تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 370 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dante May Cry M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقایون

من دیروز این نت بوک رو خریدم :
    ASUS K52JT 203

مشخصات اصلی :
    CPU : i7 Q740 1.73
    VGA: ATi 6370 1GB
    RAM : 4GB DDR3
    Win : Windows 7 Home Premium

سوالم اینه که چرا این سیستم قوی ، نمیتونه حتی بازی های گرافیک آشغالی مثل Modern Warfare رو با گرافیک Low اجرا کنه و افت فریم شدیدی پیدا میکنه ?????????????????؟ ( گاهی اوقات حتی Blue Screen میده )

ببخشید که اینجا ازتون سوال کردم آخه خیلی اعصابم خوردن و به کمک فوری نیاز دارم.

Please Help
    Thanks

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نظری در مورد بقیه لپ تاپهای asus ندارم اما EEE PC های این برند آشغال هستن و بهیچوجه ارزش خریدن ندارن.
    من حدود یک ماه پیش یک دستگاه ASUS EEE PC 1001PXD خریدم و در کمال تعجب متوجه شدم زمانی که لپتاپ خاموش باشه و هیچ استفاده ای ازش نشه، شارژ باتری اون هر روز حدود 10 درصد تخلیه میشه. با کمی جستجو در سایتها و تاپیکهای انگلیسی زبان متوجه شدم که این مشکل برای اغلب خریداران مینی لپتاپهای ایسوس وجود داره و هیچ راه حلی هم از طرف سازنده برای اون پیشنهاد نشده و خلاصه اینکه رو دست خیرداراش باد کرده.
    به همه توصیه میکنم اگر قصد خرید مینی لپتاپ دارید به هیچ عنوان سراغ ایسوس نرید و گول اعتباری که این برند توی بازار ایران پیدا کرده رو نخورید.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام آقایون

من دیروز این نت بوک رو خریدم :
    ASUS K52JT 203

مشخصات اصلی :
    CPU : i7 Q740 1.73
    VGA: ATi 6370 1GB
    RAM : 4GB DDR3
    Win : Windows 7 Home Premium

سوالم اینه که چرا این سیستم قوی ، نمیتونه حتی بازی های گرافیک آشغالی مثل Modern Warfare رو با گرافیک Low اجرا کنه و افت فریم شدیدی پیدا میکنه ?????????????????؟ ( گاهی اوقات حتی Blue Screen میده )

ببخشید که اینجا ازتون سوال کردم آخه خیلی اعصابم خوردن و به کمک فوری نیاز دارم.

Please Help
    Thanks
    البته من اهل بازی و ... نیستم اما درسته این سیستم قوی هست اما اصلا برای بازی مناسب نیست. یه سی پی یو i7 داری که مطمئنا از 50 درصد اون هم نمیتونی استفاده کنی و یک کارت گرافیکی داری که اگه صد در صد ازش کار بکشی باز هم برای اجرای بعضی از بازیها خوب نیست

داره خودمونی میشه MOZNEB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام علیکم خدمت همگی

1- این سوال من هم هست ، نظرتون رو در مورد k43 sv بگید؟

2- در مقایسه ی با : لنوو z 470 و ایسر 4750 ، با گرافیک جی فورس 540 ، 2 گیگ ؛ چطوره ؟

3- نمیدونم چرا هیچ کس در موردش چیزی نمیگه ؟

4- بچه ها حدود دمای طبیعی توی کارهای سنگین یا معمولی باید چقدر باشه ؟ میخوام متوجه شم دمای این لپ تاپ ما ، خوبه یا نه ؟

خیلی متشکرم از جواب شما
    [/QUOTE]

سلام علیکم

خیلی ممنون میشم اگه به این سوال هم جواب بفرمایید
    باتشکر

در آغاز فعالیت Scory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با طراحی معماری آشنا نیستم ولی جواب قسمت دوم رو میدونم
    نداشتن ویندوز یعنی حداقل 50 هزارتومان پس انداز.به هیچ مشکلی برنمیخورید، تا حالا کسی دیدین کامپیوتر(خانگی) تهیه کنه و مشکل ویندوز داشته باشه؟ خیر
    قیمت ویندوز 2500 تومانه نه 60-70 تومان
    کلا در مورد لپ تاپ susN43SL اطلاعاتی دارین؟مشکل خاصی نداره ؟داغ کنه یا..جواب نرم افزارهای سنگین رو میده؟

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

نظری در مورد بقیه لپ تاپهای asus ندارم اما EEE PC های این برند آشغال هستن و بهیچوجه ارزش خریدن ندارن.
    من حدود یک ماه پیش یک دستگاه ASUS EEE PC 1001PXD خریدم و در کمال تعجب متوجه شدم زمانی که لپتاپ خاموش باشه و هیچ استفاده ای ازش نشه، شارژ باتری اون هر روز حدود 10 درصد تخلیه میشه. با کمی جستجو در سایتها و تاپیکهای انگلیسی زبان متوجه شدم که این مشکل برای اغلب خریداران مینی لپتاپهای ایسوس وجود داره و هیچ راه حلی هم از طرف سازنده برای اون پیشنهاد نشده و خلاصه اینکه رو دست خیرداراش باد کرده.
    به همه توصیه میکنم اگر قصد خرید مینی لپتاپ دارید به هیچ عنوان سراغ ایسوس نرید و گول اعتباری که این برند توی بازار ایران پیدا کرده رو نخورید.
    دوست عزیز اون خاموش کردن نیست hibernate کردنه که برا همه شرکتا همین جوره.
    من به تازگی برا 3 تا از دوستام نت بوک ایسوس گرفتم هیچ مشکلی هم ندارن

7. 2 کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام

اگه شما باشيد بين اين 2 كانفيگ كدومو انتخاب مي كنيد . بشدت مردد هستم ، حتي تا پاي خريد دستگاه رفتم و بنا بدلايلي برگشتم

asus n43sl

1) i7-2630/4gb ddr3/640 (5400 rpm) / geforce 2gb / bluray/ usb 3 / گارانتي سازگار 2 سال / 1270
    2) i7-2630/4gb ddr3/500gb (7200rpm) / geforce 2gb/dvd writer/usb 3 /گارانتي 2 ساله امرتات با كيف و موس (كيف و موس بدرد نخور) 1250

موارد تعيين كننده الان اينه كه يه طرف هارد 5400 rpm ششصد و چهل گيگ هست +‌بلوري كمبو / يه طرف هارد 7200 rpm پانصد گيگ هست بدون بلوري

گارنتي و 20000 تومان اختلاف هم فكر نمي كنم خيلي مهم باشه ، اين قضيه هارد ها به چه صورته؟ چقدر تفاوت محسوسه؟

بلوري رو فداي 7200 rpm كنم يا برعكس؟؟ ( من خيلي تو كار آرشيو و ... نيستم برام مهم نيست كه سرعت كپي / پيست يكم بالا پايين بشه اما برام سرعت اجراي برنامه ها و احيانا بازي ها خيلي مهمه ، و فيلم هم زياد مي بينم ( شايد بعدا بلوري به كار بياد ) اين 7200 به كپي/پيست مربوط ميشه فقط يا مربوط به برنامه ها و بازي ها و سرعتشون هم ميشه؟

خيلي ممنون كه تحمل مي فرماييد
    Last edited by hsein; 25-07-2011 at 19:10.

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

+++++++++++++++++++++++ لب تاب اسوس اي رو كه مي خريم كجا ميشه رجيستر كنيم كه ريفر نباشه؟؟!

من يه سريال نامبرو هرچي تو خود سايت اسوس (قسمت اعضا) زدم هي مي گفت incorrect

+++ لب تاب بايد آكبند باشه؟؟

داره خودمونی میشه MOZNEB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام علیکم

ایسوس k43 نور پس زمینه داره اگه نداره میتونم براش بزارم ؟

متشکرم

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

+++++++++++++++++++++++ لب تاب اسوس اي رو كه مي خريم كجا ميشه رجيستر كنيم كه ريفر نباشه؟؟!

من يه سريال نامبرو هرچي تو خود سايت اسوس (قسمت اعضا) زدم هي مي گفت incorrect

+++ لب تاب بايد آكبند باشه؟؟
    اگه زیر لپتاپ زده 24 m خیالت راحت باشه !

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

سلام

اگه شما باشيد بين اين 2 كانفيگ كدومو انتخاب مي كنيد . بشدت مردد هستم ، حتي تا پاي خريد دستگاه رفتم و بنا بدلايلي برگشتم

asus n43sl

1) i7-2630/4gb ddr3/640 (5400 rpm) / geforce 2gb / bluray/ usb 3 / گارانتي سازگار 2 سال / 1270
    2) i7-2630/4gb ddr3/500gb (7200rpm) / geforce 2gb/dvd writer/usb 3 /گارانتي 2 ساله امرتات با كيف و موس (كيف و موس بدرد نخور) 1250

موارد تعيين كننده الان اينه كه يه طرف هارد 5400 rpm ششصد و چهل گيگ هست +‌بلوري كمبو / يه طرف هارد 7200 rpm پانصد گيگ هست بدون بلوري

گارنتي و 20000 تومان اختلاف هم فكر نمي كنم خيلي مهم باشه ، اين قضيه هارد ها به چه صورته؟ چقدر تفاوت محسوسه؟

بلوري رو فداي 7200 rpm كنم يا برعكس؟؟ ( من خيلي تو كار آرشيو و ... نيستم برام مهم نيست كه سرعت كپي / پيست يكم بالا پايين بشه اما برام سرعت اجراي برنامه ها و احيانا بازي ها خيلي مهمه ، و فيلم هم زياد مي بينم ( شايد بعدا بلوري به كار بياد ) اين 7200 به كپي/پيست مربوط ميشه فقط يا مربوط به برنامه ها و بازي ها و سرعتشون هم ميشه؟

خيلي ممنون كه تحمل مي فرماييد
    مدل کارت گرافیک رو دقیق بفرمایید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •