تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 247 از 3745 اولاول ... 1471972372432442452462472482492502512572973477471247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من سوال شما رو ندیدم ، معذرت می خوام

در حالت عادی ، دیروز داشتم می دیدم ( دیروز بود یا پریروز ؟ امان از این حواس ) حول و حوش 62 _ 63 می چرخید ، تو شب هم من یه بار دان بیشتر نذاشتم ، حدود 5 صبح بود که بیدار شدم و دیدم ، حول و حوش 75 بود .

باز تست می گیرم ، اینجا میذارم که مستند ببینید .

یا حق
    پس چرا من در تمام ساعات شبانه روز(مجلی و غیر مجانی) سرعتم حدودای 16 ئه؟
    باید چیکار بکنم؟
    (مال من 128 هست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

پس چرا من در تمام ساعات شبانه روز(مجلی و غیر مجانی) سرعتم حدودای 16 ئه؟
    باید چیکار بکنم؟
    (مال من 128 هست)
    دوست عزیز اگر کمی دقت کنی توی همین 5 6 صفحه اخیر بارها این مطلب تکرار شده

سرعت دانلود واقعی 128 همون 16 هست و سرعت واقعی 512 باید 64 باشه

شما اگر قبلا 128 می گرفتی و با سرعت 50 60 دانلود میکردی به این خاطر بوده که اسماً به شما 128 میدادن
    ولی درحقیقت سرویس 512 داشتی (اکثر شرکت ها به خاطر اینکه قانون محدودیت سرعت برای کاربران خانگی رو بپیچونن توی قرارداد 128 رو ذکر میکنن ولی به کاربر 512 میدن هم اینجوری کاربر بیشتر کیف میکنه هم باعث میشه
    زودتر حجمش تموم شه و بره ترافیک اضافه بخره و شرکت هم سود کنه این مختص آسیاتک نبود. صبانت - شاتل - پارس و خیلی شرکتهای دیگه هم اینجوری سرویس میدادن)

ولی بعد از اینکه تعرفه های آسیاتک عوض شد اومدن و سرعت واقعی رو میدن
    درنتیجه اگر میخواهید با همون سرعت 50 60 دانلود کنید باید 512 بگیرید

اون دوستمون هم اگر دقت کنید گفتند که 512 دارند که با همچین سرعتی دانلود میکنند

3. این کاربر از toadstool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا کسی میدونه سرویس 128 ۱ ماهه - پرحجم 10 گیگابایت 26900 سرعت دانلودش چقدره؟
    مثل همون کلاسیکه یا فرقی هم داره؟

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آقا کسی میدونه سرویس 128 ۱ ماهه - پرحجم 10 گیگابایت 26900 سرعت دانلودش چقدره؟
    مثل همون کلاسیکه یا فرقی هم داره؟
    احتمالا همون 15_ 16 باید باشه فقط 10 گیگ دیگه ....

داره خودمونی میشه sadeghwonder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با توجه به فرمايشات دوستان كه در چندين صفحه اخير خواندم لازم مي دونم نكات مهمي رو عرض كنم:
    1. براي اينكه حجم ترافيك شما در ساعات رايگان شبانه محاسبه نشه حتما حتما بايد اينترنت خودتون رو به مدت 6 دقيقه ديسكانكت نگه داريد و دوباره كانكت كنيد (مسئله اي كه خود شركت هنوز بي اطلاع هست ) حتي اگر كامپيوتر خودتون رو ريست هم كنيد ولي كمتر از 6 دقيقه كانكت بشيد بازم حجم ترافيك ازتون كم ميشه

2. در خصوص سرعت ها ، كساني كه سرعت 128 مي گيرند در ساعات غير رايگان سرعت 512 بشهون ارائه ميشه و در ساعات رايگان سرعتشون همون سرعت واقعي 128 ميشه ، تنها كساني كه سرعت 512 شارژ مي كنند در تمام طول روز مي تونند از اين سرعت استفاده كنند

3. سرعت دانلود 128 قاعدتا 12 تا 16 هست و سرعت دانلود 512 معمولا 50 تا 60 هست

4. اگر در حين استفاده از اينترنت ساعت رايگان به پايان برسد خود به خود توسط شركت ساعت 7:10 ديسكانكت ميشيد و بعد از اون چنانچه كانكت كنيد حجم ترافيكتون محاسبه ميشه

در آخر دعوت مي كنم سايتم من رو هم مشاهده كنيد:
    h ttp://www.tafrihi.org

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با توجه به فرمايشات دوستان كه در چندين صفحه اخير خواندم لازم مي دونم نكات مهمي رو عرض كنم:
    1. براي اينكه حجم ترافيك شما در ساعات رايگان شبانه محاسبه نشه حتما حتما بايد اينترنت خودتون رو به مدت 6 دقيقه ديسكانكت نگه داريد و دوباره كانكت كنيد (مسئله اي كه خود شركت هنوز بي اطلاع هست ) حتي اگر كامپيوتر خودتون رو ريست هم كنيد ولي كمتر از 6 دقيقه كانكت بشيد بازم حجم ترافيك ازتون كم ميشه

2. در خصوص سرعت ها ، كساني كه سرعت 128 مي گيرند در ساعات غير رايگان سرعت 512 بشهون ارائه ميشه و در ساعات رايگان سرعتشون همون سرعت واقعي 128 ميشه ، تنها كساني كه سرعت 512 شارژ مي كنند در تمام طول روز مي تونند از اين سرعت استفاده كنند

4. اگر در حين استفاده از اينترنت ساعت رايگان به پايان برسد خود به خود توسط شركت ساعت 7:10 ديسكانكت ميشيد و بعد از اون چنانچه كانكت كنيد حجم ترافيكتون محاسبه ميشه

این 6 دقیقه رو از کجا محاسبه کردید؟
    دوستان بعد از یه بار دیسکانکت شدن از شبانه استفاده کردن بدون اینکه به مشکل بر بخورن

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

256

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام

دوست عزیز این چیزی که شما میگی درست نیست
    بعضی از مودم ها اگر فقط یه لحظه با دکمه خاموش روشن بشن کلا ریست نمیشن
    مودمم خودم همینطوره (Dlink Wireless ADSL Router 2640u)

ولی اگه از منوهای داخل مودم ریبوت کنم یا مودم رو با دکمه خاموش کنم و 30 ثانیه بعد روشن کنم
    کلا ریست میشه اگر اشتباه نکنم اون چراغ DSL یا مشابهش که اول چشمک میزنه بعد ثابت میشه باید حتما خاموش شه
    و دوباره روشن شه اگه اون خاموش نشه مودم درست ریست نشده

در ضمن تبلیغات سایت دیگه تو این فروم برخلاف مقررات هست

داره خودمونی میشه sadeghwonder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این 6 دقیقه رو از کجا محاسبه کردید؟
    دوستان بعد از یه بار دیسکانکت شدن از شبانه استفاده کردن بدون اینکه به مشکل بر بخورن
    در صفحات قبل خوانده بودم برخي دوستان حجم ترافيك هم چنان برايشان محاسبه ميشه ، علت همينه ، اين 6 دقيقه رو امتحان كردم ، شما قبل از دي سي شدن آي پي خود را به دست بياريد و يادداشت كنيد ، دي سي كنيد و بلا فاصله كانكت بشيد ، آي پي تون عوض نشده ، اگر 6 دقيقه دي سي باشيد آي پي تون عوض ميشه ، تنها زماني حجم ترافيك رايگان شبانه خواهيد گرفت كه بعد از 1 بامداد آي پي تون عوض بشه

دوست عزیز این چیزی که شما میگی درست نیست
    بعضی از مودم ها اگر فقط یه لحظه با دکمه خاموش روشن بشن کلا ریست نمیشن
    مودمم خودم همینطوره (Dlink Wireless ADSL Router 2640u)

ولی اگه از منوهای داخل مودم ریبوت کنم یا مودم رو با دکمه خاموش کنم و 30 ثانیه بعد روشن کنم
    کلا ریست میشه اگر اشتباه نکنم اون چراغ DSL یا مشابهش که اول چشمک میزنه بعد ثابت میشه باید حتما خاموش شه
    و دوباره روشن شه اگه اون خاموش نشه مودم درست ریست نشده
    اگر مودمي به يك بار ريست شدن آي پي شما رو عوض كنه بله مشكلي نيست ، ولي اگر مودمي مثل مودم من كه با خاموش و روشن كردن و يا حتي با ريست كردن كامپيوتر به شرط اينكه كمتر از 6 دقيقه باشه آي پي رو عوض نكنه بازم حجم ترافيك محاسبه ميشه

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ولی من کلی دانلود کردم چیز خاصی کم نشد

برا منکه 128 دارم سرعت همیشه 16کیلو بیته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •