تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 288 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

داره خودمونی میشه bardiya_em's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TeHRaN JeLes

12

سلام منم یه تجربه ای دارم .من گوشی دومم 700.سومی k800.چهارمی k850.و الان n97.
    البته من که اصلآ نوکیا دوست ندارم اینم دارم می فروشم که ستیو بخرم.
    گوشی سوم و چهارمم رو وقتی خریدم خوب مغازه دارها مقدار کلاه برداریشون هی می ره بالاتر دیگه با اینکه من گوشی رو زیرو رو می کنم یعنی واقعآ یهو 2-3 ساعت تو مغازه ام. اما خوب سومی ایرادشو یادم نیست ولی کا 850 فیلمبرداریش ایراد داشت یعنی خط می انداخت وسطش بعد از چند بار فیلمبرداری درست شد. سونی اریکسون عین خورشت قورمه سبزی می مونه بعد از یه مدت جا میفته. و مشکلاش حل می شه.
    ولی خدایی تو ایران هرچی گوشیتو قدیم تر خریده باشیی کیفیتش بالاتره. من اولین گوشیم 6230 بود دوربین vga اصلآ دبلییو 700 به پاش نمی رسد.

یه سئوالم دارم امروز 9 تیره.چرا من زنگ می زنم با گارانتی کامتل می گه 500 با کابل. با سیتادل با کابل و رم می گه 510. یعنی گرون شده .؟؟؟؟؟ همینجا بچه ها گفته بودن که 460 اینطورا با گارانتی خریدن.... کمکم کنین من می خوام بخرم...

ساتیو گرون شده؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا می گین با گارانتی 460-70.
    کامتل میگه 500. سیتادل هم می گه 510................. از کجا بگیرم با اون قیمتای شما.البته بدون گارانتی 430

Hmd935عزیز می شه بگی این کامتل 440 تومن کجاس؟؟؟ من برم بگیرم

من الان ان97 دارم خیلی خنگه.... واقعآ می گم من همیشه اریکسون داشتم. کسی اگه با سونی اریکسون کار کنه بعد نوکیا بخره می فهمه چی می گم. se خیلی امکانات خوب و ریزی واسه دسترسی و شورتکاتای خوبی داره .

من ان 97 رو 650 تومن خریدم ولی واقعآ پشیمونم.البته اون موقع ستیو رو هم دیدم ولی قیمتش خیلییییی بالاتر از این حرفا بود

بابا یعنی چی؟ تو جعبه باید رم.کابل تی وی. مموری ریدر. کیف ... باشه یا نه؟؟؟؟
    اتصالات که می گه نیست. کامتل می شه کابل هست رم نیست.سیتادل می گه رم و کارت هست!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز منم به سونی اریکسون خیلی بیشتر از نوکیا اعتقاد دارم و اولین نوکیا هم که داشتم 6630 بود وخیلی راضی نبودم بعد ٌw810i و الانم ستیو که از سونی اریکسون خیلی راضیم توی جعبه ستیو هم همه چیز هست موقع خرید حواست باشه که کابل TV و کیف رو بر ندارن و حتما آپدیت کن که اگه نکنی خیلی خنگه و این هم که میگن باید برنامه بریزی بیخود میگن میخوان پول بیخود بگیرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان نرم افزاره چراغ قوه که 100% کار کنه کسی سراغ داره ؟
    سلام ،

برای چراغ قوه بهتر نیست از همون چراغ مربوط به دوربین فیلم برداری استفاده کنین؟ ( خیلی پرنوره ها )

3. این کاربر از hkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

بچه ها دیگه اونقدرم که شما میگین نوکیا خنگ نیست که
    من گوشی اولم N73 بود و واقعاً اون موقع که این گوشی رو داشتم یه امپراطوری برای خودش بود.
    بعدش که N95 خریدم دیگه گوشیش دیوانه بود و هنوزم که هنوزه در زمینه دوربین با خیلی از گوشی های جدید بازار کل میندازه.
    گوشی بعدیم 5800 بود که اولین گوشی S60v5 بود و اون موقع که خریده بودم مشکلات زیادی داشت، ولی نوکیا با آپدیت های پیاپی مشکلاتش رو حل کرد و الان با آپدیت ورژن 50 دیگه این گوشی یک گوشی فوق العاده محصوب میشه.
    اما...
    الان دیگه گوشیم ساتیو هستش و تا اینجای کار اصلاً از انتخابم پشیمان نیستم و این گوشی خیلی خفنه.
    خلاصه اینکه نوکیا یه مدتی عقب گرد داشت و کم کم داره دوباره به روزای خوبش میرسه. همین N8 میتونه بازارو قبضه کنه.
    ...
    یه چیزی دیروز کابل TV ساتیو رو خریدم با قیمت 7000 تومان

5. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اره منم تا قبل از ان 97 که الان دارم همیشه با گارانتی های بیخودی می خریدم و 60-70 تومن زیر قیمت هم پیدا می کردم چون تمام جمهوری رو می گشتم و گوشی رو کامل چک می کردم اما الان راستش می ترسم چون یه دو سالی هست که دیگه واسه خرید گوشی نیوفتادم به جونش... البته می دونم که گارانتی چرته. اگه کسی جای مطمئن سراغ داره بهم معرفی کنه یه راست برم از اونجا بخرم.خیلی هم زور داره که اینهمه پول زور بدی اخرشم هیچی.... نمی دونم.
    کسی می تونه تمام چیزایی که لازمه چک بشه رو بهم بگه؟ اون کد مخفی که همه ی اینا رو چک می کنه رو بلدم. خش رو بدنه و لنز نباشه. پیج ها سالم باشه. دیگه چی؟
    یه کدی هست که می زنیم سریال گوشی با باطری و چسب رو جعبه یکی باید باشه .اون چند بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اره این که برنامه بریزم که بیخوده منم سر کا 800 یه سری به زور واسم ریخت 15 تومن هم حدود 4 سال پیش ازم گرفت منم اونموقع خیلی وارد نبودم تو برنامه گرفتن از اینترنت تازه گفت انتی ویروس هم می ریزم اگه نریزی ویروسی بشه پای خودت و از این حرفا...
    می گم که نمی شه بهشون اعتماد کرد.
    دارم پشیمون می شم کم کم ...برم بدون گارانتی بگیرم یعنی؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

بچه ها دیگه اونقدرم که شما میگین نوکیا خنگ نیست که
    من گوشی اولم N73 بود و واقعاً اون موقع که این گوشی رو داشتم یه امپراطوری برای خودش بود.
    بعدش که N95 خریدم دیگه گوشیش دیوانه بود و هنوزم که هنوزه در زمینه دوربین با خیلی از گوشی های جدید بازار کل میندازه.
    گوشی بعدیم 5800 بود که اولین گوشی S60v5 بود و اون موقع که خریده بودم مشکلات زیادی داشت، ولی نوکیا با آپدیت های پیاپی مشکلاتش رو حل کرد و الان با آپدیت ورژن 50 دیگه این گوشی یک گوشی فوق العاده محصوب میشه.
    اما...
    الان دیگه گوشیم ساتیو هستش و تا اینجای کار اصلاً از انتخابم پشیمان نیستم و این گوشی خیلی خفنه.
    خلاصه اینکه نوکیا یه مدتی عقب گرد داشت و کم کم داره دوباره به روزای خوبش میرسه. همین N8 میتونه بازارو قبضه کنه.
    ...
    یه چیزی دیروز کابل TV ساتیو رو خریدم با قیمت 7000 تومان
    با سلام
    کروش جان من گوشی قبلیم ان82 بود الان که سونی اریکسون دارم متوجه میشم که نوکیا همچین مالیم نبود کسی که از گوشیهای سونی اریکسون استفاده نکرده نمیتونه متوجه بشه چه باحالن
    در مورد آپدیت های نوکیا باید بگم که برا ان82 اینطور که میگی نیست برای ان82 یه ورژن 35 داد که آخرین آپدیت ان82 بود ولی بعد از آپدیت متوجه شدیم که چه بلایی سرمون آمد واقعا گوشی افتضاح شده بود.
    در مورد این حرفتم (( الان دیگه گوشیم ساتیو هستش و تا اینجای کار اصلاً از انتخابم پشیمان نیستم و این گوشی خیلی خفنه.)) نمیخام دسترو رو کنم بیخیال
    اره منم تا قبل از ان 97 که الان دارم همیشه با گارانتی های بیخودی می خریدم و 60-70 تومن زیر قیمت هم پیدا می کردم چون تمام جمهوری رو می گشتم و گوشی رو کامل چک می کردم اما الان راستش می ترسم چون یه دو سالی هست که دیگه واسه خرید گوشی نیوفتادم به جونش... البته می دونم که گارانتی چرته. اگه کسی جای مطمئن سراغ داره بهم معرفی کنه یه راست برم از اونجا بخرم.خیلی هم زور داره که اینهمه پول زور بدی اخرشم هیچی.... نمی دونم.
    کسی می تونه تمام چیزایی که لازمه چک بشه رو بهم بگه؟ اون کد مخفی که همه ی اینا رو چک می کنه رو بلدم. خش رو بدنه و لنز نباشه. پیج ها سالم باشه. دیگه چی؟
    یه کدی هست که می زنیم سریال گوشی با باطری و چسب رو جعبه یکی باید باشه .اون چند بود؟
    به نظر من بدون گارانتی بگیر من همیشه این کارو میکنم. سونی ترس نداره بدون گارانتی بگیر
    #06#* این کدو بزن شماره سریالو بهت میده با #0000#* هم میتونی فریمور گوشی رو چک کنی

اره این که برنامه بریزم که بیخوده منم سر کا 800 یه سری به زور واسم ریخت 15 تومن هم حدود 4 سال پیش ازم گرفت منم اونموقع خیلی وارد نبودم تو برنامه گرفتن از اینترنت تازه گفت انتی ویروس هم می ریزم اگه نریزی ویروسی بشه پای خودت و از این حرفا...
    می گم که نمی شه بهشون اعتماد کرد.
    دارم پشیمون می شم کم کم ...برم بدون گارانتی بگیرم یعنی؟؟؟
    هیچ برنامه ای نخا بخودی ازت پول نگیرن هرچی بخای اینجا برات فراهمه
    شاد باشین

9. 3 کاربر از mahdi1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیر و هم موبایلی !!!
    من نمی دونم چرا وقتی نوکیا م÷ رو استفاده می کنم وقتی می خوام ببندمش . گوشی هنگ می کنه و exit نمی کنه و جی پی اس روشن می مونه و باید گوشی رو خاموش روشن بکنم .لطفا کمک کنید .

داره خودمونی میشه bardiya_em's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TeHRaN JeLes

پيش فرض

سلام ،

برای چراغ قوه بهتر نیست از همون چراغ مربوط به دوربین فیلم برداری استفاده کنین؟ ( خیلی پرنوره ها )
    دوست عزیز بهتر هست ولی دردسرش زیاده و بعد از چند ثانیه خاموش میشه مگر اینکه فیلم برداری کنی ولی نرم افزار میتونه همونو روشن کنه

12. 2 کاربر از bardiya_em بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

یه مدت ساتیو قیمتش میومد پایین ولی دقت کردین این مدت داره کم کم گرون میشه ؟

اینجوری نیس ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

9 چراغ قوه

با استفاده از این برنامه، گوشی شما تبدیل به یک چراغ قوه رنگی خواهد شد که با فشار کلید وسط روشن شده و با انتخاب هر کدوم از فلش‌های چپ یا راست، یکی از رنگ‌ها انتخاب می شود و با انتخاب فلش‌های بالا و پایین، کم رنگ و پررنگ می شود.
    برای برگشت هم روی هر بخشی از صفحه می‌تونید کلیک کنید.

دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 2 کاربر از abbasgh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •