تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 312 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حسین جان یه پارتنر پیدا کن باهاش فیفا بازی کن خواهی دید اگه پارتنرت هم فیفا خور اصل باشه نمی تونه از قبل خودش رو برنده بازی بدونه در واقع تکنولوژی توی فیفا به کار رفته که درست عین دنیای واقعی فوتبال نتیجه بازی مقابل هم رو نمیشه از قبل فهمید حتی اگه یکی از طرفین فیفا باز اصیل باشه و تو برای اولین بار باشه که فیفا بازی می کنی توی فیفا آبجکت ها فوق اعاده طبیعی هستند شاید منظورم گرافیکی بودن نیست طبیعی یعنی واقعا حس می کنی بازیکنی که داری حرکت می کنی جدا جون داره وای PES خیلی حالت روباتیکی داره و کاملا مشخصه که بازیکنت یه ابجکت بازی کامپیوتری هست که اختیارش تمام کمال دستته

2. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان یه پارتنر پیدا کن باهاش فیفا بازی کن خواهی دید اگه پارتنرت هم فیفا خور اصل باشه نمی تونه از قبل خودش رو برنده بازی بدونه در واقع تکنولوژی توی فیفا به کار رفته که درست عین دنیای واقعی فوتبال نتیجه بازی مقابل هم رو نمیشه از قبل فهمید حتی اگه یکی از طرفین فیفا باز اصیل باشه و تو برای اولین بار باشه که فیفا بازی می کنی توی فیفا آبجکت ها فوق اعاده طبیعی هستند شاید منظورم گرافیکی بودن نیست طبیعی یعنی واقعا حس می کنی بازیکنی که داری حرکت می کنی جدا جون داره وای PES خیلی حالت روباتیکی داره و کاملا مشخصه که بازیکنت یه ابجکت بازی کامپیوتری هست که اختیارش تمام کمال دستته
    دقیقاً درست میگی ... آفرین .
    چون من خودم خدای فیفا هستم و توی مسابقات ایرفو هم شرکت کردم و بین 850 نفر به 32 نفر هم رسیدم.
    منتهی همین هفته پیش بود پسر داییم که شاید کلاً 4 5 دست بازی کرده بود اومد 3 تا بهم زد و رفت منم 1 دونه از گلها رو جبران کردم.
    توی فیفا اگه واقعاً از فوتبال و تاکتیک سرت بشه و بتونی از توانایی بازیکن ها توی مناطقی از زمین که به درد بخورن استفاده کنی میتونی نتیجه بگیری ، و این خصوصیت فیفا هر سال بهتر میشه ؛ البته من این رو هم اضافه کنم به نظر من نسخه کارنت فیفا10 واقعاً یک افتضاح کامل بود ... وحشتناک

4. 5 کاربر از Ali.Mirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

PES یه بازی در حد بچه بازی هست ! خیلی فانتزی و بی احساس ! شوت های عجیب ! حرکات نا ملایــم!
    اما فیــفا شبیه سازی زیـبا از فوتبال واقعی هست ! جوری که شما اگه پشت X360 بشینی فرق فاحشی بین این بازی و فوتبال واقعی نمی بینی ! دیگه با Natal چی میشه

6. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آرمین جان من دقیقا متوجه منظورت نشدم اما اگه میخوای بگی توی فیفا آزاد عمل زیادی وجود داره کاملا با شما موافقم , شاید بشه گفت برجسته ترین نقطه قوت گیم پلی فیفا همین مسالست و من همیشه در حسرت این ویژگی مهم در pes بودم متاسفانه چنین چیزی توی pes بشدت ضعیف کار شده کارگردان خوش ذوق فیفا این ویژگی مهمو با انیمیشن های متنوع و طبیعی بازی ترکیب کرده که ماحصل اون موجب شناور شدن جریان کلی بازی و نرم شدن حرکات بازیکنان شده توی فیفا 9 در این زمینه واقعا عالی کار شده بود من هنوز فیفا 10 رو زیاد بازی نکردم تا قالب کلیش دستم بیاد سعی میکنم طی چند روز آینده حداقل 10-15 ساعتی فیفا 10 رو بازی کنم تا تمام جزئیاتش دستم بیاد .به امید خدا آخر هفته تمام جزئیات گیم پلی نسخه 10 رو زیر ذره بین میبرم .

8. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به نظرم بهتره بحث بین PES و FIFA اینجا انجام نشه, چون ممکنه باز مثه سابق به حاشیه بره و اصلا نتیجه نداشته باشه!
    من تا آخر هفته یه گروه تشکیل میدم واسه مقایسه بین این دو بازی و دوستان رو دعوت می کنم تا اونجا تبادل نظر کنیم و بعد نتیجه هر مبحثی که در گروه مطرح شده رو در تاپیک مخصوص FIFA Vs PES قرار می گیره!
    اسم گروه هم FIFA Vs PES خواهد بود!
    نظرتون چیه؟

10. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

به نظرم بهتره بحث بین PES و FIFA اینجا انجام نشه, چون ممکنه باز مثه سابق به حاشیه بره و اصلا نتیجه نداشته باشه!
    من تا آخر هفته یه گروه تشکیل میدم واسه مقایسه بین این دو بازی و دوستان رو دعوت می کنم تا اونجا تبادل نظر کنیم و بعد نتیجه هر مبحثی که در گروه مطرح شده رو در تاپیک مخصوص FIFA Vs PES قرار می گیره!
    نظرتون چیه؟
    مسعود جان فکر خوبیه اما به هیچ وجه نباید بحث ما به کل کل تبدیل بشه در غیر اینصورت این بحث هیچ ارزشی نخواهد داشت چون موجب ناراحتی یک عده میشه و باز هم تاکید میکنم که این مساله هیچ ارزشی نخواهد داشت هدف ما بیان واقعیتهای موجود در این دو بازیه و خدای نکرده دادگاه نمیخوایم تشکیل بدیم .
    فکر میکنم بد نباشه بحثمون رو از موضوع simulation شروع کنیم و اینکه آیا باید بازیها به سمت شبیه سازی صرف حرکت کنند ؟ آیا کمی جنبه فانتزی بودن هم لازمه ؟ هدف شرکتهای سازنده بازیه دراین باره چیه ؟ و مواردی از این دست ...
    Last edited by 4039; 10-11-2009 at 11:26.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

نظرتون چیه؟
    خوبه ، ولی قوانین باید در حد تیم ملی شدید باشه

مسعود جان فکر خوبیه اما به هیچ وجه نباید بحث ما به کل کل تبدیل بشه در غیر اینصورت این بحث هیچ ارزشی نخواهد داشت چون موجب ناراحتی یک عده میشه و باز هم تاکید میکنم که این مساله هیچ ارزشی نخواهد داشت هدف ما بیان واقعیتهای موجود در این دو بازیه و خدای نکرده دادگاه نمیخوایم تشکیل بدیم .
    فکر میکنم بد نباشه بحثمون رو از موضوع simulation شروع کنیم و اینکه آیا باید بازیها به سمت شبیه سازی صرف حرکت کنند ؟ آیا کمی جنبه فانتزی بودن هم لازمه ؟ هدف شرکتهای سازنده بازیه دراین باره چیه ؟ و مواردی از این دست ...
    و این نکته هم حتمآ رعایت بشه که فقط و فقط درباره ی نسخه های نکست این دو بازی بحث بشه !
    البته بهتره با این شروع نشه ! چون اولین دعوایی که راه میفته بین من و شماست چون این پرسش عملآ سلیقه ای هستش

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من فردا یا پس فردا میرم یه هارد 500 گیگ سیگیت میخرم و میتونم بازی رو نصب کنم ولی برای بازی پچ درست و حسابی اومده؟
    خیلی وقته نمیام تو پی سی ورلد
    ممنون از تمام دوستان که در اینجا به دوستان کمک میکنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahab_H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب مسعود جان همین کار رو میکنیم من قبل از هر چیزی بگم فقط به این دلیل وارد این بحث میشم که واقعیتهای موجود در این دو بازی برای همه مشخص بشه و من هم چیزهای جدیدی از بقیه دوستان یاد بگیرم . این مساله رو هم عنوان کنم که من هیچ گونه تعصبی نسبت به این دو بازی ندارم و صراحتا و بدون هیچگونه نگرانی , ترس و یا تعارفی با دوستان خوبم توی تاپیک فیفا و یا تاپیک pes نظراتمو اعلام میکنم امروز دوشنبه هستش آخر هفته چطوره که این بحثو کلید بزنیم ؟ شما هم حتما تا اون موقع نسخه 2010 ساکر رو تهیه کن تا بتونیم یک بحث مفید درمورد بررسی این دو بازی داشته باشیم اگر هم خواستی قبل از ایجاد تاپیک یک روز توی یک کلوپ قرار بزاریم تا از نزدیک صحبتهایی درمورد این دو تا بازی و از روی مانیتور داشته باشیم ( فکر میکنم این کار میتونه خیلی مفید باشه ) .

سلام دوست عزیز
    میشه آدرس بحثهاتون رو هم به من بدید ؟

حرف شما درسته اما این مساله همه جا صدق نمیکنه حداقلش اینه که امتحان این کار مجانیه . شاید بشه به نتایجی رسید اصلا میدونید هدف ما از اینکار چیه هدف اینه که بیشتر با واقعیتهایی که توی این دو تا بازی وجود داره آشنا بشیم . من تا همین یک ساله پیش فقط برای سرگرمی بازی میکردم اما توی این یک سال ساعات بسیار زیادی از عمرمو روی اطلاعات مرتبط با بازی کامپیوتری فوتبال صرف کردم و متوجه چیزهایی شدم که قبلا اصلا هیچ توجهی بهشون نداشتم .
    من واقعا وقتی میبینم گیمرهای خارجی چه بحثهای تخصصی خوبی در مورد این دو بازی میکنن و با دلیل و بصورت تخصصی نقاط ضعف و قوت این دو بازیو مطرح میکنن خیلی ناراحت میشم که چرا توی کشور خودمون بحثها اینقدر غیر منطقیه و طرفداریها صرفا جنبه تعصبی داره تا اینکه با شناخت باشه .
    بله ولی حرف شما جایی درسته که همه کاملا احترام به نظرات هم رو رعایت می کنن نه جایی که ساده ترین چیزا تبدیل به کل کل میشه و خیلی راحت همه به هم توهین می کنن. این فرهنگ در جامعه ی ما وجود نداره!

در آغاز فعالیت OldtRaffoRd_ArAsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

لطفا پچ فیفا رو بزارین...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •