ببخشید مجدد مزاحم شدم. Marshal و Leono خوب نیستن؟
4 گیگ حدود 42 تومن قیمت کردم.
ببخشید مجدد مزاحم شدم. Marshal و Leono خوب نیستن؟
4 گیگ حدود 42 تومن قیمت کردم.
میخوای بیشتر از چند روز کار کنه نخر
یه گشتی تو سایت بزن ببین تو چند سال اخیر چقدر خرابی داشتند و هیچ شرکتی پشتیبانی نکرده و ....
دوستان یه پلیر عالی زیر 100 تومن چی هست؟؟فیلم نمیخوام پخش کنه.کوچیک باشه.کیفیت صداش عالی باشه.ممنون
cowon E2/ sansa clip
من 4 گيگ سنسا كليپ پلاس رو 2 ماه پيش رفتم حضورا از سايت خريد اينترنتي گرفتم..به قيمت 60 تومن..دوستان تهراني ميتونن زنگ بزنن حضوري برن... البته اگه داشته باشه هنوز..خيلي هم ادم هاي خوبي بودند..خلاصه توصيه ميشه!
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
الان رفتم تو سايتشون 4 گيگ رو تموم كردن ولي 2 گيگ رو ميدن 58همين الان تعريف كرديما
البته شايد قيمت تغير كرده
دوستان پلیر واسه زمانی که میرم ورزش میخواستم . ترجیحا گیره دار باشه ، و اینکه اگه میشه صفحه نمایش هم داشته باشه . نوع بدون صفحه نمایش رو هم معرفی کنید ممنون میشم . رنج قیمت تا 60 تومن باشه
دوستان يه سوال اين پليرهاي برند Hifiman مثل HM-801 يا HM-601 يا مدلهاي ديگش تو تهران جايي گير مياد يا بايد از اونور آورد ؟ كيفيت صداشون مي خوره خيلي خفن باشه ولي بيشتر از قيافه و ديزاينشون خوشم اومده...
من تازگیا یه nzw-153 گرفتم. میشه گفت نسبت به قیمتش عالیه قیمتش هم 85 تومن
![]()
خب بسیار واضحه که , نه
این سواله؟كيفيت صداشون مي خوره خيلي خفن باشه
اگه سواله که باید بگم خیلی سلیقه ایی هست
601 که میگن تازگیا چیبش عوض شده و بعضی از طرفدار قبلیهاش حتی دیگه خوششون نمیاد
همون 6 ماه بیشم البته خیلی منتقد در مورد صداش داشت , ولی یه چیز واضحه اینه که اگه کسی بخواد به عنوان تنها بلیرش ازش استفاده کنه , داره اشتباه میکنه به دلیل ... ( هیس زیادی داره و ... )
602 همون چیب قدیمی رو داره و برای خیلیا واقعا لذت بخشه ولی بازم نمیارزه به نظرم با توجه به قیمتش
801 محل اختلاف بزرگان هستش شدید
ولی به هر حال بازم به علت قیمت بالاش به هیچ وجه نمیتونه حرفی برای گفتن داشته باشه ( تا همین چند وقت بیشا همه با 1 مطلب کاملا موافق بودن که با بعضی IEM های حساس واقعا مشکل داره ولی ...)
ولي بيشتر از قيافه و ديزاينشون خوشم اومده...
چطور میشه؟
راستی یه نگاه گذرا به اینا بکنی شاید 1 کوچولو مفید بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)