این فروم رو بخون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فروم رو بخون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دیر شناخته شدن هارد به فایلهای موجود در هاردتون بستگی داره. اگه فایلهاتون همه از یک نوع باشن(مثلا همه تصویری یا صوتی)، دستگاه سریع هارد رو میشناسه. با آپدیت جدید هارد من بعد از حداکثر 15 ثانیه شناخته میشه. فکرنمی کنم خیلی زمان زیادی باشه. هارد من اکسترنال 3.5 هست. مقداری زمان برای بوت شدن خودش می خواد.
برای دانگرید از سایت خود وسترن این فایل رو بگیر:
Rollback_wdtvlive_1.04.31_V
دوستان من یک سری فایل mkv دانلود کردم و لی صدا رو پخش نمیکنه فرمت صدا هم aac هستش با آخرین آپدیت هم درست نشد کسی میتونه کمک کنه
یک سوال دیگه آیا دستگاه هارد اکسترنال وسترن ديجيتال مدل MY Passport Essential USB3.0 500GB رو ساپورت میکنه ؟
Video #1
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L2.1
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 1h 22mn
Nominal bit rate : 768 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 576 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Original display aspect ratio : 5:4
Frame rate : 25.000 fps
Standard : PAL
Color space : YUV
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.074
Audio #2
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : Main
Codec ID : A_AAC
Duration : 1h 22mn
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Compression mode : Lossy
Default : Yes
Forced : No
Last edited by fly2heaven; 15-03-2013 at 17:10.
شاید از خروحی که روی تنظیمات صدا گذاشتین باشه. تنظیمات صدارو بررسی کنید. حالت های مختلف رو امتحان کنین ببین رفع میشه یا نه.
احتمالا باید روی گزینه خاصی باشه.
شخصا مشکلی ندارم.
فایل با همین ویژگی ها هم دارم که مشکلی نداره.
فایل رو که نشون میده در قسمت audio مینویسه unsupported file
منظورت از قسمت Audio چیه؟ کجای صفحه؟ توی خود پخش کننده پیغام میده؟ منظورت گزینه کنار زیرنویس در منوی بالایی خود پخش کننده هست؟ یا تلوزیون یا سینما خانگیتون پیغام میده که unsupported file هست؟ اگه دستگاه وسترن رو به سینما خانگی وصل کردین، احتمالا سینما خانگیتون از اون فرمت صدا پشتیبانی نمیکنه. همین نوع صدا رو من رو خیلی فایلها دارم و بدون مشکل پخش میشه.
بعضی سینما خانگی ها از فرمت AAC پشتیبانی نمیکنن.
سلام بر دوستان عزیز من قصد خرید یک دستگاه مدیا پلیر دارم می خاستم بدانم که این دستگاه زیر نویس فارسی رو ساپورت می کنه ؟؟؟ ایا 3d و بلورید رو هم پخش می کنه ؟ اخرین مدل این دستگاه کدوم من گیج شدم بدون هاردش کدوم اخرین مدل مرسی اگر پاسخ دهید ... نمیدونم در این فروم قیمت ممنوع یا نه اگر نبود یک قیمت نزدیک به بازار بهم بدید با سپاس فراوان
Last edited by mohsensamand; 17-03-2013 at 18:02.
میشه بگید شما دقیقا از کدوم ورژن استفاده میکنید ؟؟
الان از ورژن 1.04.31 استفاده می کنم. به آخرین ورژن آپدیت کردم تا از قابلیت اندرویدش استفاده کنم، ولی چون مودم وایرلس نداشتم نشد. هیچ مشکلی هم با اون ورژن آخر نداشتم. خیلیل سریع هارد رو می شناخت. بازم میگم که سریع شناخته شدن هارد توسط دستگاه به فایلهای درون هاردتون برمی گرده. هرچه فایل و فولدر زیاد و بی نظمی داشته باشین، شناخته شدن هارد بیشتر طول میکشه. از روی تجربه اینو میگم.
یادمم نیست که چرا دانگرید کردم. چون اصلا مشکلی با آخرین ورژن نداشتم.
من عجله دارم اگر دوستان که دستگاه دارند پاسخ دهند ممنون میشم
سلام بر دوستان عزیز من قصد خرید یک دستگاه مدیا پلیر دارم می خاستم بدانم که این دستگاه زیر نویس فارسی رو ساپورت می کنه ؟؟؟ ایا 3d و بلورید رو هم پخش می کنه ؟ اخرین مدل این دستگاه کدوم من گیج شدم بدون هاردش کدوم اخرین مدل مرسی اگر پاسخ دهید ... نمیدونم در این فروم قیمت ممنوع یا نه اگر نبود یک قیمت نزدیک به بازار بهم بدید با سپاس فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)