ناهمخواني پيش ميآيد.
و اما برويم سر اصل مطلب همين پريدن حافظه و هنگ کردن و... . ببينيد، اگر بخواهم روراست باشم، گوشي فعلي من سوني اريکسون G700 است. پيش از خريدن اين گوشي، بنده خدايي گفته بود وقتي بلوتوثش را خاموش ميکند بايد کل گوشي را روشن و خاموش کند تا دوباره بلوتوث کار کند. من اين را به چشم "يک ايراد کوچک" ديدم و ناديده عملا گرفتم و گوشي را خريدم.
الان گوشياي در دستم است که هنگ ميکند، سرعت تقريبا ندارد، بلوتوثها را مستقيم به حافظه نميبرد، و کمتر از يکسال پس از خريدن، صفحه لمسياش از کار افتاده. واقعيت اينست که من ميترسم اگر امنياي 2 را بگيرم با گذشت زمان ايرادهاي بيشتر و بيشتري در آن پيدا شود.
خب اين ايراد کمي نيست. ضمن اينکه ظاهرا تنها ايراد هم نيست. در صفحه قبل چند نفر از دوستان فرمودند در جاهاي مختلف با مشکل هنگ مواجهند. خود آقا سعيد پس از چندين و چندبار تعويض رام مشکل سرعت را ندارند. اينها همه ايراد است.
بسيار از پاسخها ممنونم.![]()
من تک تک شون رو امتحان کردم
اثر نداره ...
lمن فقط میتونم بهتون یه چیز بگم : از خریدن این گوشی پشیمون نمیشید و انتخاب دیگری با این پول ندارید!!
کلا ایراد مختص وسایل الکترونیکی هست . شما یک میلیون و هفتصد هزار تومن بدی آیفون 4 وقتی با دستتون بگیریدش دو تا از آنتتنش کم میشه!!!!! !!!!!! !!!!! سونی اریکشون بی تجربه رو به هیچ عنوان با سامسونگ مقایسه نکنید. هیچ گوشی با این امکانات و با این قیمت پیدا نمیکنید.
اصلا سوال من اینه اگه این گوشی رو نخرید پس میخواید چه گوشی بخرید؟ میخواید آندروید بخرید که اطلاعات خصوصیتون رو دزدی کنه؟ میخواید آیفون بخرید که پول خون باباشون رو پای گوشی میذارن یا میخواید نوکیا بخرید که بر اساس تعصب یه هیچ وجه از سیمبین کوتاه نیماد؟؟؟ من الان 7 ماهه این گوشی رو خریدم 550 . الان 550 بدم بهم باز هم انتخاب دیگه ای ندارم.
آخه ببينيد من سر G700 هم همين اشتباهو کردم. گفتم عيب ندارم گوشي لمسي با 160 تومن که آفيس و PDF باز ميکنه حالا بفرضم که مشکل بلوتوث هم داشته باشه.
بعد هم آدمها با هم فرق ميکنن. من شخصا خيلي از دنگ و فنگ و ريختن برنامه و عوض کردن رام و اينها خوشم نمياد. چون نه وقتشو دارم نه حالشو.
فکر کنم اينجوري بتونم بهتر منظورمو برسونم: وقتي سامسونگ گوشياي توليد ميکنه که يهو کل حافظهاش ميپره، چطور ميشه بعيد دونست که تو بقيه جاها مشکل نداشته باشه؟ (اين پريده حافظه خيلي فرق ميکنه با دوتا کم شدن از آنتن که با جابجا کردن دست حل ميشه)
و خلاصه اينه که من ترجيح ميدم نوکيا داشته باشم و تعصبش - به قول شما - روي سيمبيان رو قبول کنم، ولي سراغ موبايلي نرم که امروز باهاش عکسي بگيرم که قراره خاطره بشه و فردا خبري از اون عکس نباشه يا بالاخره به دردسرم بندازه.
شاد و تندرست باشيد و البته، بازهم ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)