تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 623 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

نه ! خیلی عجیبه ! خیلی تلاش کردم نتونستم ! هلپش رو هم خوندم چیزی دستگیرم نشد

یه ورژن جدید تر و یا ورژن پایین تر رو دانلود کنین..

این که دستی هم نمیشه Add کرد عجیبه..!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه.. میشه چند تا از این روش های مختلف رو بگین..؟

اگه فک میکنید نظرتون درسته کافیه فقط بگید،دلیلی نداره اینطوری جبهه بگیرین!!!!وبدتر اینکه اینجوری بخواید اطلاعاتی که ممکنه درست نباشه به کسی که نظر داده تحمیل کنید!!!!!
    تو یه پی ام چندروشو براتون ارسال کردم!!!!امیدوارم استفاده ببرین...بحثم اینجا ادامه ندین...
    در ضمن..ایشون نگفتن از روی سهل انگاری یا هرچیزه دیگه ای...گفتن میشه با یه ای دی اینکارو کرد یا نه؟!؟که 70 درصدش از روی همون سهل انگاریه...همه که مثه شما باهوش نیستن!!!!
    و اینکه شما از کجا میدونین منظور دوست ایشون دقیقاً همین روش نباشه؟!؟!
    Last edited by Feryal777; 15-07-2010 at 02:00. دليل: خواستم مودبانش کنم!!!!

3. این کاربر از Feryal777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

اگه فک میکنید نظرتون درسته کافیه فقط بگید،دلیلی نداره اینطوری جبهه بگیرین!!!!وبدتر اینکه اینجوری بخواید اطلاعاتی که ممکنه درست نباشه به کسی که نظر داده تحمیل کنید!!!!!
    تو یه پی ام چندروشو براتون ارسال کردم!!!!امیدوارم استفاده ببرین...بحثم اینجا ادامه ندین...
    در ضمن..ایشون نگفتن از روی سهل انگاری یا هرچیزه دیگه ای...گفتن میشه با یه ای دی اینکارو کرد یا نه؟!؟که 70 درصدش از روی همون سهل انگاریه...همه که مثه شما باهوش نیستن!!!!

اول این که چیزی از شما به دست من نرسید..!

به چه دلیل بحث ادامه پیدا نکنه..؟ فک نمی کنین بهتر باشه همین جا همون چند روش شما بیان شه

تا دوستانی که اطلاع کافی رو ندارن ؛ بهره ببرن..!

شما با چنان قدرتی گفتین که بله دوست من می تونه که خیلی برام جالب بود..!

هنوز هم سر حرف خودم هستم ؛ می تونین با آیدی من تست کنین..!

بد نیست به اینجا هم سری بزنین.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما ادعای یه چیزه دیگه رو هم کردین

کاملاً درسته...روشای مختلفی واسه این کار هست!!!! ای دی رو از دست میدی هیچ...تازه میشه با همون ای دی بلایی سر یه سیستم بیاره که تا مدتها درست کردنش طول بکشه...

میشه لطف کنین و بگین اُون بلاها چیه که قراره مدت ها باهاش گلاویز باشیم..؟ گفتین سر سیستم ؛ لطفا اینو برام به طور کامل شرح بدین..!

دوست من بنده نظر درست خودم رو بیان می کنم.. و سعی می کنم کسی که نظر غلط میده رو روشن کنم

mmiladd@yahoo.com

آیدی بنده ؛ برای ه ک شدن !!! بدین به دوست خودتون.. منتظرم..

موفق باشین..
    Last edited by mmiladd; 15-07-2010 at 11:35. دليل: همیشه مودب هستم و نیازی به مودب کردنش ندارم !

5. 2 کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موفق باشین..
    باشه.
    ولی اگه یه دفعه فرضا ه.ک شدین تقصیر من نندازید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

باشه.
    ولی اگه یه دفعه فرضا ه.ک شدین تقصیر من نندازید

خیر دوست من ؛ بید ما از این بادها نمی هراسه ! ..

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام .

میشه فهمید چه کسانی توی Add List طرف مقابل هستند . در صورتی که ID خودم هم Add باشه . ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سلام .

میشه فهمید چه کسانی توی Add List طرف مقابل هستند . در صورتی که ID خودم هم Add باشه . ؟
    سلام..

خیر ؛ امکانش نیست..!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اگه علاقه داری باز اخطار بگیری به من ربطی نداره ها...!!!!!من دلم نمیخواد تو بحثای اینجوری شرکت کنم!!!!من فقط جواب اون آقا رو دادم،با شما هم کاری نداشتم
    اگه آقای vahid_1991 مشکلی داشت خودش میگفت...
    در ضمن خودم میدونم اینجا تا یه عضو جدید نظر میده بقیه ضایعش میکنن،حتی اگه تو مبحثی که نظر میده پروفسور باشه باز همه اصرار دارن نظر خودشونو تحمیل کنن مگه اینکه سوال داشته باشه که اونم معمولاً جواب نمیدن،اگه جوابم بدن بازم ممکنه چیزی ازش نشه فهمید!!!!

اول این که چیزی از شما به دست من نرسید..!
    چون من چیزی نفرستادم!!!!

به چه دلیل بحث ادامه پیدا نکنه..؟ فک نمی کنین بهتر باشه همین جا همون چند روش شما بیان شه
    باشه میگم...شاید به نظر شما خیلی قدیمی و مخصوص کاربرای سهل انگاره ولی شاید به درد یکی بخوره!!!

شما با چنان قدرتی گفتین که بله دوست من می تونه که خیلی برام جالب بود..!
    من همچین چیزی نگفتم!!!!!اصلاً یادم نمیاد در مورد دوستم همچین حرفی زده باشم!!!
    تنها جایی که کلمه دوست توش بود همینه:
    واینم درمورد دوست آقا وحید بود که گفته بود فقط با آی دی میتونه ه.ک کنه!!!

میشه لطف کنین و بگین اُون بلاها چیه که قراره مدت ها باهاش گلاویز باشیم..؟ گفتین سر سیستم ؛ لطفا اینو برام به طور کامل شرح بدین..!

بله...حتماً میگم!!!!!!شما خیالت راحت!!!یکی از اساتید ما این بلا سرش اومده بود!!!

دوست من بنده نظر درست خودم رو بیان می کنم.. و سعی می کنم کسی که نظر غلط میده رو روشن کنم
    دقیقاً!!!!منم قصدم همینه!!!!

کدوم دوستم؟!؟مگه میشناسید شما؟!؟
    در ضمن...دوستای من از این کارای بچه گانه نمی کنن...حتی اگه بلد باشن!!!
    البته فکر بدیم نیستا!!!شاید یه موقع آی دیتو از دست دادی!!!از یه جایی که فکرشو نمیکنی!!ولی چون خودت راضی هستی میگما!!!!
    .................................................. .................................................. ..........................................
    روش اول که خودتون هم گفتید...ارسال شدن پسورد واسه ه.کر...ساده ترین روش ولی هنوز بهترین روش!!!!مخصوصاً تو ایران...خیلی از کاربرای ایرانی اینگلیسیشون اینقد خوب نیست که بتونن ساده ترین متنارو بخونن...یا خیلیا اصلاً نمیدونن که ممکنه همچین چیزی هم باشه!!!!!یا اینقد ذوق زده میشن که پسورد خودشونو مینویسن...
    یکی دیگه از روشای ساده دیگه که الان زیاد کاربرد نداره،تماس با آی اس پیو گرفتن پسورد جدیده بعدشم همه اکانتاتو و پسورداشو به دست میاره...معمولاً پسورد قدیمی رو نمیپرسن فقط چندتا از اطلاعاته ضروری رو میخوان ازت
    روش سوم با استفاده از سوالای امنیتیه که موقع آی دی ساختن ازت میپرسن،تو یاهو خیلی سخته ولی تو هات میل جواب میده،فقط کافیه بهشون پیغام بدی که که اکانتت ه.ک شده...یه سری سوال درمورد اخرین رمزی که یادته ،سن وآخرین دسترسیت به اکانت(اینو معمولاً همه ه.کرا میدونن!!!)میپرسن...پسورد جدیدو بهت میدن...
    یکی دیگه از روشای بسیار ساده اینه که خودت پسوردتو به دست ه.کر میدی!!!ینی موقعی که میخوای از سیستم یکی دیگه استفاده کنی بعد از تموم شدن کارت مسنجرو شادوخرم میبندی!!!!بدون اینکه که سیستمو ری استارت کنن...پسورد تو ی رجیستری اون سیستم میمونه!!!از همه روشا بی دردسر تره!!!
    یه روش دیگه هم میگم...تو این روش باید IP رو بدست بیاری...این روش یه خورده تخصصی تره...کار هرکسی نیست
    البته آی پی بدست آوردنم کار سختی نیست...اونم باز روشای مختلفی داره!!!(انتظار نداشته باشین اینارو هم بگم!!!)
    چندتا روش بود که الان استفاده نداره...مثلاًnetstate_n ،یا ازطریق ایمیل(این کاربردش بیشتره )البته باید ببینی آی پی دینامیکه یانه؟!؟!وگرنه اونم استفاده نداره!!!
    راه سوم از طریق سروره یاهو و... است،راحت آی پی رو در اختیار هکر قرار میده!!!
    حالا یکی آی پیتو داشته باشه خیلی کارای دیگه هم میتونه انجام بده...
    با فرستادن یه تروجان سیستمو آلوده میکنه...با روشی ساده پسوندexe تروجانو عوض میکنه و با روشی ساده تر از اون تبدیل به پسوندjpgو...میکنه.
    حتی اگه فایل اولیه رو حذف کنی مشکل حل نمیشه،سیستمتو تبدیل به سرور میکنه و یه پورتو واسش آزاد می کنه...البته همشون این کارو نمیکنن...بعضیا پسوردارو با ایمیل به ه.کر ارسال میکنن...حالا اگه هکر ای پیتو داشته باشه،به پورت مورد نظر وصل میشه و تو حالت آنلاین خیلی بلاها میتونه سر سیستم بیاره مثلاً پسوردارو برداره و...
    همیشه هم آنلاین نیست...ممکنه خودت راه اندازیش کنی بدون اینکه متوجه باشی...مثلاً موقع راه اندازی ویندوز ،بستگی داره چه راهیو واسه بارگزاریش انتخاب کرده باشه...شاید یه روشی باشه که رجیستری رو داغون کنه،ینی اگه تروجان+فایل همراهش از بین بره ،سیستم دیگه قابل استفاده نیست...
    به خاطر همین استفاده از آنتی ویروس همیشه مفید نیست...فک نمیکنم بلا از این بدتر وجود داشته باشه؟!؟!
    یه روش دیگه هم اینه که (البته مطمئن نیستم!!!)از طریق سرور یاهو میشه پسوردو تغییر داد...
    .................................................. .................................................. .....................................
    میدونم الان میای میگی خودم همه این روشارو بلد بودم!!!!
    به هر حال منظورم همینا بود...
    Last edited by Feryal777; 16-07-2010 at 00:24. دليل: دلیلی نداشت!!!همینجوری ویرایشو زدم!!!

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    اگه کسی رو از لیست Add ها حذف کنیم اسم ما هم از لیستش حذف میشه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سلام
    اگه کسی رو از لیست Add ها حذف کنیم اسم ما هم از لیستش حذف میشه ؟

خیر دوست من ؛ ربطی نداره..! در این حالت همچنان آیدی شما تو Add liste طرف مقابل هست..

13. 2 کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •