تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 461 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 4604

نام تاپيک: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

چرا هر چی نقل قول می زنم نمیشه؟

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست من مدل گوشی شما چیه؟وقتی فایل ها را دانلود کردی اونا رو از آرشیو استخراج کردی؟یکم بیشتر توضیح بده.
    گوشی من n82 هست.بعد از دان کردن برنامه با nokia application installer میخوام ه نصب کنم ولی nokia application installer برنامه رو نمیشناسه تا بتونه رو گوشیم نصب کنه .فرمت این برنامه که شما دادین
    rar هست که اونارو نمیشناسه
    من دو روز هست که n-gege رو نتونیتم نصب کنم
    کمک کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

گوشی من n82 هست.بعد از دان کردن برنامه با nokia application installer میخوام ه نصب کنم ولی nokia application installer برنامه رو نمیشناسه تا بتونه رو گوشیم نصب کنه .فرمت این برنامه که شما دادین
    کمک کنید
    دوست من شما باید فایل ها رو از آرشیوی که با فرمت Rar دانلود کردی استخراج کنی.برای اینکار میتونی با برنامه winrar تویه کامپیوتر روی فایل Rar راست کلیک کنی و Extract Here رو بزنی یا با X-plore که روی گوشی نصب کردی این کار رو بکنی.اون موقع فایلی که استخراج کردی رو باید نصب کنی.

یا میتونی با X-plore فایل rar رو باز کنی و فایلی که با فرمت sis هست رو تویه همون X-plore اجرا کنی

خوش باشی
    Last edited by Majid-6120; 25-01-2009 at 19:08. دليل: ویرایش متن

4. 3 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

اگه اولین پستم رو ببینی توضیح دادم ولی بازم میگم
    بابا من تمام بازی ها رو رو گوشیم به خوبی اجرا میکنم (البته بعضی وقت ها بعضی بازی ها نمیشه که یه دفعه ریستارت میکنم درست میشه
    ولی این دوتا بازی رو هرکاری میکنم نمیشه(5 6 بار هم ریستارت کردم نشد) با taskman هم همه ی برنامه هام رو بستم ولی بازم نشد
    وقتی رو این دوتا بازی میزنم(one و nfs 3) اول صفحه سیاه مشه بعد یه تصویر از دسکتاپ نشون میده بعد هم میاد تو صفحه ی home انگار که خودم از بازی خارج شدم و تازه میاد توی بخش start game .
    گوشیمم n73 me هستش
    بابا کمک
    تمام بازی ها رو اجرا میکنی یعنی مثلآ fifa09 رو هم اجرا کردی؟اگه فیفا اجرا نشد پس معلوم میشه گوشیت رم کم میاره و اگر هم اجرا شده پس یه جای کار میلنگه.
    ببینم اون پک سایز ها رو که تویه آموزش گفته شد درست و دقیق تغییر نام و توی مسیر مخصوصش انتقال دادی؟
    Last edited by Majid-6120; 25-01-2009 at 19:05. دليل: اصلاح متن

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

اگه اولین پستم رو ببینی توضیح دادم ولی بازم میگم
    بابا من تمام بازی ها رو رو گوشیم به خوبی اجرا میکنم (البته بعضی وقت ها بعضی بازی ها نمیشه که یه دفعه ریستارت میکنم درست میشه
    ولی این دوتا بازی رو هرکاری میکنم نمیشه(5 6 بار هم ریستارت کردم نشد) با taskman هم همه ی برنامه هام رو بستم ولی بازم نشد
    وقتی رو این دوتا بازی میزنم(one و nfs 3) اول صفحه سیاه مشه بعد یه تصویر از دسکتاپ نشون میده بعد هم میاد تو صفحه ی home انگار که خودم از بازی خارج شدم و تازه میاد توی بخش start game .
    گوشیمم n73 me هستش
    بابا کمک
    n73 گوشي هست كه هم سي پي يو ضعيفي داره و هم رام كم...شما بازي هاي جديدتر رو تونستي اجرا كني؟ مثه اويل يا متال؟

کمک کنید
    شما چجوري انتظار داري يه فايل با فرمت rar فشرده سازي شده روي چيزي نصب بشه؟ اسمش روشه...يعني بايد اول باز كني تا فايل sis رو پيدا و بعد نصب كني...لينك هاي آموزش هم به هيچ عنوان مشكلي نداره...

7. 3 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    اقا روی این n95 8gb میشه همه بازیهای ان گیج رو نصب کرد(کلا 27 تا بازی وجود داره یا زیاده؟)از لحاظ ram و ... هنگی دیده نمیشه تو این گوشی.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    اقا روی این n95 8gb میشه همه بازیهای ان گیج رو نصب کرد(کلا 27 تا بازی وجود داره یا زیاده؟)از لحاظ ram و ... هنگی دیده نمیشه تو این گوشی.
    این جمله سوالی بود؟ خبری بود؟ امری بود؟ ...؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این جمله سوالی بود؟ خبری بود؟ امری بود؟ ...؟
    legend خان منظورم اینه که با نصب همه بازیها گوشی کم نمیاره؟

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من معزرت میخوام.ولی وقتی میخوام بازی هارو از حالت فشرده در بیارم رمز میخواد .رمزش چیه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

legend خان منظورم اینه که با نصب همه بازیها گوشی کم نمیاره؟
    پس سوالی بود... نه...هیچ رقم کم نمیاره...خیالت تخته خواب فنری..

سلام
    من معزرت میخوام.ولی وقتی میخوام بازی هارو از حالت فشرده در بیارم رمز میخواد .رمزش چیه؟
    کدوم لینک و از کدوم تاپیک دانلود کردی؟

13. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •