خب مسعود جان همین کار رو میکنیم من قبل از هر چیزی بگم فقط به این دلیل وارد این بحث میشم که واقعیتهای موجود در این دو بازی برای همه مشخص بشه و من هم چیزهای جدیدی از بقیه دوستان یاد بگیرم . این مساله رو هم عنوان کنم که من هیچ گونه تعصبی نسبت به این دو بازی ندارم و صراحتا و بدون هیچگونه نگرانی , ترس و یا تعارفی با دوستان خوبم توی تاپیک فیفا و یا تاپیک pes نظراتمو اعلام میکنم امروز دوشنبه هستش آخر هفته چطوره که این بحثو کلید بزنیم ؟ شما هم حتما تا اون موقع نسخه 2010 ساکر رو تهیه کن تا بتونیم یک بحث مفید درمورد بررسی این دو بازی داشته باشیم اگر هم خواستی قبل از ایجاد تاپیک یک روز توی یک کلوپ قرار بزاریم تا از نزدیک صحبتهایی درمورد این دو تا بازی و از روی مانیتور داشته باشیم ( فکر میکنم این کار میتونه خیلی مفید باشه ) .
سلام دوست عزیز
میشه آدرس بحثهاتون رو هم به من بدید ؟
حرف شما درسته اما این مساله همه جا صدق نمیکنه حداقلش اینه که امتحان این کار مجانیه . شاید بشه به نتایجی رسید اصلا میدونید هدف ما از اینکار چیه هدف اینه که بیشتر با واقعیتهایی که توی این دو تا بازی وجود داره آشنا بشیم . من تا همین یک ساله پیش فقط برای سرگرمی بازی میکردم اما توی این یک سال ساعات بسیار زیادی از عمرمو روی اطلاعات مرتبط با بازی کامپیوتری فوتبال صرف کردم و متوجه چیزهایی شدم که قبلا اصلا هیچ توجهی بهشون نداشتم .
من واقعا وقتی میبینم گیمرهای خارجی چه بحثهای تخصصی خوبی در مورد این دو بازی میکنن و با دلیل و بصورت تخصصی نقاط ضعف و قوت این دو بازیو مطرح میکنن خیلی ناراحت میشم که چرا توی کشور خودمون بحثها اینقدر غیر منطقیه و طرفداریها صرفا جنبه تعصبی داره تا اینکه با شناخت باشه .