تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 775 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

داره خودمونی میشه jahannam_545's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط K053_LSH_KV90
    مشكل از شماست كه ocx ها dll هاي اين برنامه ها رو نداريد !
    من حتي ocx های بوترم دانلود کردم و در پوشه گذاشتم
    ولی باز نکرد

داره خودمونی میشه jahannam_545's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ما در حال تشکیل یک گروه بوتری هستیم کسانی که در این زمینه آشنایی کامل دارن میتوونن به من پیغام بدن و آی دی شونو بگن تا عضو این گروه بشن
    سایت در حال ساخت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

jahanam >>
    Run Regsvr32 address

پروفشنال معرق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    عربان

پيش فرض

سلام
    طاعاتتون قبول

سپاس فراوان

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض در مورد نرم افزار Y! Intai 2 و BuddyCheck 1.0.2 و نرم افزار هاي مشابه

Starting from 10 August 2006, due to Yahoo! Messenger server changes, BuddyCheck is unable to detect invisible users as easy as in the past. Now it can only detect invisible users which are added as a friend to the contact list of the account used by BuddyCheck.

This means that you'll have to add the friends you want to check to the account used by BuddyCheck and they must accept your invitation. This could blow your cover.

As an alternative, you could login with you main account for a short period to check for invisible users. You will be logged out of Yahoo! Messenger while you do this since only one application can be logged in into a specific account at the same time. If you receive a message during this time, it will be lost since BuddyCheck can't show it.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

یه مشکلی تو یاهو پیش اومده واسم...با اینکه تو قسمت preference گزینه save all of my message رو زدم بازم آرشیو یاهوم ذخیره نمی شه.ورژن یاهوم هم بتاست.ممکنه کمکم کنید...ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سیتی

پيش فرض

امروز يكي از دوستام رو ايديشو هك كردن بعد از كلي التماس اي دي دوستم رو جوجه هكر پس داد.از هكره پرسيدم چطوري هكش كردي گفت كركش كردم.بعد هم واسم نگفت كه يعني چي.مي خواستم ببينم كسي مي دونه اي دي چطوري از طريق كرك هك ميشه و چطوري جلوگيري كنيم ازش؟
    حتما جواب بدين كه بد جوري نياز دارم بهش

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط irancity
    امروز يكي از دوستام رو ايديشو هك كردن بعد از كلي التماس اي دي دوستم رو جوجه هكر پس داد.از هكره پرسيدم چطوري هكش كردي گفت كركش كردم.بعد هم واسم نگفت كه يعني چي.مي خواستم ببينم كسي مي دونه اي دي چطوري از طريق كرك هك ميشه و چطوري جلوگيري كنيم ازش؟
    حتما جواب بدين كه بد جوري نياز دارم بهش
    یه لیست ای دی رو میدن به کرکر ( یه برنامه هستش فک کنم اینجا هم گذاشتنش ) و یه لیست پسورد بعد این برنامه میاد پسورد ها رو رو تک تک ای دی ها تست میکنه و معمولا هم خیلی از ای دی ها به این وسیله پسوردشون پیدا میشه ( کرک میشن ) میخوای کرک نشی پسوردت رو عدد نذار سعی کن پسوردت چیزی نباشه که به شه هدس زد و از حروف هایی مثل @ # در پسوردت استفاده کن تا هدس زدنش سخت تر بشه
    کلا کرک شدن یه ای دی بستگی به پسورد لیستی داره که کرکر استفاده میکنه اکثر کرکر ها پسورد لیستشون عدد هستش پس سعی کن پسوردت رو یه چیزی شبیه 123456 نزاری ( که البته خیلی ها پسوردشون همینه فک کنم شامل دوست شما هم میشه )
    Last edited by sina88; 30-09-2006 at 11:07.

پروفشنال Admiral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه مشکلی تو یاهو پیش اومده واسم...با اینکه تو قسمت preference گزینه save all of my message رو زدم بازم آرشیو یاهوم ذخیره نمی شه.ورژن یاهوم هم بتاست.ممکنه کمکم کنید...ممنونم
    این آرشیو روی همون کامپیوتری که پیام ها رو روش خوندین ذخیره میشه.

پروفشنال kazemfdisk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

حالا از دوستت سوال کن ببین پسوردش تو چه مایه هایی بوده شاید یارو الکی گفته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •