سلام.
اولا عیدتون مبارک
دوما این صبانت دیگه نمی خواد یه تنوع کاری بکنه ؟!
با این که سرعتش خوبه و تنوع هم بد نیست ها /؟!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام.
اولا عیدتون مبارک
دوما این صبانت دیگه نمی خواد یه تنوع کاری بکنه ؟!
با این که سرعتش خوبه و تنوع هم بد نیست ها /؟!![]()
دوستان عزيز سلام و نوروز بر شما و خانواده محترم شما مبارك باد
در مورد صبانت اين را بگويم كه مديران شركت پرورش داده ها كه صاحبان شركت ندا گستر صبا هستن مديران خاصي هستن اولا در مورد بازار كامپيوتر خيلي اطلاعات دارند چون چندين سال هست كه اينكاره هستن دوما ديگر تنوع لازم نيست زيرا فروش شركت صبانت به 3 شاخه پرفروش تقسيم شده است 128-512-1024 چرا بيان با زياد كردن سرويس مشتري را گمراه كنند.
اين نوعي از ساختار فروش هست كه به آن انتخاب كم گزينه خوب مي گويند من با مطالعه اطلاعاتي كه يكي از دوستان در اختيارم گذاشته بود به اين مطلب پي بردم
شما قبول داريد وقتي از همارا مي خواهيد بخريد يا از شركت ديگر به دليل زياد بودن سرويسها سردرگم مي شود
چرا بقیه مرکز 1 مگ نمیدن
اگه درخواست کنیم میدن یا نه ؟؟؟
سلام
اگه من از همارا در خواست بدم چند روزه وصل میکنن
دو روز پیش زنگ زدم گفتن هفتم به بعد زنگ بزن
می خواستم انلاین سفارش بدم خوبه یا دستی برم سفارش بدم
چطوری هست
یه راهنمای کنید
ممنون
ما که داریم با شاتل حال میکنیم.الان 8 روز هست رایگانه.
25 گیگ دانلود کردم.
شماره موبايل نمايندگان صبانت در تبريز را لطفا برام پيدا كنيد![]()
سلام به دوستانه عزیز!
من یه adsl 128 maxnet خریده بودم از اون نوع سوپر ویژه ی خانگی هاش 3 ماهه !
میخواستم بدونم اونا گفته بودن ماهی 13 تومن :
1- الان اگه بخوام 3 ماهه شارژ کنم باید 39 بدم یا 51؟
2- میتونم اینبارو 1 ماهه شارژ کنم؟
بعد از ثبت سفارش بصورت آنلاین با مسئول فروش تلفنی هماهنگ کنیدتقریبا تو اکثر مراکز ارائه میدن !!
Last edited by MaSoOd; 29-03-2009 at 06:57.
همارا تو تمامی مراز مخابراتی تبریز ADSL یک مگ با نام تجاری Turbo ارائه میده ( رجوع به سایت همارا )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من نمیدونم سرعت و کیفیت کاربران همارا در سه مرکز ولیعصر ، باکری و قندی چطور است اما برای من که 1 ساله از همارا سرویس میگیرم فهمیدم که حدود سه ماهه همارا دیگر اون همارای قبلی نیست . چون قطع و وصل شدنش خیلی زیاد شده به طوری که من از سال جدید در این سه مرکزی که امتحان کردم حدود 4 بار و یا بیشتر عدم سرویس رسانی داشتن .
از من بشنوید که کم کم دور همارا را خط بزنید و سراغ دیگرشرکتها برید . من خودم آخرین 3 ماهی است که شارژ کردم و تا یک ماه انشاءالله تمام میشود .
اگر مشکلی هم در یاهو مسنجر و عدم نصب پلاگین و ..... داشتین از ف***رینگ این شرکته که بدجوری آدمو کانفیوز میکنه
موفق باشین .
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)