اطلاعات جدید از لایسنز شدن تیمها و لیگهای موجود در بازی در ضمن نوی منطقه آسیا 16 تیم وجود دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات جدید از لایسنز شدن تیمها و لیگهای موجود در بازی در ضمن نوی منطقه آسیا 16 تیم وجود دارن
Last edited by Hirad HRD; 12-09-2009 at 22:11. دليل: اشتباه
توی جشنواره FJV پاریس که در روزهای 18 -20 سپتامبر برگزار میشه قراره کونامی هم شرکت کنه . توی برنامشونو که نگاه کنید PES 2010 رو هم خواهید دید . بنابراین ما میتونیم ویدئو و تصاویری جدید از بازی رو طی 5-6 روز آینده داشته باشیم .
این لیست شرکتهائیه که در این جشنواره حضور دارن همچنین بازیهایی که قراره ارائه بدن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن امشب شب قدره ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نزارین .
درسته اگه کیت سرور بازم ساخته بشه (که انگار جویس بیخیال شده) من خودم یه پچ شسته رفته تر حتی از Krauser patch هم شسته رفته تر پچ میسازم مخصوص لایسنس موارد لایسنس نشده هیچ دستکاری هم نمیکنم
در منطقه ی آسیا تیم هایی مثل ازبکستان, سوریه, قطر, عمان, کره شمالی, کویت, عراق, بحرین در PES 2010 به تازگی لایسنس شدن. باید بریم بمیریم که اینا لایسنس شدن و ما همچنان دریغ از لایسنس شدن حتی در یکی از این بازی ها(FiFa & PES)![]()
بیخیال دوست من
اگر اینطوریه کلا ما تو همه ی مسائل باید بریم بمیریم مخصوصا سرعت اینترنت که من دارم به شدت رنج میبرم
دیگه این چیزها عادی شده
والله یادمه توی FIFA 99 بازیکنهای ایران همه شون سیبیل داشتند. چقدر خندیدم اون زمان
با مردن ما هیچی درست نمیشه
موفق باشی![]()
ولی ایران داره قله های پیشرفت رو طی میکنهنمی بینی چقدر بین همه عزیز شدیم
کلمه ی مردن ایهام داشتباید افرادی دیگه بمیرن تا راحت بشیم
![]()
اشتباهه! با توجه به ویکیپدیا هیچ کدوم از این تیم ها لایسنس نشدن،وجه مشترک این تیم ها اینه که برای اولین بار وارد PES می شوند.در منطقه ی آسیا تیم هایی مثل ازبکستان, سوریه, قطر, عمان, کره شمالی, کویت, عراق, بحرین در PES 2010 به تازگی لایسنس شدن. باید بریم بمیریم که اینا لایسنس شدن و ما همچنان دریغ از لایسنس شدن حتی در یکی از این بازی ها(FiFa & PES)
دوست من درست اشاره كردن به لينك زير توجه كنين
توي تيم هاي ملي كه در بازي قرار دارند جلوي هر كدوم از اونها يك شماره است كه:
1 – Fully licensed teams
2 – Teams new to the series
3 – Teams making a re-appearance to the series
اولي يعني اين تيم به طور كامل لايسنز شده دومي به معني تيمها تازه واردن بنابراين اين تيمها كه شماره 2 و3 دارن به معناي لايسنز نيستند
به نظر من یه سری چیزا باید اضاف بشه
وقت کشی دروازبان و دریافت کارت + وقت بازی در هنگام ضربه زدن و کرنر و.. نباید وایسته به فوتبال واقعی نزدیک تر باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)