اينجا فروم ipod touch هست نه iphone دوست عزيز
توصيه مي كنم به خاطر 100تومن نري ipod 2G نگيري
ipod 2G 210 تا 220
ipod 3g 32GB 320 تا 340
اينجا فروم ipod touch هست نه iphone دوست عزيز
توصيه مي كنم به خاطر 100تومن نري ipod 2G نگيري
ipod 2G 210 تا 220
ipod 3g 32GB 320 تا 340
کسی حرف از 2g نزد
اینم عکسی از اروری که میده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اساتید لطفا به داد برسید :
فک کنم یه سوتی سنگین دادم که به 3.1.3 رفتم. حالا سئوالی که دارم اینکه میشه یجورایی با همین ورژن فایلهای deb یا ipa رو بهش انتقال داد ؟ همونطور که میدونین نرم افزارهای Pc Suite - Ifon Box - Cyder2 و ... iPod جیلبرک شده با ورژن 3.1.3 رو JB نمیشناسن و نمیشه فایلی رو به دستگاه انتقال داد که دستی نصب کرد. میدونم که برای نصب بازی و برنامه حتما Appsync و afc2add باید نصب باشه. خوب با توجه به نتونستن انتقال اونا و خدا روشکر نداشتن وایرلس، خواهش میکنم اگه دوستان راه حلی به ذهنشون میرسه بنده رو کمک کنن. یه شانس دیگم که این وسط آوردم اینکه متاسفانه نرم افزار AutoSHSH اصلا رو سیستم من بالا نیومد که بتونم shsh رو Save کنم، من بیخیالش شدم با اینکه میدونستم خیلی حیاتیه ! حالا Dowmngrade هم نمیتونم بکنمش .
پ.ن: این همه آموزش Spirit تو سایتهای مختلف گذاشتن تو یکی نیومدن بگن که بابا با 3.1.3 JB نکنین تا اینجوری ملت گرفتار نشن !
Last edited by fade2amin; 13-05-2010 at 17:18.
ممکنه دو دلیل داشته باشه یا برنامه بد کرک شده یا مشکل از آیتونز هست و باید از iPhone pc suite یا ifunbox استفاده کنی برای نصب برنامه
سلام
اگه سوالم تکراری هست شزمنده هرچی گشتم ندیدم..میشه بگین چجوری فیلم و عکسهامو که زوی IPODهست یریزم روی کامپیوتر ویندوزم سون هست 2تا برنامه ipod computer transferوipod copy manger رو دارم اما کار نمیکنه میگه کابل وصل نیست ولی وصله...ممنون
Last edited by balaban25; 14-05-2010 at 12:31.
Please help me
I have tried every possible thing to jailbreak and unlock my 32gb 3gs. It's 3.1.3 firmware and baseband 05.12.01
What should I do?? could you please tell me step by step or refer me to the right topic, thanks so much guys.
من دقیق نمیدونم، اما فک کنم برای این baseband هنوز Jailbreak نیومده .baseband 05.12.01
عزیزم منظورم از 2G همون 3G 8GB بود. شما با Spirit 8GB رو تست کن متوجه میشی چرا این حرف رو زدم![]()
Last edited by sony_W810i; 14-05-2010 at 10:54.
دوستان کسی کمک نمی کنه؟؟حتی این برنامه رو هم نصب کردم نشدXilisoft iPod Rip
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)