تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 334 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه glayolx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کسی واسه ماشین چادر گرفته؟ چادر پراید بهش میخوره یا باید بدیم بدوزن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    نمایندگی سیاسی- شهر مشهد

ماشین کلاژش صدا میداد تو سرویس اولیه نگاهش نکردن- بعده یه هفته یه خانومه از نمایندگی تماس گرفت گفت از خدمات راضی هستین گفتم نه این مشکل رو حل نکردن و از همکاراتون هم گله دارم گفت چرا؟ گفتم تو برگه ترخیص زده بود زمان سرویس اولیه 3 ونیم ساعت ولی بعد از دوساعت ماشینو به من تحویل دادن. من گفتم چرا این زمان رو زیاد زدین اقایه میگه تو این مدت شما اولین مشتری بودین که اینو سوال کردین منم گفتم چه ربطی داره شاید مشکل از بقیه است که نپرسیدن. گفت ما زمانشو ماکزیمم زدیم گفتم اره پس پولشم ماکزیمم میزنین دیگه آقایه میگه نوشه جونمون حقمونه. آخه اینا بعدا این مبلغ رو از سایپا میگیرن.
    خلاصه دوباره دیروز از نمایندگی زنگ زدن که اگه مشکلتون هنوز حل نشده ماشینو الان بیاریم که درست بشه.

در آغاز فعالیت hosein53's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام دوستان من بالاخره دیروز تیبام رو تحویل گرفتم البته با یکسری ابرادات جزیی و کم وکاست.آچار چرخ و فندکی و آنتن نداشت که آنتن رو از تیبایی که تو نمایندگی بود آورد برام وبقیه رو گفت 2هفته دیگه بیا بنزینم 5 یا 6 لیتر بیشتر نداشت 6تام کار کرده بود راستی دوستان شبرنگم جز وسایلش هست؟من تیبام نقره ای و تنها چیزی که میتونم الان بگم اینکه خیلی خیلی ماشینه نرمیه و فرمونشم عالیه از نظر نرمی واما ایراداتش در سمت عقب سمت راننده خوب بازو بسته نمیشود وهمچینن در صندوق عقب که اصلا خوب بازو بسته نمیشه نمیدوونم چرا که مسوولش گفت برای سرویس اولیه درستش میکنیم!!!!
    یه دزدگیر مجیکار مدلm661 روش بستم که طرف گفت صندوق پرون و سنسور دنده عقبم با 80تومن برات نصب میکنم.
    دزدگیرم با سوکت فابریک و چشمی 120 تومن نصب کرد راستی تو کارت نارنجی 6ستاره تیبا نوشته که بیمه بدنه ام داره واقعیت داره؟
    زه های بغل درهام ول شدن چه کارشون کنم دوستان؟
    منتظر راه حل ها و نظرات شما دوستان عزیزم می باشم ممنونم از همتون مرسی
    سلام . درصندوق وزه ها ازمال من هم مشکل داشت . زه ها که شل بودند با چسب قطره ای درستش کردم البته مواظب باشی چیکه نکنه که رنگ ماشین رو کدر میکنه. مشکل در رو هم واسه سرویس اولیه گذاشتم

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

24/05/1390
    فراخوان برای تحقیق و تفحص از سایپا

پرشین خودرو: نادر قاضی پور رییس هیئت تحقیق و تفحص از سایپا طی اطلاعیه‌ای از عموم مردم دعوت کرده نظرات و اطلاعاتی را که می‌تواند به این تحقیق و تفحص کمک کند، برای دفتر هیئت، در محل مجلس شورای اسلامی ارسال کنند.
    به گزارش «پرشین خودرو»، در این اطلاعیه که در روزنامه‌های کثیرالانتشار امروز کشور به چاپ رسیده، آمده است: به اطلاع عموم هموطنان عزیز می رساند که تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد گروه خودروسازی سایپا به تصویب نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی رسیده است.
    لذا جهت تهیه گزارشی جامع و مانع تقاضا می‌گردد هرگونه نقطه نظر، اطلاعات و اخباری در خصوص موضوع دارند به آدرس تهران مجلس شورای اسلامی طبقه ۲ اتاق ۲۰۲ ارسال کنند.

5. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hosein53's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام دوستان من بالاخره دیروز تیبام رو تحویل گرفتم البته با یکسری ابرادات جزیی و کم وکاست.آچار چرخ و فندکی و آنتن نداشت که آنتن رو از تیبایی که تو نمایندگی بود آورد برام وبقیه رو گفت 2هفته دیگه بیا بنزینم 5 یا 6 لیتر بیشتر نداشت 6تام کار کرده بود راستی دوستان شبرنگم جز وسایلش هست؟من تیبام نقره ای و تنها چیزی که میتونم الان بگم اینکه خیلی خیلی ماشینه نرمیه و فرمونشم عالیه از نظر نرمی واما ایراداتش در سمت عقب سمت راننده خوب بازو بسته نمیشود وهمچینن در صندوق عقب که اصلا خوب بازو بسته نمیشه نمیدوونم چرا که مسوولش گفت برای سرویس اولیه درستش میکنیم!!!!
    یه دزدگیر مجیکار مدلm661 روش بستم که طرف گفت صندوق پرون و سنسور دنده عقبم با 80تومن برات نصب میکنم.
    دزدگیرم با سوکت فابریک و چشمی 120 تومن نصب کرد راستی تو کارت نارنجی 6ستاره تیبا نوشته که بیمه بدنه ام داره واقعیت داره؟
    زه های بغل درهام ول شدن چه کارشون کنم دوستان؟
    منتظر راه حل ها و نظرات شما دوستان عزیزم می باشم ممنونم از همتون مرسی
    سلام . درصندوق وزه ها ازمال من هم مشکل داشت . زه ها که شل بودند با چسب قطره ای درستش کردم البته مواظب باشی چیکه نکنه که رنگ ماشین رو کدر میکنه. مشکل در رو هم واسه سرویس اولیه گذاشتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز همون طور که گفتم اجبارا یه مراجعه به سایپا داشتم
    مطلبی که باید خدمتتون عرض کنم تایید صحبت یکی از دوستان بود که قبلا یادمه عنوان کرده بودن روغن موتور تیبا رو عوض کردن و روغن زانتیا رو در اون جدیدا اساتفاده میکنن و ارتقای کیفیت دادن.
    برای من که فیلتر روغن عوض کرد.
    چون فیلتر نیم لیتر توش روغن میمونه و موقع تعویض حجم روغن نیم لیتر کم میشه وقتی پرسیدم روغن موتور تیبا که الان داخل موتور ریخته شده چی هست که منم این مقدارو از همون بریزم.
    یکی اونجا بود گفت بهران بریز
    که مسئول نمایندگی گفت نه تیباهای جدید روغن زانتیایی توشون ریختن و گفت از فروشگاه برم بگم روغن تیبا میخوام بهم میده
    رفتم فروشگاه گفتم روغن تیبا چه روغنیه که برم بگیرم.
    گفت شرکت بسته بندی شدش رو در نمایندگی ها عرضه میکنه
    یه بسته برام اورد
    روش نوشته روغن مخصوص زانتیا 10 40
    فقط خواستم بگم اون دوستی که اون روز گفته بودن این مطلبو درست گفتن.

8. 5 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت alit1150's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.من قبلا گفته بودم که سمت راست -جلو ماشینم صدا میده انگار که کمک مرتب در حال کوبیدن است (حتی در جاده بدون دست انداز).فکر کردم که پیچ کمک ها شل است وبردم سفت کردم.صدا کمتر شد ولی همچنان این صدا رو دارد.کسی نمیدونه از چی هست؟
    قبلا این صدا رو در پرایدهایی که2-3 سال کار کرده بودن شنیده بودم انگار که زیر ماشین کمکی وجود ندارد.
    نمایندگی هم بردم میگن تا سرویس اولیه صبر کن.میترسم اگر همینجوری باهاش برم بدتر بشه ومشکلات بیشتری پیدا کند.به همین خاطر شدیدا دنبال علتش هستم برای رفع عیب.
    لطفا راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ربطی به سرویس اولیه نداره که تا اون موقع صبر کنید . بگید ماشینتون رو رفع عیب کنن.
    چند مورد توی کیلومترهای پایین بوده که کمک خراب بوده و تعویض شده. کمکهای جلو کمک ریو هستند ( جهت اطلاع)

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه خبر هم من بدم از کیفیت کولر تیبا:
    وضعیت درجه فن کولر توی تیبا 4 حالته هست(از درجه 1 تا 4) من تا به حال نتونستم سرمای داخل خودرو رو بیشاز درجه 2 تحمل کنم و فقط از درجه 2 اون استفاده میکنم چون اگه بیشتر بذارم سرماش اذیتم میکنه!
    البته اول که کولر رو روشن میکنم یه کم روی 3 میذارم که سریع داخل خودرو خنک شه بعد میذارم روی 2

داره خودمونی میشه free_rockboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دستان 1 مشکل در مورد ترمز :

من وقتی یکهو و بصورت ناگهانی ترمز میزنم ( یجوری که خوب پدال رو فشار بدی تا سریع ماشین بایسته) :

پدال زیر پام ضربه میزنه و یجورایی جلو عقب میره . اونم نه به آرومی. خیلی محکم میکنه خودشو بالا.
    لازم بذکره که تو موارد ریگه ترمز خوب عمل میکنه....

حالا میخواستم ببینم این حرکت به سیستم ABS مربوط میشه؟ یا مشکل داره؟

دوستان دیگه که تیبا دارن لطف کنن امتحان کنن این جریانو چون تا پدال رو درست حسابی فشار ندی اصلا این اتفاق نمیوفته...

ممنون میشم نظراتتونو بگید....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •