ممنون، حالا این پینگ یاهو به چه درد میخوره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنون، حالا این پینگ یاهو به چه درد میخوره؟
سرعتت خوبه و این نوسان عادیه
شما یک کاری کن ببین چی نتیجه میگیری
3 تا فایل با لینک میستقیم رو بزار روی دانلود ببین جمع سرعت 3 تا فایلت چقدره حدودی یک عددی بدست میاد و اون سرعت واقعی شماست
من خودم بارها تست کردم مثل همین دیشب دقیقا در هر ثانیه 64 کیلوبایت دانلود کردم چون از 1 تا 7 صبح نزدیک 1400 مگابایت رو گرفتم با یک تقسیم ساده سرعت بدست میاد
اون پینگ اون سرورشون هستش و بدرد شما نمیخوره, پینگ شما رو کس دیگه ای میتونه بگیره مثلا آی پی خودتون رو بدید به یکی از دوستان بگید تو cmd آی پی شما رو پینگ کنه اونوقت مشخصات دقیقی از سرعت شما رو بدست میاره
ما برای سرور های شرکت دوستان آی پی هاشون رو از اینجا پینگ میکنیم نتیجه های خوبی بدست میاریم
مرسی این کارا کردم سرعت 63 بود
من زیاد نگران سرعت دانلود نیستم
تو ویگردی,صفحات زیاد سریع باز نمیشن (نمیدونم شایدم برا همه همین جوره)برا همین مقایسه سرعت تو سایت speedtest برام مهمه
اگه روش دیگه ای برای مقایسه سرعت وبگردی هست لطفا منا راهنمایی کنید.
مرسی
دوست عزیز الان که میبینید سرعت وبگردی پایینه بخاطر همون فیبر نوری هست که هنوز درست نشده و. اختلال ایجاد کرده...![]()
باکو بهتره ... البته به خوبی افغانستان نمیشه ولی بعد از اون بهترینه
![]()
سلام .
من حسابی گیج شده ام
من الان سرعت دانلودم رو با speedtest سنجیدم 580 بود و آپلودم 85 , از صبا نت برای کاربر خانگی اشتراک یک ماهه دارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخواهم از شاتل بگیرم ولی هر جا رو که نگاه میکنم بیشتر گیج میشوم . یک سئوال سر راست دارم :
میخواهم اشتراک یک ماهه برای کاربر خانگی بگیرم که سرعتش بین 45 تا 60 باشه و دیگه پایین تر نیاد , حجم بیشتر از 2 تا 2.5 گیگ هم اصلا نمیخواهم و شبها هم رایگان باشه . آیا شاتل همچین خدماتی رو داره ؟
Last edited by mohammad_77; 05-01-2009 at 01:49.
در ضمن این eco512 که بعضی ها دارند به خانه هم میدهند ؟
فرقش با ART چیه ؟
اره دوست عزیز صبا سرعت شبانه را در بعضی از شهرها 512و 1می بنده
سرویس512 اکو با 2.5 گیگ حجم با سرعت دانلود حدود 64 و شبانه 1 تا7 رایگانه البته اگه مخابرات شما سرویس های اکو را پشتیبانی کنه..
و برای بیشتر از 128 یا باید نامه از دانشگاه یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی
فرقش با آرت اینه که اقتصادی هست که اسمش هم سرویس اکو یا اقتصادی هستو 2.5 گیگ هست
البته سرویس های آآرت نوسان کمتری داره ...
Last edited by ahriman323; 05-01-2009 at 02:36.
من همین الان تست گرفتم.سرویسم اکو 512 هستش.دو تا نتیجه کاملا متفاوت داد.عکسهای زیر رو ببینید :
می خواستم ببینم که اصلا به این سایت speed test میشه اطمینان کرد یا نه؟
هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)