کم کم دارم آدم می شم.
ترازای خوبم هم داره میاد.
ما هم منتظریم...یه خواهش از کسایی که میگن اردوی کانون بده:
میشه دلیلاتونو بگید؟
من خودم نمیخوام برم ولی یکی از دوستام سر دو راهی شدیدی گیر کرده که بره کانون یا بره جای دیگه
کم کم دارم آدم می شم.
ترازای خوبم هم داره میاد.
ما هم منتظریم...یه خواهش از کسایی که میگن اردوی کانون بده:
میشه دلیلاتونو بگید؟
من خودم نمیخوام برم ولی یکی از دوستام سر دو راهی شدیدی گیر کرده که بره کانون یا بره جای دیگه
Last edited by Vict0Ria; 10-02-2009 at 12:31.
باتوجه به سوال هاي كنكور امسال بله
ولي به شرط اينكه كاملا روشون مسلط بشي![]()
بالاخره یک انسان(ی) اینجا پیدا شد!
برای عربی کتاب آبی کانون خوبه
بچه ها کسی خبر نداره قیمت این دفترچه دانشگاه آزاد تقریبا چنده ؟ (فردا میاد دیگه؟)
امسال؟؟حالا چرا امسال؟مگه قراره یه جور خاصی باشه؟؟؟؟
من می دونم چرا آخه کنکور سالای فرد سخت و سالای زوج آسونه امسالم کنکور آسونه .شما م که داری برای کنکور 88 می خونی 2رسته؟امسال؟؟حالا چرا امسال؟مگه قراره یه جور خاصی باشه؟؟؟؟
ايولمن می دونم چرا آخه کنکور سالای فرد سخت و سالای زوج آسونه امسالم کنکور آسونه .شما م که داری برای کنکور 88 می خونی 2رسته؟
من هنوزم تو كف نظريه ي شما هستم!!!!!
مگه طرح ترافيكه كه زوج و فرد داشته باشه؟
شما با چند سال تحقيق به اين نتيجه رسيدي؟ :دي
نه بابا؛از اين خبرها نيست
كنكور هميشه سخت بوده و هست
ربطي هم به زوج و فرد نداره
خدا نکنه آسون بیاد !
از اعماق وجودم دعا می کنم کنکور امسال سخت ترین کنکور ممکن !!! باشه
و البته دعا می کنم خودم و دوستام و بچه های p30 توش موفق باشن !![]()
![]()
جدیداً چیزای جدیدی از یک مشاور به نام دکتر حسین احمدی شنیدم که روش های جدیدی برای تست زدن داره.
و ادعا می کنه رتبه های تک رقمی زیادی تحت مشاوره او بودند(حبیب الله عبدالهی پور رتبه 2 کنکور ریاضی مهندسی برق شریف ، ندا ایاز رتبه 1 مهندسی کامپیوتر،سپیده آذریان مهندس برق رتبه ،فرشید غلامی و شبنم کوشک پزشکی شهید بهشتی،هانیه کرباسی و آیدا شافعی دانشجوی مهندسی معماری و...)تازه می گه اکثر این افراد در چند ماه آخر به او روی آوردند .
و با روشی نام آلفای ذهنی روش های تست زنی رو به شاگرداش آموزش میده.
البته من اصلاً به مشاورا اعتقاد ندارم و معتقدم همه چیز به خود آدم بستگی داره ولی وقتی این حرفا رو شنیدم تعجب کردم.
اگه کسی چیزی شنیده و به صحت این حرفا اطمینان داره بگه و یه سایتی بده که بیشتر آشنا شیم.
منم قبول دارم.من می دونم چرا آخه کنکور سالای فرد سخت و سالای زوج آسونه امسالم کنکور آسونه .شما م که داری برای کنکور 88 می خونی 2رسته؟
شما میتونید برید رتبه های دو نفر که یه جا قبول شدنو و دو سال پیاپی کنکوردادند رو مقایسه کنید.ايول
من هنوزم تو كف نظريه ي شما هستم!!!!!
مگه طرح ترافيكه كه زوج و فرد داشته باشه؟
شما با چند سال تحقيق به اين نتيجه رسيدي؟ :دي
نه بابا؛از اين خبرها نيست
كنكور هميشه سخت بوده و هست
ربطي هم به زوج و فرد نداره
سر ما همش ميگفتن که فيزيک شما سخته، رياضيتون آسون؛ دقيقاً برعکس شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)