تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 773 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون يه 42pv800 پانا دارم و خواستم متفاوت باشه و الحق كه تصوير پانا شرف داره به سامسونگ....ولي چيزي كه خيلي برام مهم بود USB و پخش فايلهاي MKV بود كه واقعا جزو امكانات فوق العاده اي است كه سامي داره و پانا فاقد آن ميباشد و براي اضافه كردن دستگاه پخش MKV به پانا بايد 200 هزينه اضافي پرداخت شود.
    جالبتر اينجاست كه اكثر فروشنده ها از اين قابليت نا آگاهند و در جواب سوال بنده مني بر پخش MKV گفت:نه ديگه اين يكي رو پخش نميكنه و.....

دوست عزيز كي گفته 200 تومن بايد هزينه كني؟
    ميتوني يه گيرنده ديجيتال ايكس ويژن بگيري كه USb اون همه فرمت ها رو پخش ميكنه. اينم مشخصاتش:

• كيفيت تصوير HD
    • داراي خروجي HDMI
    • داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
    • پشتيباني از فرمت عكس:BMP,JPG,PNG
    • پشتيباني از فرمت صدا:MP3,AAC,WMA
    • پشتيباني از فرمت تصوير:mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob

مشخثات كامل رو بهتره تو اين لينك بخوني و الكي پانا رو نفروشي سامسونگ بخري
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    چند تا از دوستان اینجا (در پست های قبل) صحبتی درباره فرمولی کردن که از اون طریق می شه بهترین سایز TV رو با توجه به متوسط فاصله بدست آورد.... مثلا برای فاصله 2/5 تا 4 متر بهترین سایز چیه... چون سایزهای بزرگ درسته که جذاب تر هستند اما نباید فراموش کرد که سایز بیشتر برابر کیفیت پایین تر تصویر هست (البته از فاصله نزدیک)...
    اگه کسی درباره این فرمول یا نحوه محاسبه فاصله و اینچ اطلاعاتی داره ممنون می شم منو راهنمایی کنه.
    ببين دوست عزيز
    اين فاصله يه استاندارده كه يه جدول داره كه تو اين لينك هم در موردش گفته:
    کد:
    در واقع اينجوري نيست كه شما بگي با 2.5 متر چي بگيرم خوبه. ببين شما با 2.5 متر ماكسيمم تلويزيوني كه ميتوني بگيري 63 اينچ با رزولوشن 1080p هست (طبق استاندارد Lenchmar) . حالا اگر ميخواي مي توني كوچيكتر هم بگيري . ولي از 63 نبايد بزرگتر بگيري
    از طرفي ميتوني سايز كوچكتر بگيري و رزولوشن كمتر. چون طبق اين جدول اگر اينچ از اون چيزي كه گفته كمتر باشه ميتوني رزولوشن پايين تري هم انتخاب كني . مثلا 50 اينچ با رزولوشن 720(البته اخيرا همه دوست دارن فول بگيرن )
    كلا اون لينك بالا رو بخون همه چي دستت مياد

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام خدمت t-tanhayam عزیز و سامی دوست
    آقا جون هرکی دوس داری منو اینور اونور آدرس نده؛میدونم خودشما هم علاقه خاص به برند سامی دارین که البته از نظر من هیچ ایرادی هم نداره البته تا وقتی تعصب وارد کار نشه و کارها رو خراب نکنه
    نه دوست عزیزم من علاقه خاصی به LG ندارم فقط از روی کاغذ و با توجه به امکانات ادعا شده و صد البته قیمت و وهزار البته تر !!! بودجه دست و پا شکسته خودم که حداکثر بتونم 2500 خرج این مورد بکنم نظرم به اون دو مدل از ال جی منعطف شد .راستی میتونم بپرسم قیمت اون مدل سامی (6960) رو دو سایز 40 و 46 هم گارانتی و هم بدون گارانتی حدودای چند درمیاد؟
    اصلا میذارم به عهده شما ؛به عنوان یک فرد مطلع و متخصص و صد البته بی تعصب اضافه ؛ اگه 2500 نقد دستتون بود بهترین انتخابهاتون به ترتیب چیا بودن؟
    اینم عرض کنم من هیچ مشکلی با هیچ برندی ندارم و فقط و فقط باتوجه به بودجه محدودم دوست دارم بهترین کیفیت رو تا حد امکان داشته باشم تا بعد اگه چیز دیگه ای تو همون رنج قیمتی دیدم چشام درنیاد و چهارتام نشه...!!!
    ارادت :
    ناصر
    -با سلام خدمت اقا ناصر گل هستيم در خدمتت
    -ما هم چيزي رو كتمان نميكنيم اميدوارم باعث گمراهي دوستان نشم

-والا در مورد انتخاب و پول دادن به led فكر ميكنم كاملا بر ميگرده به سليقه مثلا ميگم

-c650 و c6900
    -ld650 و le 8500

-تفاوت قيمت اين دو تا رو با ال سي دي هاشون ببين نزديك 1 تومان بيشتر هست

-حالا براي باريك شدن وديزاين زيباتر مصزف برق كمتر البته تا حدودي
    -مشكلات ابري شدن تصوير -صداي ضعيف تر (البته استثنا. هست ) و...

شما ميخواي اين هزينه رو بپردازي؟
    در عمل واقعا اين اختلاف توجيه مناسبي نداره به جيب شما بستگي داره

4. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

دوروبر 800 تومن

lcd يا led ?

samsung يا lg ?

