کسی واسه ماشین چادر گرفته؟ چادر پراید بهش میخوره یا باید بدیم بدوزن؟
کسی واسه ماشین چادر گرفته؟ چادر پراید بهش میخوره یا باید بدیم بدوزن؟
سلام
نمایندگی سیاسی- شهر مشهد
ماشین کلاژش صدا میداد تو سرویس اولیه نگاهش نکردن- بعده یه هفته یه خانومه از نمایندگی تماس گرفت گفت از خدمات راضی هستین گفتم نه این مشکل رو حل نکردن و از همکاراتون هم گله دارم گفت چرا؟ گفتم تو برگه ترخیص زده بود زمان سرویس اولیه 3 ونیم ساعت ولی بعد از دوساعت ماشینو به من تحویل دادن. من گفتم چرا این زمان رو زیاد زدین اقایه میگه تو این مدت شما اولین مشتری بودین که اینو سوال کردین منم گفتم چه ربطی داره شاید مشکل از بقیه است که نپرسیدن. گفت ما زمانشو ماکزیمم زدیم گفتم اره پس پولشم ماکزیمم میزنین دیگه آقایه میگه نوشه جونمون حقمونه. آخه اینا بعدا این مبلغ رو از سایپا میگیرن.
خلاصه دوباره دیروز از نمایندگی زنگ زدن که اگه مشکلتون هنوز حل نشده ماشینو الان بیاریم که درست بشه.
سلام . درصندوق وزه ها ازمال من هم مشکل داشت . زه ها که شل بودند با چسب قطره ای درستش کردم البته مواظب باشی چیکه نکنه که رنگ ماشین رو کدر میکنه. مشکل در رو هم واسه سرویس اولیه گذاشتم
24/05/1390
فراخوان برای تحقیق و تفحص از سایپا
پرشین خودرو: نادر قاضی پور رییس هیئت تحقیق و تفحص از سایپا طی اطلاعیهای از عموم مردم دعوت کرده نظرات و اطلاعاتی را که میتواند به این تحقیق و تفحص کمک کند، برای دفتر هیئت، در محل مجلس شورای اسلامی ارسال کنند.
به گزارش «پرشین خودرو»، در این اطلاعیه که در روزنامههای کثیرالانتشار امروز کشور به چاپ رسیده، آمده است: به اطلاع عموم هموطنان عزیز می رساند که تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد گروه خودروسازی سایپا به تصویب نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی رسیده است.
لذا جهت تهیه گزارشی جامع و مانع تقاضا میگردد هرگونه نقطه نظر، اطلاعات و اخباری در خصوص موضوع دارند به آدرس تهران مجلس شورای اسلامی طبقه ۲ اتاق ۲۰۲ ارسال کنند.
سلام . درصندوق وزه ها ازمال من هم مشکل داشت . زه ها که شل بودند با چسب قطره ای درستش کردم البته مواظب باشی چیکه نکنه که رنگ ماشین رو کدر میکنه. مشکل در رو هم واسه سرویس اولیه گذاشتم
سلام دوستان
امروز همون طور که گفتم اجبارا یه مراجعه به سایپا داشتم
مطلبی که باید خدمتتون عرض کنم تایید صحبت یکی از دوستان بود که قبلا یادمه عنوان کرده بودن روغن موتور تیبا رو عوض کردن و روغن زانتیا رو در اون جدیدا اساتفاده میکنن و ارتقای کیفیت دادن.
برای من که فیلتر روغن عوض کرد.
چون فیلتر نیم لیتر توش روغن میمونه و موقع تعویض حجم روغن نیم لیتر کم میشه وقتی پرسیدم روغن موتور تیبا که الان داخل موتور ریخته شده چی هست که منم این مقدارو از همون بریزم.
یکی اونجا بود گفت بهران بریز
که مسئول نمایندگی گفت نه تیباهای جدید روغن زانتیایی توشون ریختن و گفت از فروشگاه برم بگم روغن تیبا میخوام بهم میده
رفتم فروشگاه گفتم روغن تیبا چه روغنیه که برم بگیرم.
گفت شرکت بسته بندی شدش رو در نمایندگی ها عرضه میکنه
یه بسته برام اورد
روش نوشته روغن مخصوص زانتیا 10 40
فقط خواستم بگم اون دوستی که اون روز گفته بودن این مطلبو درست گفتن.
سلام.من قبلا گفته بودم که سمت راست -جلو ماشینم صدا میده انگار که کمک مرتب در حال کوبیدن است (حتی در جاده بدون دست انداز).فکر کردم که پیچ کمک ها شل است وبردم سفت کردم.صدا کمتر شد ولی همچنان این صدا رو دارد.کسی نمیدونه از چی هست؟
قبلا این صدا رو در پرایدهایی که2-3 سال کار کرده بودن شنیده بودم انگار که زیر ماشین کمکی وجود ندارد.
نمایندگی هم بردم میگن تا سرویس اولیه صبر کن.میترسم اگر همینجوری باهاش برم بدتر بشه ومشکلات بیشتری پیدا کند.به همین خاطر شدیدا دنبال علتش هستم برای رفع عیب.
لطفا راهنمایی کنید.
ربطی به سرویس اولیه نداره که تا اون موقع صبر کنید . بگید ماشینتون رو رفع عیب کنن.
چند مورد توی کیلومترهای پایین بوده که کمک خراب بوده و تعویض شده. کمکهای جلو کمک ریو هستند ( جهت اطلاع)
یه خبر هم من بدم از کیفیت کولر تیبا:
وضعیت درجه فن کولر توی تیبا 4 حالته هست(از درجه 1 تا 4) من تا به حال نتونستم سرمای داخل خودرو رو بیشاز درجه 2 تحمل کنم و فقط از درجه 2 اون استفاده میکنم چون اگه بیشتر بذارم سرماش اذیتم میکنه!
البته اول که کولر رو روشن میکنم یه کم روی 3 میذارم که سریع داخل خودرو خنک شه بعد میذارم روی 2
دستان 1 مشکل در مورد ترمز :
من وقتی یکهو و بصورت ناگهانی ترمز میزنم ( یجوری که خوب پدال رو فشار بدی تا سریع ماشین بایسته) :
پدال زیر پام ضربه میزنه و یجورایی جلو عقب میره . اونم نه به آرومی. خیلی محکم میکنه خودشو بالا.
لازم بذکره که تو موارد ریگه ترمز خوب عمل میکنه....
حالا میخواستم ببینم این حرکت به سیستم ABS مربوط میشه؟ یا مشکل داره؟
دوستان دیگه که تیبا دارن لطف کنن امتحان کنن این جریانو چون تا پدال رو درست حسابی فشار ندی اصلا این اتفاق نمیوفته...
ممنون میشم نظراتتونو بگید....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)