تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 1081 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوباره سلام بچه ها
    از راهنمایی هاتون متشکرم
    ولی بازم نشد
    اگه اینترنتم هم کم سرعت باشه چرا قبلا راحت آپدیت می شد
    الله اعلم
    لطفا عکسی از صفحه آپدیت کاسپرسکی را برایمان بگذارید .

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

میخوام روی سیستم خانگی این آنتی ویروس رو نصب کنم در حال حار ورژن 6.02.621 نصب هستش .
    سوال :
    آیا نسخه 7 خیلی بهتر از این نسخه هستش؟
    آپدیت های هر دونسخه به هم میخوره ؟ یعنی میشه اپدیت نسخه 6 رو که واسه امروز هستش رو کپی کنیم برای نسخه 7 هم استفاده کنیم؟
    سرعت سیستم رو نسبت به نسخه 6 خیلی بیشتر میگیره؟
    حجم اپدیت هاش با نسخه 6 فرق میکنه؟ یعنی کمتره یا بیشتر
    حالا بهترین ورژن و کاملترین نسخه از این آنتی ویروس رو برای سیستم های خانگی ممنون میشم لینکش رو بگذارید

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میگم کسی میدونه ورژن 8 فول کی قراره بیاد؟تاریخی براش اعلام نکردند؟
    به نظر من ورژن 7 خیلی سرعت سیستم رو پایین میاره استفاده از رمش زیاد هست و من دوباره به ورژن6.02.621 برگشتم امیدوارم توی ورژن 8 این عیب رو برطرف کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

میخوام روی سیستم خانگی این آنتی ویروس رو نصب کنم در حال حار ورژن 6.02.621 نصب هستش .
    سوال :
    آپدیت های هر دونسخه به هم میخوره ؟ یعنی میشه اپدیت نسخه 6 رو که واسه امروز هستش رو کپی کنیم برای نسخه 7 هم استفاده کنیم؟
    حالا بهترین ورژن و کاملترین نسخه از این آنتی ویروس رو برای سیستم های خانگی ممنون میشم لینکش رو بگذارید
    جواب ها:
    خيلی واضح هست که ورژن جديد هر نرم افزاری، کارايی بيشتر و بهتر ،دارای امکانات بيشتر، و همچنين اشکالاتی که در نسخه های قبلی هست رو کمتر در ورژن جديد هر نرم افزاری ميشه ديد...
    درمورد استفاده از آپديت ها شما اگه روشی رو که يکی از دوستان، برای ساخت آپديت های پشتيبان تهيه کرده و لينک پست رو در پايين قرار دادم انجام بدين، تا حدودی ميتونيد برای نسخه های بالاتر استفاده کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ميگم تا حدودی، چون که ورژن بالا تر چون جديدتر هستن خيلی از اون آپديت هايی که برای نسخه پايين شما مجبوری بگيرين رو تو خودش گنجانده، به خاطر هم در جواب سؤال چهارم هم بايد بگم که مسلما به همين دليلی که گفتم حجم دانلود آپديت در نسخه جديد کمتر از نسخه های پايين تر هست...
    اصولاً کسپر 7 با رم های نسبتاً پايين مشکل داره (رم های زير 512)، ولی به نسبت ورژن 6 آنقدر هم سرعت سيستم رو نميگيره، (کمی بيشتر)، ولی اين نکته رو بطور کلی بگم که چون محصولات امنيتی به نسبت سرعت سيستم رو ميگیرن، و اين مورد بيشتر در بالا اومدن ويندوز خودش رو نشون ميده، سعی کنيد هميشه قبل ورود به ويندوز (بخاطر يک تاخير چند ثانيه اي هم شده) يک يوزر حتی با يک پسورد معمولی قرار بدين، اينکار به ظاهر ساده موجب ميشه محصولات امنينی و در کل سيستم، در موقع ورود به ويندوز به خاطر همون مکث چند ثانيه اي، بهتر و کامل تر بار گذاری بشن..
    و در مورد سؤال آخر، در حال حاضر بهترين نسخه نهايی کسپر، دو ورژن 7.0.0.125 و 7.0.1.321 هستن، که ورژن 7.0.0.125 بخاطر دلايلی که دوستان قبلاً عنوان کردن فعلاً بهتر از نسخه 7.0.1.321 هست...بهترين و مطمئن ترين لينک دانلود محصولات کسپر هم خود سايت اصلی کسپر هست
    کد:
    اين هم کدهای فعال برای استفاده از محصولت کسپر (آنتی و سکوريتی)
    کد:
    Last edited by Markus; 29-01-2008 at 03:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه leira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم روی سیستمم آنتی ویروس کسپرسکای رو نصب کنم ولی بنا به دلایلی مجبورم تاریخ سیستم روی سال 2005 میلادی باشه به همین خاطر وقتی می خوام آپدیتش کنم ارور می ده آپدیت نمی شه
    به نظر شما راه حلی برای این موضوع هست
    لطفا اگه سوالم تکراریه ببخشید چون من تازه این تایپیک رو دیدم و چند صفحه ای اش رو هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد .
    با تشکر .

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم روی سیستمم آنتی ویروس کسپرسکای رو نصب کنم ولی بنا به دلایلی مجبورم تاریخ سیستم روی سال 2005 میلادی باشه به همین خاطر وقتی می خوام آپدیتش کنم ارور می ده آپدیت نمی شه
    به نظر شما راه حلی برای این موضوع هست
    لطفا اگه سوالم تکراریه ببخشید چون من تازه این تایپیک رو دیدم و چند صفحه ای اش رو هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد .
    با تشکر .
    فکر نمی کنم مشکل شما راه حلی داشته باشد چون کاسپرسکی آپدیتها را را با مقایسه تاریخ سیستم دانلود می کند (

البته تقریبا همه انتی ویروسها اینطوری هستند ) تنها راه حلی که به نظر من می رسد این است که از خیر آپدیت

اتوماتیک بگذرید و آپدیتها را به صورت دستی دانلود کنید.

پروفشنال saeid333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض آپدیت Kaspersky Internet Security 2006

سلام

این Kaspersky Internet Security 2006 چرا آپدیت نمی شود راهنمای کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

میگم کسی میدونه ورژن 8 فول کی قراره بیاد؟تاریخی براش اعلام نکردند؟
    به نظر من ورژن 7 خیلی سرعت سیستم رو پایین میاره استفاده از رمش زیاد هست و من دوباره به ورژن6.02.621 برگشتم امیدوارم توی ورژن 8 این عیب رو برطرف کنند
    دوست عزیز من نمی دانم کاسپرسکی روی سیستم شما چقدر از RAM را اشغال می کند ولی روی سیستم من و اکثر

کسانی که از کاسپرسکی استفاده می کنند میزان مصرف RAM بسیار پایین است ( از این نظر کاسپرسکی یکی از

بهترین آنتی ویروسها است ) .سیستم عامل من ویستا است که به طور طبیعی نرم افزارها در ان بیشتر از XP حافظه را

اشغال می کنند ( تقریبا دو برابر XP ) با این وجود می توانید میزان اشغال RAM را در سیستم من ببینید و آن را با

میزان مصرف RAM نرم افزار بابیلون ( که در حالت غیر فعال است ) مقایسه کنید .من از اینترنت سکوزیتی

کاسپرسکی استفاده می کنم که شامل هم آنتی ویروس و هم فایروال است .شکل اول مربوط به حالت معمولی و

شکل دوم مربوط به زمان اسکن است :

( لازم به ذکر است که کاسپرسکی دو پروسه فعال روی سیستم دارد ) :

همانطور که می بینید میزان مصرف RAM بسیار پایین است و از این نظر نسخه 6 با نسخه 7 تفاوتی ندارد و حتی روی

سیستمهایی با RAM پایین نیز اصولا نباید مشکلی پیش بیاید از این نظر میزان مصرف CPU بسیار مهمتر از RAM است علت

کند شدن سیستم پس از نصب کاسپرسکی یا سایر آنتی ویروسها اکثرا علل دیگری جز میزان مصرف RAM دارد (

مانند وجود نرم افزارهایی که با آن تداخل دارند ).

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سوال :
    همینطور كه آقای Markus فرمودند نسخه هفت خیلی بهتر از نسخه های قبلی هستش مثلا ویروسهایی كه آخریها پا به عرصه گذاشتن نمی گذاشتن شما كاسپر رو نصب كنید و حتی اگر هم نصب میشد موقع شناختن ویروس از شما می خواست كه ری استارت كنید تا ویروس را از پوشه سیستم 32 پاك كند اما بعد از ری استارت دیگر كاسپر اجرا نمی شد و از كار می افتاد . البته به همین علت است كه كاسپرهای جدید كمی با تاخیر بالا می آیند اما بهتر از این هستش كه اصلا بالا نیاند.

با تشكر از جواب آقای Markus
    Last edited by nekooee; 29-01-2008 at 14:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

این Kaspersky Internet Security 2006 چرا آپدیت نمی شود راهنمای کنید
    دوست عزیز بگو چه error میده تا ما بگیم كه مشكل از كجاست. البته توضیح كلی بدم كه باید از كلید معتبر استفاده كنی. در غیر اینصورت اجازه آپدیت به شما داده نخواهد شد البته كاسپر كار می كند ولی دائما به شما پیغام بلك لیست رو می ده و اجازه آپدیت هم نمیده. اگر كلید معتبر داری دقیقا توضیح بده تا كمكت كنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •