چرا هر چی نقل قول می زنم نمیشه؟
گوشی من n82 هست.بعد از دان کردن برنامه با nokia application installer میخوام ه نصب کنم ولی nokia application installer برنامه رو نمیشناسه تا بتونه رو گوشیم نصب کنه .فرمت این برنامه که شما دادین
rar هست که اونارو نمیشناسه
من دو روز هست که n-gege رو نتونیتم نصب کنم
کمک کنید![]()
دوست من شما باید فایل ها رو از آرشیوی که با فرمت Rar دانلود کردی استخراج کنی.برای اینکار میتونی با برنامه winrar تویه کامپیوتر روی فایل Rar راست کلیک کنی و Extract Here رو بزنی یا با X-plore که روی گوشی نصب کردی این کار رو بکنی.اون موقع فایلی که استخراج کردی رو باید نصب کنی.
یا میتونی با X-plore فایل rar رو باز کنی و فایلی که با فرمت sis هست رو تویه همون X-plore اجرا کنی
خوش باشی![]()
Last edited by Majid-6120; 25-01-2009 at 19:08. دليل: ویرایش متن
تمام بازی ها رو اجرا میکنی یعنی مثلآ fifa09 رو هم اجرا کردی؟اگه فیفا اجرا نشد پس معلوم میشه گوشیت رم کم میاره و اگر هم اجرا شده پس یه جای کار میلنگه.اگه اولین پستم رو ببینی توضیح دادم ولی بازم میگم
بابا من تمام بازی ها رو رو گوشیم به خوبی اجرا میکنم (البته بعضی وقت ها بعضی بازی ها نمیشه که یه دفعه ریستارت میکنم درست میشه
ولی این دوتا بازی رو هرکاری میکنم نمیشه(5 6 بار هم ریستارت کردم نشد) با taskman هم همه ی برنامه هام رو بستم ولی بازم نشد
وقتی رو این دوتا بازی میزنم(one و nfs 3) اول صفحه سیاه مشه بعد یه تصویر از دسکتاپ نشون میده بعد هم میاد تو صفحه ی home انگار که خودم از بازی خارج شدم و تازه میاد توی بخش start game .
گوشیمم n73 me هستش
بابا کمک
ببینم اون پک سایز ها رو که تویه آموزش گفته شد درست و دقیق تغییر نام و توی مسیر مخصوصش انتقال دادی؟
Last edited by Majid-6120; 25-01-2009 at 19:05. دليل: اصلاح متن
n73 گوشي هست كه هم سي پي يو ضعيفي داره و هم رام كم...شما بازي هاي جديدتر رو تونستي اجرا كني؟ مثه اويل يا متال؟
شما چجوري انتظار داري يه فايل با فرمت rar فشرده سازي شده روي چيزي نصب بشه؟ اسمش روشه...يعني بايد اول باز كني تا فايل sis رو پيدا و بعد نصب كني...لينك هاي آموزش هم به هيچ عنوان مشكلي نداره...
با سلام خدمت دوستان عزیز.
اقا روی این n95 8gb میشه همه بازیهای ان گیج رو نصب کرد(کلا 27 تا بازی وجود داره یا زیاده؟)از لحاظ ram و ... هنگی دیده نمیشه تو این گوشی.
این جمله سوالی بود؟ خبری بود؟ امری بود؟ ...؟![]()
legend خان منظورم اینه که با نصب همه بازیها گوشی کم نمیاره؟
سلام
من معزرت میخوام.ولی وقتی میخوام بازی هارو از حالت فشرده در بیارم رمز میخواد .رمزش چیه؟
پس سوالی بود...نه...هیچ رقم کم نمیاره...
خیالت تخته خواب فنری..
کدوم لینک و از کدوم تاپیک دانلود کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)