معایب :
معایب خاصی نداره : دی
مثلاً اینکه وب بروزرش خیلی خوب نیست
دیر شارژ میشه
جای دست روی در باتریش میمونه
همین دیگه
مشکل خاصی نداره و نسبت به قیمتش عالیه
معایب :
معایب خاصی نداره : دی
مثلاً اینکه وب بروزرش خیلی خوب نیست
دیر شارژ میشه
جای دست روی در باتریش میمونه
همین دیگه
مشکل خاصی نداره و نسبت به قیمتش عالیه
من اسپیکرشو دست نزدم ولی صدای هدفونش وقتی از 7 میبرمش بالاتر کیفیتش میاد پایین یعنی هدفونه جواب نمیده و ممکنه خراب بشه
سلام دوستان!! یه جریان براتون میگم کف کنید! من رنگ گوشیم قسمت فلزی روی گوشی نقطه نقطه میپرید و مجبور بودم با لاک مشکی بگیرمش.دیروز شمال بودم .گوشیم افتاد روی صخره چند جا از رنگ قسمت فلزی پرید!! و استیل زیرش معلوم شد!!!خیلی ناراحت بودم.قیافه ی گوشیم شده بود کهنه ی کهنه!!تا اینکه فکری به سرم زد!!! با کلی تردید تصمیم گرفتم قسمت فلزی روی گوشیرو کلشو با تیغ بتراشم که استیل بشه .با کلی تردید این کارو کردم!!!باورتون نمیشه!!قیافه ی گوشیم استثنایی شده!! خواستید عکسشو میزارم!با ورتون نمیشه ولی اگه میدونستم انقدر قیافش خفن میشه از روزه اول اینکارو میکردم!اصلا معلوم نیست کار خودمه!!! انگار فابریک خود سامسونگ !!!کاش از اول سامسونگ این گوشیرو اینطوری میزد!مثل g800 که استیل داره!!!
دوستان کسی میتونه هک این گوشی رو به من اموزش بده!در سیمبین مبتدی هستم
خوب عکسشو بذار ببینیم دیگه![]()
سلام دوستان
برو با این تاپیک توش روش helloox2 رو آموزش داده روش ساده ای هست و رو گوشی من هم جواب داده.
عکس گوشیت رو هم بذار ببینیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي جالبه. من مال خودم رو در چنين مواقعي لاك ناخن مشكي مي زنم.
البته بايد بگم كه اين گوشي فقط درپوش باتريش از فلزي يه و بقيه اش كلا پلاستيكه كه بعضي جاها شبيه فلز درست شده.
گارمین رو uninstall کنید!!!
همون طور که دوست خوبمون "آقا حسن" گفته بود گارمین مثل هیولا باتری می خوره.من به توصیه ی ایشون گارمین رو uninstall کردم(از طریق app manageاین کار رو بکنید)بعدش باتری عالی که نه ولی خیلی بهتر شد.به شما همین توصیه رو میکنم مخصوصا دوستانی که تازه خریدن.با تشکر از آقا حسن.
![]()
[quote=P.1052;4099379]گارمین رو uninstall کنید!!!
من كه كل برنامه هايي رو كه روش نصب بود پاك كردم. كارشناس پارس مايكروتل بهم اينو گفت. الان خيلي بهتره (بزنم به تخته).
پس باید جنس بد بدنه این گوشی رو یکی از معایبش دونست!!!درسته؟؟؟!!!
چون حدود 400 تومن پول میدی بعد رنگش میره جنسشم از پلاستیک و مرغوب نیست...!!!
سبز باشید...!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)