دوستان كيفيت صداي گوشي در هدفون چطوره ؟ در مقايسه با دبليو 950 يا هر گوشي ديگه
ممنون
دوستان كيفيت صداي گوشي در هدفون چطوره ؟ در مقايسه با دبليو 950 يا هر گوشي ديگه
ممنون
از قرار اطلاع، فیرم ور جدید 5800 اومده، البته من هنوز نتونستم آپ گرید کنم. ورژن 21.2.025
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من زیاد راضی نیستم از صداش مخصوصا تو هدفون. در مقایسه با دبلیو 950 نمی دونم اما مادرم 5300 داره و صداش بهتر و همچنین بلندتر از 5800 منه. برنامه Power MP3 رو هم امتحان کردم فایده ای نداشت. فقط صدا رو بلندتر می کرد و البته گوشخراش تر. نگید اکولایزر ها رو بلد نیستی تنظیم کنی چون من خوره لوازم صوتی ام و روی صدا خیلی حساسم. انواع ترکیب های اکولایزر رو امتحان کردم اما متاسفانه صداش به پای 5300 نرسید. تست ها رو هم با هدفون NC6 سونی انجام دادم.
می شه طریقه ی قرار دادن سیمکارت و باز کردن درب باطری 5800 را توضیح دهید ببخشید اگه کمی مبتدی بود درخواستم اگه با عکس باشه که خیلی بهتر ممنون
راستشو بخوای من قبل از این ان73 داشتم در مقایسه با اون میتونم بگم صدای خیلی بلندتر و با کیفیتی داره .من که ازش راضیم.![]()
از N73 ME بهتره ؟؟؟؟!!
به نظر من به اون نمی رسه ...!
من زمانی که داشتم آپدیتم کردم فوق العاده شد و ازش راضی بودم ...!
من که فروختمش.ولی صدای 5800 بالاتره.
داداشم n73 me داره صداش خیلی از گوشی من بلند تره ولی کیفیت 5800 خیلی بهتره دادشم که صدای گوشی رو بلند میکنه صدا دیگه زیاد مفهوم نیست ولی با 5800 هر چقدر زیاد کنی کیفیت کم نمیشه
برای من که هیچی نیودمده به این سایت ها اعتباری نیست
Last edited by Shadow-Man; 12-07-2009 at 23:32.
ممنون!
آخه حق دارم خوب! يه بار کلاه رفته سرم بهدشم من بچه شهرستانم و خودمم نميخوام بگيرم براي همين ميخوام از همه چيش خبر داشته باشم مستند تا بتونم اين عکس ها رو به اون که ميخواد برام بخره براش ايميل کنم!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)