تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 607 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

یعنی خلبانای بدبخت همیشه تحت فشار شدید هوا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فشار ناشي از ارتفاع هميشه روي خلبانها و مهمانداران عزيز هست و دليل اينکه ميگن دندانها بايد سالم باشه بخاطر همينه چون تو ارتفاع بالا دچار مشکل ميشه و مهماندار ها هم يک سقفي براي پرواز دارن که بيشتر از اون overTIME ميشه و مشکلات جسمي براشون پيش مياد.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

من هم همینطور

---------- Post added at 07:16 AM ---------- Previous post was at 07:15 AM ----------

آخر خنده هست.....هرکه جرات داره با هواپیما واقعی این کار رو بکنه....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه حرف جرات که بايد بگم" کي جرات داره با من اينطوري مسابقه بده!

کد:

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

آیا این درسته که اگر بتونی کار با شبیه ساز رو یاد بگیری, میتونی در صورت لزوم یه هواپیمای واقعی رو کنترل و هدایت کنی؟ به زبان ساده آیا میشه بعد از یادگرفتن شبیه ساز, هواپیمای واقعی رو رانندگی کرد؟

آیا در طول تاریخ اتفاق این چنینی افتاده؟ (اگر اشتباه نکنم یه بار همچین چیزی شنیدم)
    مطلب زیر رو حتما تا آخر بخون.

محمد رضا به آرامي فرمان هيدروليكي هواپيما رو در دست گرفته و به آرامي چرخاند .. سرهنگ فيضي گفت .. مي دوني در چه ارتفاعي هستيد ؟ محمد رضا .. بله سي و يك هزار پايي بوديم .. سرهنگ - آفرين سعي كن همين طور كه مي چرخي يك كم فرمان رو به جلو ببر و روي ارتفاع سي هزار پايي نگهدار .. محمد رضا - قربان هدينگ ۲۸۶ رو نگه دارم ... !! سرهنگ فيضي كه چيزي نمانده بود از تعجب دو تا شاخ بزرگ در بياورد خطاب به حاضران گفت .. بابا شما ما رو سر كار گذاشتيد ... !!؟‌طرف استاد خلبانه همه چيز رو مي دونه .. من چه كمكي مي تونم به او بكنم .. ؟ و سپس پرسيد .. گفتيد اين جوون چه جوري اين اصول رو مي دونه ؟‌ يكي از همراهان گفت .. ظاهرآ از سيميلاتور كامپيوتري .. . سرهنگ - يعني اين نرم افزار اسباب بازي اين قدر به بچه ها مهارت مي دهد .. ؟

قبل و بعد ماجرا رو توی منبع بخون...

دقیقا همون چیزی هست که شما میخوای:
    کد:
    لينک عکسها مثل اينکه خرابه" باز نميشه بقيه هم همين مشکل رو دارن يا فقط براي من اينطوريه؟
    ولی من میبینم. دوباره عکسها رو آپلود میکنم تا چند دقیقه دیگه.
    قشنگ بود.
    یعنی خلبانای بدبخت همیشه تحت فشار شدید هوا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هوا نه.
    جاذبه.
    خلبانهای نظامی خیلی شدید تره.
    به عنوان مثال اگر با فکر100 میشینی با 180 نات نشینی و...
    که میشه مثل ایلوشینی که تو مشهد چرخ جلوش شکست و باقی قضایا...
    راستی آقایونه Kharg Island و ebicross

همین جا اعلام میکنم آواتار من 100% فیک هستش.
    بيشتر از اون overTIME ميشه و مشکلات جسمي براشون پيش مياد.
    الهی من بمیرم.
    Last edited by ebicross; 09-03-2010 at 16:16.

4. 4 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

محمد رضا به آرامي فرمان هيدروليكي هواپيما رو در دست گرفته و به آرامي چرخاند .. سرهنگ فيضي گفت .. مي دوني در چه ارتفاعي هستيد ؟ محمد رضا .. بله سي و يك هزار پايي بوديم .. سرهنگ - آفرين سعي كن همين طور كه مي چرخي يك كم فرمان رو به جلو ببر و روي ارتفاع سي هزار پايي نگهدار .. محمد رضا - قربان هدينگ ۲۸۶ رو نگه دارم ... !! سرهنگ فيضي كه چيزي نمانده بود از تعجب دو تا شاخ بزرگ در بياورد خطاب به حاضران گفت .. بابا شما ما رو سر كار گذاشتيد ... !!؟‌طرف استاد خلبانه همه چيز رو مي دونه .. من چه كمكي مي تونم به او بكنم .. ؟ و سپس پرسيد .. گفتيد اين جوون چه جوري اين اصول رو مي دونه ؟‌ يكي از همراهان گفت .. ظاهرآ از سيميلاتور كامپيوتري .. . سرهنگ - يعني اين نرم افزار اسباب بازي اين قدر به بچه ها مهارت مي دهد .. ؟

کد:
    آقا دمت گرم خیلی جالب بود

واقعا حال کردم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

آقا دمت گرم خیلی جالب بود

واقعا حال کردم
    دم اقای مدرسی گرم.

همونطور که همه میدونید FSX برای کارهاتون توی شبیه ساز مدال و جایزه میده.
    مثلا برای پرواز در شب و یا فرودهای موفق و یا پرواز IFR و خیلی چیزهای دیگه.
    اما یه سری جایزه FSX میده برای کارهای عجیب.
    نمونش مدالهای زیر:

فرودگاههایی که کدش رو نوشته حتما امتحان کنید و توش فرود بیاین.
    یکی از این فرودگاهها OH41 هست که من با اینکه میدونستم فرودگاه کوچیکیه ولی خب با یک بوئینگ 747 به طرفش رفتم و با صحنه ی جالبی مواجه شدم. اینکه در واقع هیچ فرودگاهی وجود نداشت.
    برای همین هواپیمام رو چنج کردم و با هلیکوپتر دنبال گمشده گشتم و صحنه ی بسیار عجیبتر اینکه طول این فرودگاه به اندازه ی عرض یک بوئینگ 747 هم نبود.
    برای همین تصمیم گرفتم با Learjet توش بشینم و از اونجایی که خیلی خوشحال به سمتش رفتم نهایتا توی درختها کرش کردم.
    دوباره با سسنا 172 رفتم و اون هم نتونست با اینکه درست تو شروع باند چرخام به زمین خورد ولی تا اخرش ترمز نکرد.

البته فرودگاه OWN5 رو اصلا پیدا نکردم و برای این فرودگاه FSX لوگوی خاص این فرودگاه رو میده.
    راستش اینها فرودگاه نیستند و فکر میکنم زمینهایی هستند که بچه ها سنگهاش رو برداشتند تا فوتبال بازی کنند ولی یک ناشی مثل من با بوئینگ 747 روشون شیرجه میره.
    Last edited by ebicross; 09-03-2010 at 19:24.

7. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کد:

ولی من میبینم. دوباره عکسها رو آپلود میکنم تا چند دقیقه دیگه.

قشنگ بود.

هوا نه.
    جاذبه.
    خلبانهای نظامی خیلی شدید تره.

که میشه مثل ایلوشینی که تو مشهد چرخ جلوش شکست و باقی قضایا...

همین جا اعلام میکنم آواتار من 100% فیک هستش.

الهی من بمیرم.
    ای نامرد,

خیلی نامردی غلومی

این چی بود؟ کل متنش یه طرف, همون خط آخر ریز یه طرف.

آخرش واقعا جالب بود.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ای نامرد,

خیلی نامردی غلومی

این چی بود؟ کل متنش یه طرف, همون خط آخر ریز یه طرف.

آخرش واقعا جالب بود.
    کار ندارم که این داستان بود.
    ولی دور از واقعیت نیست. مگه برای کنترل یک هواپیما چی لازمه؟ شاخ یا دم؟ تقریبا هرکسی که توی این تاپیکه حداقلش اینه که میتونه از AutoPilot استفاده کنه و یا چرخ هواپیما رو باز کنه و فلپ رو باز کنه.
    فرض کنید این اتفاق بیفته و طرفی که پشت فرمون هواپیما میشینه همین ها رو هم ندونه. چقدر طول میکشه بهش بگن هدینگت چنده؟ هی میگن هدینگ. میگه چی دینگ؟ میگن کورز. میگه تام کوروز؟ میگن تراتل. میگه داداش خیلی سخته همون بهتر که سقوط کنیم بزار برم وصیت نامه بنویسم.

نه جدی فرق بین شمایی که الان اینجایی با یه آدم عادی حداقل تو اینه که از اونها بیشتر میدونی. باید افتخار کنید و غرور داشته باشید. بزار بگن شما دارید طیاره اسباب بازی هوا میکنید ولی خودتون میدونید که میتونید.

10. 3 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

راستی آقایونه Kharg Island و ebicross

خیلی ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

کار ندارم که این داستان بود.
    ولی دور از واقعیت نیست. مگه برای کنترل یک هواپیما چی لازمه؟ شاخ یا دم؟ تقریبا هرکسی که توی این تاپیکه حداقلش اینه که میتونه از AutoPilot استفاده کنه و یا چرخ هواپیما رو باز کنه و فلپ رو باز کنه.
    فرض کنید این اتفاق بیفته و طرفی که پشت فرمون هواپیما میشینه همین ها رو هم ندونه. چقدر طول میکشه بهش بگن هدینگت چنده؟ هی میگن هدینگ. میگه چی دینگ؟ میگن کورز. میگه تام کوروز؟ میگن تراتل. میگه داداش خیلی سخته همون بهتر که سقوط کنیم بزار برم وصیت نامه بنویسم.

نه جدی فرق بین شمایی که الان اینجایی با یه آدم عادی حداقل تو اینه که از اونها بیشتر میدونی. باید افتخار کنید و غرور داشته باشید. بزار بگن شما دارید طیاره اسباب بازی هوا میکنید ولی خودتون میدونید که میتونید.
    بله من کاملا با حرف شما موافقم. يک فرق عادي هم نه خيلي فرق هست حتي با مهماندارها هم فرق داريم چون طرز کار با تمام تجهيزات هواپيما رو ميدونيم (يا حداقل آشنا هستيم) حالا از يکي که رو زمينه اطلاعات ميگيريم و به پرواز ادامه ميديم. ولي نميگم خيلي سادست اما شدنيه خيلي هم شدنيه!
    ويرايش:
    کسي فرمول يا روشي ساده براي محاسبه ي سوخت مورد نياز پرواز داره؟(800-737)
    آخه امروز جاتون خالي 2تا پرواز داشتم اولي OIGG TO OIKB که سوخت زياد آوردم مجبور شدم holding کنم تا هواپيما سبک بشه بتونم land کنم حالا اين که خوبه!""پرواز دومي که برگشت پرواز قبلي OIKB TO OIGG بود تا نزديک رشت رسيدم سوختم تموم شد بعد مجبور شدم برم فرودگاه جايگزين يا همون نزديک ترين که OINR (رامسر) باشه" خيلي سخت بود نفسم رفت ولي خيلي تجربه کسب کردم(قبلا هم اينکارو کرده بودم اما با fsP يه چيز ديگست) شما هم يک تمرين بکنيد ضرر نداره.
    Last edited by dani.flight; 10-03-2010 at 01:14.

13. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

همگی سلام
    من هر کاری می کنم این برنامه شبیه ساز نصب نمیشه
    سریال رو وارد می کنم
    اما تو اون مرحله که باید دایرکتوری رو انتخاب کنم هر درایوی رو انتخاب می کنم برای نصب، این پیغام رو می ده چیکار کنم؟

:cannot install this program, plase select your correct flight simulator directory

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •