با سلام
خبر اين كه معرفي امروز به تعويق افتاده! و به آخر جون محول شده!
و ديگه از اين به بعد روي گوشي هاي جديد سوني اريكسون سي دي نخوادهد بود! به خاطر محيط زيست و اينا!
پاينده باشيد!
با سلام
خبر اين كه معرفي امروز به تعويق افتاده! و به آخر جون محول شده!
و ديگه از اين به بعد روي گوشي هاي جديد سوني اريكسون سي دي نخوادهد بود! به خاطر محيط زيست و اينا!
پاينده باشيد!
بهله و در ادمه حرف علی اینکه
تاریخ ریلیز 3 تا گوشی ساتیو(ایدو)،یاری! و اینو هم مشخص شد.سپتامبر!!
دقیقش هم 28 سپتامبر هست!
(گروه اجتماعی ها ترکیده؟؟؟!)
و باز هم خوشگله
باز میشه چقدر دراز میشه
![]()
مثلا سی دی خیلی آلوده کننده محیط زیسته ؟
البته من سی دی اکثر برند ها رو زیر و رو کردم فقط پی سی سویت نوکیا برنامه بدربخور توشون بوده و بس !
مصطفی قیمت هم دادن ؟
سپتامبر خیلی دیره سامسونگ بازار 12 رو اشباع میکنه
تو تیتراژ بالا آره تو دنیای الان یکی از چیزایی که تو پکیجینگ دیزاین ( همون طراحیه بسته بندی) خیلی مطرحه استفاده ی کمتر از مواد اولیه حتی به اندازه ی 1 سانتی متره مربعه، cd که جای خود دارد
با حذف cd علاوه بر مواد اولیه انرژیه ساخت cd حمل به کارخونه انتقال اطلاعات روش و بسته بندی برا جلوگیری از صدمه در حمل به بازار هم کم میشه ، تازه الودگیه بعد از استفاده و آسیبی که به محیط زیست میزنه هم دیگه وجود نداره
در ضمن تو حرکت بعدی احتمالا دفترچه ی راهنما حذف بشه (میشه یه فایل الکترونیکی تو حافظهی رم همراه گوشی یا محدود می شه به همون help تو گوشی البته یه help کاملتر
حميد جان ايني كه ميگي شده! البته در سري گرين هارت سوني!در ضمن تو حرکت بعدی احتمالا دفترچه ی راهنما حذف بشه (میشه یه فایل الکترونیکی تو حافظهی رم همراه گوشی یا محدود می شه به همون help تو گوشی البته یه help کاملتر
E-manual جاي كتاب راهنماي به درد نخور رو گرفته!
ريسر سي دي كه خيلي چيز بديه! اين همه سي دي ! خوب از همه ديگه بگيرن
(گ.ا چرا بسته شده!؟)
آقا خبری از x2 نشد ؟؟؟؟؟؟
راستی یکی از دوستان مایه دار هیکارو خریده خیلی شاخه مخصوصا طراحیش و جنس بدنش
نه منظورم در کل بود نه یه سریه خاص ، کله سریها تازه این کارا کلی هم از هزینه های اضافیه شرکتا کم می کنه یعنی بهونشون محیط زیسته هدفشون کم کردن هزینه ی تولیده (فکر کنم)
فعلا که خبری نیست. شاید تو معرفی آخر این ماه میلادی معرفی بشه شاید هم بخواد به عنوان یه آس نگهش داره
با اون مشخصاتش شاخی هست واسه خودش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)