تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 905 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض چند کلیپ در مورد تعویض پلوس و خاکگیر پلوس

سلام بر همگی
    و تشکر از دوستِ عزیز phobos_tak
    برایِ زحمتی که کشیدند و مطالب سودمندشون در مورد تعویض خاکگیر پلوس
    ====================================

از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانندِ دیدن .
    اگر عزمتون جزمه برایِ حرفه ای شدن تو تعویض خاکگیر پلوس و پلوس , هیچ چی بهتر از ای نیست که با چشم خودتون ببینین که چطوری تعویض میشه .
    دو راه دارین
    1- دیدن این کلیپها در یو تیو ب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- يك بار برایِ تعويض لاستیک خاکگیر برید پیش مکانیک اما کنارش بشینین و چهار چشمی نگاه کنین که چکار میکنه و یاد بگیرین ازش .
    البته امیدوارم که مکانیک وارد و فهمیده و باوجدان باشه و کارش حرفه ای , اصولی , با احساس مسئولیت و تمیز و مرتب باشه .

اما در هر حال دیدنِ کلیپها خیلی مفید هست و چه بسا کافی باشه که شما رو در تعويض پلوس و خاکگیر پلوس خودکفا کنه .
    ===========================================

حکمتِ امروز :

یا کاری انجام نده یا اون رو به بهترین شکل انجام بده .
    برایِ این کار چند چیز لازم دارید :
    1- عشق و علاقه و شوق
    2- علم و دانش کافی
    3- وجدانِ کاری
    4 - داشتن ابزارهای ضروری و لازم
    موفق باشید
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-03-2013 at 17:16.

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض علت سوختن چراغها - چکار کنیم سرمون کلاه نره ؟

سلام به همه.
    دوستان من یه 132 مدل 89 دارم.اصلا هم از فنی ماشین چیزی نمیدونم.یه سری مشکلات هستش که من عرض میکنم.میخوام وقتی میبرم مکانیکی سرم کلاه نره.
    اولین مشکلم با چراغ بزرگ های ماشینه.چراغ بزرگ ها هر ماه جفتشون میسوزه
    سلام .
    همیشه از یک مارک استفاده میکنین ؟
    اگر بله , دیگه از اون مارک استفاده نکنین . شاید جنس بنجل تقلبی باشه که بازارهای ایران پر شده از این جور جنسها .
    در ضمن با ولت متر ولتاژ برق لامپ رو اندازه بگیرین بناید از 12 -13 ولت بیشتر باشه
    درضمن نوع خراب شدنِ لامپ هم مهم هست .
    آیا سیاه و دود زده میشه یا اینکه فقط تنگستنش میتکه ؟
    این مسئله خیلی مهمه چون اگر دود زده هست یا لامپ بی کیفیتِ هست یا برق لامپ زیادی قوی هست .
    اگر فقط تنگستنش میتکه پس مشکل از لرزش و تکان بیش از حد هست

=====================================
    تویِ نت هم یه مطلبی در همین مورد پیدا کردم که نوشته شش ماه یه بار میسوزه

یه نفر بهش گفته از سیم منفی باتری هست که به بدنه وصل میشه .
    این سیم اگر درست وصل نباشه به یدمه خیلی مشکل ساز میشه .
    آمپرها درست کار نمیکنه .
    کامپیوتر ماشین درست کار نمیکنه .
    چراغها ضعیف و قوی میشه .
    لامپها میسوزه .
    بازش کنین خوب تمیزش کنین با سمباده و روی بدنه هم جاش رو سمباده بزنین تا مطمئن بشین مشکلی ندارن .
    بعضی از مردم سیمش رو ضخیم تر یا دوبله میکنند که خیلی تاثیر داره .
    یه نفر دیگه هم گفته لمس کردن لامپ با دست باعثِ سوختنش میشه .
    فقط باید با دستمال کاغذی بگیرینش .
    اگر لمسش کردین حتماً خوب تمیزش کنین .
    یکی دیگه هم نوشته عمر لامپ ماشینش 80 ساعت بود که با 400 ساعت عوض کرد یعنی با لامپِ با کیفیت , و مشکلش حل شد .
    يكی هم گفته همه ی اجرای چراغ رو چک کن که تو جاش محکم باشه و لرزش نداشته باشه .
    یکی هم گفته ممکنه هولدر نشکل داره و لامپ درست وصل نمیشه بهش و در نتیجه ولتاژ کم و زیاد میشه و لامپ میسوزه .
    یکی هم نوشته خروجی برق دینام رو با ولت متر چک کن .

====================================

برایِ اینکه سرتون کلاه نره , باید علم و دانشتون رو با مطالعه ی روشهای مکانیکهای ناشی و مکانیکهای بی وجدان و همینطور روش چک کردنِ قطعات موقع خرید و همچنین سر درآوردن از نحوه ی صحیح تعمیر و سرویس و تعویض قطعات , کاری کنین که کسی نتونه از بی تجربگی و کم اطلاعیتون سوء استفاده کنه .
    بزودی اگه عمری باقی بود مطالبی در همین مورد تقدیم شما و دیگر دوستان علاقمند به این موضوع میشه.
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 09-03-2013 at 04:11.

4. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

سلام دوستان

من یه پراید مدل 86 دارم. توی جاده که باهاش میرم. بعضی قسمت های جاده که آسفالتش نامنظم هست و پستی و بلندی داره ماشین تکون های شدیدی میخوره در حدی که تمام ماشین میلرزه و به سختی میتونم جلو رو ببینم و ماشین رو کنترل کنم.
    به نظر خودم مشکل از کمک فنرهاست. اگه اینطوره,چه کاری باید انجام بدم؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من یه پراید مدل 86 دارم. توی جاده که باهاش میرم. بعضی قسمت های جاده که آسفالتش نامنظم هست و پستی و بلندی داره ماشین تکون های شدیدی میخوره در حدی که تمام ماشین میلرزه و به سختی میتونم جلو رو ببینم و ماشین رو کنترل کنم.
    به نظر خودم مشکل از کمک فنرهاست. اگه اینطوره,چه کاری باید انجام بدم؟
    تکان های فنری و گهواره ای بیشترین دلیلش از خالی کردن کمک فنر هاست که خیلی ساده میتونید 1- هر 4 تا کمک رو نگاه کنید که روغن نزده باشه و 2- با یک فشار لحظه ای روی هر کمک می بایست : ماشین پایین رفته و به جای خود برگرده و تکان نخوره هر طرف رو که دیدید مثل یویو بالا پایین رفت یعنی خرابه و در مرحله بعد لاستیک های میل موجگیر رو باید تعویض کنید که ضربه رو به بدنه وارد نکنه
    از تنظیم باد و بالانس هم مطمئن شوید

7. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

تکان های فنری و گهواره ای بیشترین دلیلش از خالی کردن کمک فنر هاست که خیلی ساده میتونید 1- هر 4 تا کمک رو نگاه کنید که روغن نزده باشه و 2- با یک فشار لحظه ای روی هر کمک می بایست : ماشین پایین رفته و به جای خود برگرده و تکان نخوره هر طرف رو که دیدید مثل یویو بالا پایین رفت یعنی خرابه و در مرحله بعد لاستیک های میل موجگیر رو باید تعویض کنید که ضربه رو به بدنه وارد نکنه
    از تنظیم باد و بالانس هم مطمئن شوید
    سلام. در مورد کمک فنرها که دوست عزیز همه ریزه کاری ها رو بیان کردند.میتونی دست احتیاط سیبک فرمون بوش طبق و در اخر توپی سرکمک و شانهای جعبه فرمون رو بررسی کنی.این 2تای اخر خیلی راحته توپی که ظاهرش باید سالم باشه وشانه ای فرمون هم گردگیرش رو بزن کنار دیده میشه.

9. 3 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض استفاده از اسفنج کولر برایِ محافظتِ رادیاتور از سنگریزه

سلام بر همگی
    اگر دوست دارین سنگریزه و اینها رادیاتور ماشین شما رو خراب نکنه خصوصاً در جاده ها و اتوبانها , میتونید از اسفنج کولر گازی استفاده کنید .

اين اسفنج منفذهای بزرگی داره که جلوی هوا رو نمیگیره اما نمیذاره سنگریزه ها و حشرات به رادیاتور بخوره و روزنه هاش رو ببند یا کج کنه .

فقط کافیه بالاش رو بچسبونید به بالای رادیات ( با چسب نواری المینیومی ) .

موقع حرکت خودش میچسبه به رادیاتور .
    خصوصاً در زمستان که سنگریزه ها خیلی زیاد هست تو جاده ها و اتوبانها , خیلی بچرد میخوره .
    برایِ توی شهر نیازی به نصبش نیست اما بودنش بهتر از نبودنشه .
    نگران بالا رفتن حرارت هم نباشید چون تاثیرش بر هوا خیلی ناچیزه .
    یک قطعه بخرین کافی هست .
    اگر همه ی رادیاتور رو نمیپوشونه , فقط قسمتِ پائین رادیاتور رو بپوشونید چون بیشتر اون قسمتِ پائین صدمه میبینه و سنگریزه ها تو منافذش گیر میکنه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-03-2013 at 17:14.

11. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض استفاده از فیلم محافظ شیشه و بدنه برایِ محافظت از شیشه ی جلو و بدنه در برابر سنگریزه

سلام .
    اگر دوست دارین شیشه ی جلوی ماشینتون و بدنه ی ماشین بر اثر برخورد سنگریزه ضرب نخوره یا ترک نخوره , کافی هست که یک فیلم شفاف مخافظ رو از بیرون بچسبونین به شیشه .
    این فیلم ضد خدش ( خش غلطه ) هست و ضخامتش حدود 0.3 میلیمتر هست و ضربه ی سنگریزه رو خنثی میکنه و شیشه و بدنه سالم میمونه .
    البته کمی گران هست اما برایِ کسانی که دوست نداره شیشه ی ماشینشون آسیب ببینه خیلی سودمند هست خصوصاً برای ماشینهای گرانقیمت .

فکر کنم در ایران نمایندگی لومر داشته باشه .
    تو گوگل بنویسید
    فیلم لومر تلفن
    زنگ بزنین بگین فیلم محافظ شیشه میخواین که از بیرون نصب میشه .
    حتی اگر تو تهران نیستین میتونین با واریز به حساب , پولش رو پرداخت کنین و با تیپاکس براتون بفرستند و خودتون نصبش کنین .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-03-2013 at 16:42.

13. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

با سلام
    3ماه میشه که پراید صبا خردیم . مدل 84 انژکتوری CNG کارخونه
    همه مشکلات ماشین رو رفع کردم ولی این یه مشکل هنوز هست.
    عرضم به حضورتون که : آمپر آب و بنزین همیشه فول نشون میده
    در پی حل مشکل فهمیدم که شناور بنزین شکسته و تعویضش کردم ولی باز درست نشد . به طوری که وقتی آمپر بنزین وسط قرار داشت ، ماشین خاموش کرد و هرچی استارت زدم دیدم روشن نمیشه و با زدن بنزین ماشین روشن شد. فهمیدم که بالا بودن آمپر بنزین به خاطر شکسته شدن شناور بود. ولی باز مشکل از جای دیگه هست.
    آمپر آب هم به این صورت هست که درجه یه بار میاد وسط یه بار پایین یه بار بالا. البته بیشتر بالا میمونه. ولی نکته جالب اینه که وقتی ماشین داغ میکنه چراغ قرمز آمپر روشن میشه. یه بار رله فن سوخته بود و ماشین داغ کرده بود.درسته که درجه حرارت ماشین دستم نیست ولی چراغ روشن شده بود.
    همین دیروز کیلومتر ماشین رفیقم رو زدم رو ماشین خودم و سالم و نرمال بود . و همچنین برعکس. کیلومتر خودم رو انداختم رو ماشین رفیقم و باز هم مشکل داشت
    اگه میشه راهنماییم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تکان های فنری و گهواره ای بیشترین دلیلش از خالی کردن کمک فنر هاست که خیلی ساده میتونید 1- هر 4 تا کمک رو نگاه کنید که روغن نزده باشه و 2- با یک فشار لحظه ای روی هر کمک می بایست : ماشین پایین رفته و به جای خود برگرده و تکان نخوره هر طرف رو که دیدید مثل یویو بالا پایین رفت یعنی خرابه و در مرحله بعد لاستیک های میل موجگیر رو باید تعویض کنید که ضربه رو به بدنه وارد نکنهاز تنظیم باد و بالانس هم مطمئن شوید
    دوست عزیز لاستیک های میل موج گیر کجا قرار دارن؟؟خودم میتونم چک کنم؟؟
    منم مشکل مشابه با این دوست عزیز دارم...کمک عقب هم چک کردم خیلی روون بالا پایین میره ...ولی مثلا کمک جلو سفت بالا پایین میره...به یکی قبلا نشون دادم گفت کمک های عقبت که راحت بالا پایین میره خرابن..به یکی دیگه نشون دادم گفت نه!
    بعد اینکه سر پیچ ها ماشین خیلی به سمت بیرون پیچ کشش داره و کنترلش سخت میشه

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز لاستیک های میل موج گیر کجا قرار دارن؟؟خودم میتونم چک کنم؟؟
    منم مشکل مشابه با این دوست عزیز دارم...کمک عقب هم چک کردم خیلی روون بالا پایین میره ...ولی مثلا کمک جلو سفت بالا پایین میره...به یکی قبلا نشون دادم گفت کمک های عقبت که راحت بالا پایین میره خرابن..به یکی دیگه نشون دادم گفت نه!
    بعد اینکه سر پیچ ها ماشین خیلی به سمت بیرون پیچ کشش داره و کنترلش سخت میشه
    دوست عزیز در مورد کمک عقب نرم تر از کمک جلوست ولی مهم تر اینه که وقتی اونو به پایین هل می دید به جای خود برگرده و بایسته نه اینکه یوی یو بازی کنه و با این خیابون ها زود خراب میشه مخصوصا اگه ماشین شما سنگین بوده باشه و اگه بخواهید کمک فنر های پراید دوگانه سوز کارخونه ای سفت ترند
    در مورد میل موج گیر یک میله هست زیر پراید در قسمت جلو زیر سپر با دو عدد لاستیک که دور اونو پوشونده به جلوشاسی زیر سپر وصل شده که اینها خیلی در روانی و کنترل مناسب ماشین موثرند
    در مورد کشیدن هم هم این میل موج گیر و هم کمک ها و اکسل عقب تاثیر دارند شما وقتی ماشین سبکه از پشت با فاصله 3 متری به چرخ های عقب دقت کنید که زاویه اون با خط عمود (شاقولی) آن برعکس نباشه
    در پراید که ماشین تیز - سبک و بلندیه تنظیم نبودن و مشکل داشتن این موارد نه تنها مشکل سازه که فاجعه بار هم می تونه باشه
    موفق باشید

17. 4 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •