نرم افزارهاي تبديل كننده به PDF معمولا با فايلهاي حجيم و داراي صفحات زياد مشكل پيدا ميكنن
مخصوصا اينكه در اونا از سكشن بندي زياد و شكست صفحات هم استفاده بشه
در نهايت بعيده بشه كار خاصي بشه انجام داد مگر در موارد خاص
نرم افزارهاي تبديل كننده به PDF معمولا با فايلهاي حجيم و داراي صفحات زياد مشكل پيدا ميكنن
مخصوصا اينكه در اونا از سكشن بندي زياد و شكست صفحات هم استفاده بشه
در نهايت بعيده بشه كار خاصي بشه انجام داد مگر در موارد خاص
سلام
شما روي فولدري كه اون فايل داخلش هست كليك راست كن و Properties رو بزن و از سربرگ Security ببين اجازه همه كاري رو داري يا نه ؟
از ورد 2003 استفاده میکنمسلام دوست عزيزم
شما دقيقا روند كاري كه ميكني و نتيجه اي كه اتفاق ميفته رو توضيح بده و از آخر كار عكس بذار
همچنين اينكه از چه ورژن ورد استفاده ميكني
مثلا وقتی می خوام جمله : تعداد روز خدمت در یک دوره معین (غیر از نوزادان)
را در صورت
و جمله: مجموع روزهای همان دوره
را در مخرج تایپ میکنم به این صورت در میاد:
درضمن از قسمت style من فونت فارسی هم انتخاب میکنم ولی تغییری حاصل نمیشه
واگر بخوام جملم رو کپی پیست کنم حروف فارسی به این صورت در میاد:
![]()
سلام
راستش من هم هنگام تايپ كردن با همين مشكل مواجه هستم ولي وقتي از محيط فرمول نويسي خارج ميشي درست ميشه و نبايد مشكلي باشه
شما يه عكس از كادرStyle با زدن گزينه Define از محيط فرمول نويسي برام بذار تا چك كنم
موفق باشي
درود وردیست عزیز
اگر منظورتان روش معمولی وارد کردن لغت در فیلد است که خیلی زمان می برد چون نزدیک به 3500 لغت در دو سند دارم و می خواهم بدانم کدامیک از لغات در جاهای مختلف با چه معانی دیگری استفاده شده است. به احتمال بسیار زیاد باید روشهایی باشد که برای ساخت چنین کتابها یا مقالاتی بتوان به سرعت و صحیح و بدون جا افتادن لغاتی که معانی متفاوتی دارند آنها را تشخیص داد. منظورم دستور یا قسمتی در ورد است که بتوان در همان ابتدا که شروع به ساخت چنین اسنادی می کنیم این لغات را در فیلدهایی وارد کنیم. به هر صورت من روش منطقی را می خواهم که اگر خواستم دوباره کاری در این زمینه انجام دهم که خواهم داد این لعات جا نیفتد. در واقع یک کاری شبیه به اینکه شما بخواهید فهرست اعلام و اسامی بسیار زیادی را در پایان کتاب خود بیاورید که ببینید مثلا اسم شخصی چند بار و در چه صفحاتی تکرار شده است فقط فرقش با کار و سوال من این است که من می خواهم تعدادی لغات را که شاید 50 تا بیشتر نباشد در بین این 3500 لغت پیدا کنم که دارای چند معنی دیگر می باشد که علاوه بر شاخه و طبقه بندی خود در قسمتهای دیگر با معانی دیگر آمده است. آیا روشی به جز روش دستی و کادر Find وجود ندارد؟
یا همانطور که در بالا گفتم اگر بخواهم کارهایی شبیه به این در آینده نزدیک انجام دهم باید بصورت حدسی این لغات را پیدا کرد یا یک روش درست وجود دارد تا بتوان در سندهای طولانی این کلمات را طبقه بندی کرد. در نهایت آیا ورد 2007 تمهید و دستوری برای این چنین کارها پیش بینی کرده است یا خیر؟
با سپاس فراوان
بدرود
درود
شما از برنامه PrimoPDF هم استفاده کن. سرعتش خوب است من برای تبدیل پی دی اف از این استفاه می کنم و برای تغییرات بیشتر فایل پی دی اف را در آکروبات حرفه ای باز می کنم. ولی با خود آکروبات سرعت کند است که آن هم دلایل خود را دارد و ضعف آکروبات نیست.
موفق باشی
بدرود
بايد اعتراف كنم كه به كل متوجه منظورتون نشدم
یک فایل ورد دارم که دیگه باز نمیشه لطفا راهنماییم کنید که چطور می توان آنرا باز کرد. ورد پیام میده که فایله corrupt شده. آیا میشه اونو recover کرد؟
ممنون از راهنماییهاتونسلام
راستش من هم هنگام تايپ كردن با همين مشكل مواجه هستم ولي وقتي از محيط فرمول نويسي خارج ميشي درست ميشه و نبايد مشكلي باشه
شما يه عكس از كادرStyle با زدن گزينه Define از محيط فرمول نويسي برام بذار تا چك كنم
موفق باشي
منظورتون رو درست متوجه شدم که از این صفحه عکس بزارم؟:
![]()
وردیست جان خلاصه کلام این است که به غیر از اینکه تک تک لغات را در کادر Find/Change کپی کنم و بعد Find بزنم تا ببینم چند بار لغت مورد نظرم تکرار شده است یا خیر آیا راه و دستور و روش دیگری وجود دارد تا در یک لحظه ورد به من بگوید مثلا این 20 لغت با خصوصیات فونتی که برایش تعریف می کنم چندین بار تکرار شده است.
ببینید من یک دیکشنری لغاتی دارم که در جلوی آنها معانیشان باز به زبان انگلیسی آمده. من می خواهم لغات اصلی را که چند بار با معانی مختلف آمده یک جا پیدا کنم چون غیر از این حالت باید تک تک لغات دیکشنری را در کادر Find ببرم و این خیلی وقت گیر است.
مثلا یک لغت در بخش ابزار یک معنی می دهد و باز همان لغت در بخش حیوانات یک معنی دیگر. حالا در ورد می شود یک جا این لغات را متمایز از تمام نوشته های دیگر دیکشنری کرد.
امیدوارم این بار واضح تر از قبل گفته باشم.
ممنون
بدرود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)