گيج شدم والا نميدونم كدومو انتخاب كنم
    دوست عزيزم
    اين لينك رو بخون دقيقا مخصوص شماست
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با تشکر از شما
    هر دو رو تا حدودی مطالعه کردم.ممنونم.توی ریویو نشوته بود که از 3D های سامسونگ و ال جی بسیار فراتر هست.چند تا سئوال داشتم.من می خوام یه 3d سونی بخرم.اولا اینکه آیا در این مقطع شما این تنولوژی رو توصیه می کنید یا میگید باید صبر کرد.در ضمن آیا مدل 3D دیگری هم الان در بازار هست.حدود قیمت این سونی در بانه و در ترهان چقدر هست.ممنونم.
    كلا كه خريد سه بعدي الان كار درستي نيست ولي اگر ميخوايد بخريد حتما سه بعدي پلاسما بخريد

دلايل علمي در اين باره آورده شده كه لينك فارسي زير رو به شما ميدم بخونيد ببينيد و متوجه شيد
    توي همين سايتي كه اعلام ميكنم ال جي و ساموسنگ و سع بعديشون كاملا بررسي شده
    کد:

7. 2 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان .. ما قصد خرید 1 lcd داریم...مدلهای مد نظر خودمون ex500 sony و ld660 lg و سامسونگ مدل c650 هست..برای سامسونگ مدل رو مطمعن نیستم درست گفتم یا نه...در کل مدل خوب سامسو.نگ تا یک و نیم میلوین 40 اینچ چی هست؟..اطلاعات رو که نگاه میکنم lg بهتره...این 200 هرتز که نوشته رو میشه توضیح بدید؟؟بعد اینترنت که ال جی وصل میشه شد تا چه حدی هست؟؟یعنی فقط میشه وب تی وی دید یا سایت هم میاد؟؟؟بعد اگه کسی هر دوی این ها رو دیده کیفیت تصویر کدوم یکی بهتره"؟؟بعد این مدل ال جی بعد مدتی افت کیفیت نداره که؟؟سونی رو که گفتن افت کیفیت نداره...راستی مدل 40 اینچ مد نظر هست....بعد ما میخواستیم بدون گارانتی بگیریم..ولی ال جی زده ld650 ..این یعنی در کل فرقی با 660 نداره و هر دو دیجیتال دارند؟؟؟بعد هر دو ساخت کره هستند واقعا؟؟؟اگه یکی این سوالات رو جواب بده واقعا ممنون میشیم....در کل خرید کدوم یکی عاقلانه تر هست؟؟؟؟ببخشید سوالاتم زیاد شد...راستی اینم بگم 1 خورده از اسم ال جی میترسم...میترسم بعد چند ماه افت کیفیت و.. داشته باشه...

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

-خوب مسلما با اين هزينه بهترين انتخاب ها ال سي دي هستند
    -در مورد برند هم تفاوتي نميكنه ديزاين وطراحي متفاوت و سليقه شماست
    -شما اينچ مورد نظرتون رو نگفتين بزرگوار
    40 - 42 اينچ باشه

خوب حالا سامسونگ يا ال جي ؟

يعني ميخوام بدونم شما باشيد كدومش رو انتخاب ميكنيد

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

40 - 42 اينچ باشه

خوب حالا سامسونگ يا ال جي ؟

يعني ميخوام بدونم شما باشيد كدومش رو انتخاب ميكنيد
    -با توجه به قيمت واينچ مورد نظرتون بايد سراغ سري هاي پايين تر اين دو برند برين

-lg 430
    -samsung c565

-در مورد سامي ميدونم usb فوق العاده اي داره در مورد اين مدل ال جي نميدونم
    -هر دو برند هاي كره اي هستند و مشابه تنها در امكانات جانبي وديزاين تفاوت هايي دارند

11. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

-با سلام خدمت اقا ناصر گل هستيم در خدمتت
    -ما هم چيزي رو كتمان نميكنيم اميدوارم باعث گمراهي دوستان نشم

-والا در مورد انتخاب و پول دادن به led فكر ميكنم كاملا بر ميگرده به سليقه مثلا ميگم

-c650 و c6900
    -ld650 و le 8500

-تفاوت قيمت اين دو تا رو با ال سي دي هاشون ببين نزديك 1 تومان بيشتر هست

-حالا براي باريك شدن وديزاين زيباتر مصزف برق كمتر البته تا حدودي
    -مشكلات ابري شدن تصوير -صداي ضعيف تر (البته استثنا. هست ) و...

شما ميخواي اين هزينه رو بپردازي؟
    در عمل واقعا اين اختلاف توجيه مناسبي نداره به جيب شما بستگي داره
    جناب تنهای عزیز
    با توجه به گفته شما یه LCD خوب و با کیفیت بهتر از یه LED ارزون قیمت و از نوع Edge LED است؟ بله؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

جناب تنهای عزیز
    با توجه به گفته شما یه LCD خوب و با کیفیت بهتر از یه LED ارزون قیمت و از نوع Edge LED است؟ بله؟
    -به نظر شخصي من همينطوره بزرگوار led هاي حاشيه اي هميشه مشكلات خودشون رو دارند هر چند مزيت هايي هم دارند كه به حد كافي صحبت شده در تاپيك هاي مختلف

14. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •