گرفتمش وای دوتا دی وی دی پز بازیه فوتبال به نظر من یه شاهکاره دارم نصب میکنم راستی من گیج شدم پایین pc dvd نوشته full ولی کنارش توی نوار نوشته pes 2009-demo کپیه دیگه دوتادی وی دی کامله بازیه یا دمو بابا کامله دیگه
گرفتمش وای دوتا دی وی دی پز بازیه فوتبال به نظر من یه شاهکاره دارم نصب میکنم راستی من گیج شدم پایین pc dvd نوشته full ولی کنارش توی نوار نوشته pes 2009-demo کپیه دیگه دوتادی وی دی کامله بازیه یا دمو بابا کامله دیگه
Mojtaba جان شما دمو را بازی کرده بودید ایا اون صحبتهایی که من در پست بالا راجب دمو گفتم حل شده؟؟؟دوستان من دیشب این بازی را گرفتم
و در یک جمله کوتاه
فوق العاده است
تمام نکات را دوستان گفتند
فقط من از یه چیزی خوشحال شدم
اون هم هوای بارونی بود
من تو لیگ قهرمانان در شب و در هوای بارونی بازی میکردم
باران خیلی زیبا بود
مثل رگبار می امد
تا نبینید نمیفهمید چی میگم
مثل دوش حمام ولی با حال تر
راستی چندتا عکس از هوای بارانی میگذاری!!!
--------------------
راستی چند سوال بسیار مهم!!!
ایا هنگامی که تو مد Become A Legend هستی ایا به تیم ملی دعوت میشه برای مثلا بازی های مقدماتی جام جهانی یا جام ملتها؟؟؟
ایا وقتی در این قسمت داری میری تیمت تو چمپیونز لیگ حاظر میشه؟؟؟
ایا تورنمت جام جهانی تو بخش هست مثلا راه پیدا کنی به تیم ملی برای تورنمنت جام ملتها یا جام جهانی؟؟؟
Last edited by joey jordison; 19-10-2008 at 14:36.
دمو رو چند تا dvd بابا اسکرین شاتهاش که خیلی خفنه(در حد تیم ملی)
بابا 2500 تومان که بیشترنیست برو بخر دیگه
ببخشیدا![]()
همه چیش خوبه بازی
فقط یکم شادی تماشاگرا بعد گل طول می کشه
ماله بقیم همین طوریه ؟
یه چزه دیگه
اعصابم داغون شد
من با آنالوگ نمی تونم زیدانی بزنم
چرا ؟؟
Last edited by bax_021; 19-10-2008 at 15:53.
اقا یه سوال من دارم become a legend رو میرم یه باشگاه منو خریده و میرم تو next match اما با تیم خودمون همش تمرین میکنیم نمیدونم چرا با رقیبان بازی نمیکنم
واقعا الان خواستید چیو ثابت کنید با این پستتون!!!!نمیدونم خواستید خوش مزگی کنید یا یک چیز دیگه هدفتون بود!!!
وقتی من میگم هنوز بازی به شهرستان ما نرسیده درکش اینقدر سخته!!!!!!
مطمئن باش اگه میرسید حتی 20000 تومان هم بود میخریدم که دیگه اینقدر خواهش نکنم از این و اون!!!!!شما الان فکر کردید من برای پولش بازیو نمیخرم به خودتون نگاه نکنید 1 ساعت تو شهرتون بازی پخش میشه!!!
من باید 10 یا 15 روزی صبر کنم!!!
از این به بعد هم دیگه اصلا نمیخوام از بازی توضیح بدین![]()
لطف كنيد از قسمت كفش ها عكس بزاريد
ما كه هنوز بازي به دستمون نرسيده ، با اين تعريفايي كه شما مي كنين ديگه دل تو دلمون نيست
چندبار تا حالا به این سوال پاسخ داده شده
دوست عزیز شما اوایل در تیم ب هستید باید اینقدر بازی کنید تا نمره ی بالایی بگیرید و به تیم اصلی که کاور تنشون هست اضافه بشی بعد هم چندتا بازی با اونها با تیم ب انجام میدی و بعد در بازیهای رسمی به ترکیب تیم اضافه میشی البته به عنوان یار ذخیره.
به نظر میرسه دعوت میشه چون الان من تیم ملی ایتالیا را که می بینم داره تو مسابقاتی بازی میکنه
حالا نمی دونم جام ملت ها هست و یا جام جهانی!
تو افتخاراتی هم بازیکن باید بدست بیاره اگر اشتباه نکنم جامهای اروپا و جهان هست
با حالیش اینه در افتخاراتت باید توپ طلای اروپا و خیلی چیزهای دیگه را بدست بیاری!
فکر هم نکنم تا حالا کسی تونسته باشه اصلا به تیم ملی دعوت بشه تا بفهمه جریان تیم ملی چطور هست. (البته دیوید روی درجه اسون تونسته بود)
چمن که به نظر من عالیه. نمیدونم خوشتون بیاد یا نه.
چرخش بازیکنان بهتر شده ( روون تر )
شوت زدن هم که به نظرم عالیه. ( به واقعیت نزدیکه )
Last edited by pishmac0la; 19-10-2008 at 15:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)