گزینه ای رو که فلش زدم بزند
و در اونجا فکر کنم باید گزینه اول رو بزنید و کد رو وارد کنید کد هم تویه امضام هست
![]()
گزینه ای رو که فلش زدم بزند
و در اونجا فکر کنم باید گزینه اول رو بزنید و کد رو وارد کنید کد هم تویه امضام هست
![]()
سلام
من که نتونستم از کي جناب wordshipاستفاده کنم
با سرور هاي داخلي که اصلاً وصل نمي شد به سرور کسپر حتي براي اکتيو کردن تريال .ولي با (u997 يا الترا...) هم که وصل شد به سرور کسپر هيچکدام از دوتاکي رو قبول نکرد و منم فعلاً نسخه تريال 30روزه رو فعال کردم ولي همونم موقع آپديت هي تا 25-30 درصد مي رفت دوباره از 0 شروع مي کرد بعد از 6-7 دفعه ديگه کنسلش کردم شما بگيد چطور مشکلو برطرف کنم شما هم در وصل شدن به سرور کسپر از داخل کشور مشکل داريد ؟
از این سریال ها چطور باید استفاده کنم؟
گویا زیادی ازش استفاده شده!
میگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش دیر رسیدی
من و کسانی که استفاده کردیم هنوز داریم استفاده میکنیم 362 روزش هم مونده
برایه ما دیگه باطل نمیشه
با این حال شما فعلا پیور نصب کن با سریال فعالی که gharibe63عزیز گزاشتن فعال کن
قول میدم تا هفته دیگه سریال جدید بزارم
راستی اواتارتم عوض کردیا!!!!
من که خیلی راحت با شماره سریالهایی که دوست عزیز Wordship گذاشتند کسپرم رو فعال کردم.
مشکلی هم نداشتم. خیلی راحت آپدیت میشه.
شاد باشید![]()
راست میگه داداش شما خودت رو ناراحت نکن
اخه هر سریال نامبر رو تا یه ناریخی میشه استفاده کرد
اینا تا امشب طرفای ساعت 9 هرکی استفاده کرد به سودش شد و 365 روز کسپر رو رایگان استفاده میکنه
ولی همونطور که قول دادام هفته دیگه سریال جدید میزارم
ماله شما که تا یه سال فعاله نهایت بهره رو ببر![]()
Last edited by wordship; 10-07-2010 at 00:25.
دوستان فعلا پیور نصب کنین که سریال ها دیگه از مروز به بعد کار نمیکنن و همون طور که گفتم فقط به سود کسانی سد که تا امروز به کار بردن و میتونن 365 روز استفاده کنن
فعلا تاهفته دیگه و شاید زود تر
از ورژن پیور استفاده نمایید
سریال نامبر
QDPKF-WPHGM-KPRS9-ZWC27
در ضمن کرک دائم کسپر هم تو راهه و به زودی اینجا قرار میگیره.
این هم کدهای جدید برای ورژن kav and kis 6,7,8,2010,2011 کد یکساله هم برای 2011 داره برید حالشا ببرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اینا کدنیستن وکی هستن
دز ضمن تویه سریال نامبر وقتی میگه 365 روز شما با خیال راحت و بدون دردسر و بلک لیست شدن 365 رو اپدیت میکنین
ولی کی نه
نوشته مثلا 180 روز ولی در عرض کمتر از یک هفته بلک لیست میشه
خودم گفتم که اگه دوستان دوست دارن با سریال اپدیت کنن هفته دیگه سریال های جدید برای ورژن اینترنت سکیوریتی 2010 و 2011 قرار میگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)