سلام مهندس خسته نباشی - آقا من همه ی تفنگ هارو از صفحات اول دانلود کردم ولی نمیدونم این فایلارو چکار کنم کجا بریزم با چه برنامه ای بریزم تو کانترم - اگه میشه آموزش بدبد اینارو کجا بریزیم چطوری بریزیم - ممنون !
سلام مهندس خسته نباشی - آقا من همه ی تفنگ هارو از صفحات اول دانلود کردم ولی نمیدونم این فایلارو چکار کنم کجا بریزم با چه برنامه ای بریزم تو کانترم - اگه میشه آموزش بدبد اینارو کجا بریزیم چطوری بریزیم - ممنون !
میتونین واسه این سوالتون از این جا کمک بگیرین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی ترفنهای کسی که به سرور دست داره بلده مثلا اسم یکی از بازیکنان خودش انتخاب کنه یا من توی گیم نت دیدم بازیکنان رو اتیش میزد
کسی لینک مستقیم کانتر سورس digital zone رو داره؟
از تایپک درخواست بازی هیچکی نداشت
سلام
من کلت Desert Eagle پست زیر رو می خوام. لینکش از کار افتاده. از دوستان کسی هست که بتونه این کلت رو برام بزاره؟
خیلی ممنون می شم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان اگه میشه یه اسپرایت کوری بزارین سرچ کردم ولی موفق نشدم ممنون اگه بگزارین
متاسفانه همچین چیزی وجود نداره!!(یا من ندیدم)سلام دوستان اگه میشه یه اسپرایت کوری بزارین سرچ کردم ولی موفق نشدم ممنون اگه بگزارین
سلام دوستان
ببخشید میشه از این اسلحه ها و نقشه ها تو بازی 1.7 که بازی مرحله ای داره استفاده کرد؟
بله دوست عزیز میتونین استفاده کنین.
از اسکین هایی که برای 1،6 گذاشته شده میتونین برای کانتر هایی که گرافیکشون مثل 1،6 هست استفاده کنین و اسکین های کانتر سورس مخصوص خودش هست و نشیه این اسکین ها رو برای 1،6 و امثال 1،6 استفاده کرد.
این مپ رو خودم ساختممممممم....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)