بچه ها این ترینرش رو از کجا میشه پیدا کرد(نمیریم)؟)مرحله ی زمانیش خیلی سخته)
بچه ها این ترینرش رو از کجا میشه پیدا کرد(نمیریم)؟)مرحله ی زمانیش خیلی سخته)
...............................
من ترینرش رو از جایی نتونستم دالود کنم .هستا ولی به کاربرای عضو شدشون می دن مثل سایت :
البته از این سایت می تونی سیو بازی رو دانلود کنی ......!!!!!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مرد این دو سوال مارو جواب بده تا براش دعا کنم
1:مثل ورژن قبلی زامبی کشی نداره؟؟یا چیزی شبیهه اون حال بده؟؟؟
2:دوستان بازی اگه نسخه استیم باشه چه عیبی داره؟؟؟ چه فرقی داره؟؟؟
3:اصلا این استیم نمنه؟
سلام من موقعي كه مي خوام نصبش كنم دو تا اخطار پشت سر هم ميده نصب نميشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
بچه ها سلام ببخشيد چنتا سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنين
من ديشب اين اين بازي رو نصب كردم
وقتي براي اولين بار وارد بازي مي شي 3 تا كادر مياد كه يكيش مولتي پلير كه هيچ حالا از بين اون 2 تاي ديگه كدومو بايد انتخاب كنم كه بازي اصلي رو انجام بدم.
سوال اولت نه من که چنین چیزی ندیدم ولی بجاش یه مرحله بونس موزه داره
سوالای بعدی رو نمیدونم چون نسخه استیم نداشتم
وسطی
اولی اسپشیال اپس هست که سیر داستانی نداره واسه کل کل و ستاره گرفتن خوبه
میتونی وسط بازی سختی مرحله رو کم کنی مثل اینکه بعضیها که با درجات اسون تر بازی میکردن یه سری جاها مثل رسیدن به ناو روی اصلا زمان مطرح نبودهبچه ها این ترینرش رو از کجا میشه پیدا کرد(نمیریم)؟)مرحله ی زمانیش خیلی سخته
-------------------------------
من رو vaern تموم کردم حالا میبینم حتی درجه سختی قبل از اون هم در مقابلش هیچی نیست البته با توجه به هوش مصنوعی دشمنا و اینکه در طول مراحل جاگیری و استراتژیشون تغییر نمیکنه یکم بی مزه میشه
ویزایش شد . . .
سلام دوستان،
مشکل دارم من، اینکه بازی سیو نمیشه، نه خود بازی و مراحلش نه تنظیمات بازی
هر دفعه میخوام بازی رو اجرا کنم میگه انگار سیستمت عوض شده میخوای optimal video settings رو برات بزارم؟ یه yes و no هم داره، دیگه هم new game که میزنم وسطای لود شدنش میگه فضای خالی نداری حداقل 5 مگ از درایوی که بازی توشه آزاد کن، در صورتی که من تو اون درایو 32 گیگ خالی دارم
چرا انقد مشکل داره؟ چیکار کنم؟
dark_angel
مرسي كه جوابمو دادي ولي با عرض شرمندگي ببين داستان بازي رو يكم برام تعريف مي كني من فقط فهميدم 5 سال از اون زمان يعني آخر مدرن وار 1 ميگذره من هيچ سنخيتي براي ادامه داستان پيدا نكردم
Last edited by mamali1365; 04-12-2009 at 00:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)