تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 1045 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با استفاده از Pdf machines که پرینت می گیرم...نمیدونم چرا وسط فایلم یه صفحه سفید میگیره.....
    در صورتی که وقتی نگاه میکنم فایل سفیدی نداره و همش پشت سر همنوشته شده..این برای چی میتونه باشه..
    البته اونجا سکشن و پیچ بریک هم دارم
    نرم افزارهاي تبديل كننده به PDF معمولا با فايلهاي حجيم و داراي صفحات زياد مشكل پيدا ميكنن

مخصوصا اينكه در اونا از سكشن بندي زياد و شكست صفحات هم استفاده بشه

در نهايت بعيده بشه كار خاصي بشه انجام داد مگر در موارد خاص

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

نمیدونم
    چطوری بفهمم؟
    و چطوری میشه پرمیشنها رو تغییر داد؟

باتشکر
    سلام

شما روي فولدري كه اون فايل داخلش هست كليك راست كن و Properties رو بزن و از سربرگ Security ببين اجازه همه كاري رو داري يا نه ؟

3. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jasmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيزم
    شما دقيقا روند كاري كه ميكني و نتيجه اي كه اتفاق ميفته رو توضيح بده و از آخر كار عكس بذار
    همچنين اينكه از چه ورژن ورد استفاده ميكني
    از ورد 2003 استفاده میکنم
    مثلا وقتی می خوام جمله : تعداد روز خدمت در یک دوره معین (غیر از نوزادان)
    را در صورت
    و جمله: مجموع روزهای همان دوره
    را در مخرج تایپ میکنم به این صورت در میاد:

درضمن از قسمت style من فونت فارسی هم انتخاب میکنم ولی تغییری حاصل نمیشه
    واگر بخوام جملم رو کپی پیست کنم حروف فارسی به این صورت در میاد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

از ورد 2003 استفاده میکنم
    مثلا وقتی می خوام جمله : تعداد روز خدمت در یک دوره معین (غیر از نوزادان)
    را در صورت
    و جمله: مجموع روزهای همان دوره
    را در مخرج تایپ میکنم به این صورت در میاد:

درضمن از قسمت style من فونت فارسی هم انتخاب میکنم ولی تغییری حاصل نمیشه
    واگر بخوام جملم رو کپی پیست کنم حروف فارسی به این صورت در میاد:

سلام

راستش من هم هنگام تايپ كردن با همين مشكل مواجه هستم ولي وقتي از محيط فرمول نويسي خارج ميشي درست ميشه و نبايد مشكلي باشه

شما يه عكس از كادرStyle با زدن گزينه Define از محيط فرمول نويسي برام بذار تا چك كنم

موفق باشي

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام دوست عزيز

چرا از خاصيت Find استفاده نمي كنيد !!!!!؟؟؟

CTRL+F
    درود وردیست عزیز

اگر منظورتان روش معمولی وارد کردن لغت در فیلد است که خیلی زمان می برد چون نزدیک به 3500 لغت در دو سند دارم و می خواهم بدانم کدامیک از لغات در جاهای مختلف با چه معانی دیگری استفاده شده است. به احتمال بسیار زیاد باید روشهایی باشد که برای ساخت چنین کتابها یا مقالاتی بتوان به سرعت و صحیح و بدون جا افتادن لغاتی که معانی متفاوتی دارند آنها را تشخیص داد. منظورم دستور یا قسمتی در ورد است که بتوان در همان ابتدا که شروع به ساخت چنین اسنادی می کنیم این لغات را در فیلدهایی وارد کنیم. به هر صورت من روش منطقی را می خواهم که اگر خواستم دوباره کاری در این زمینه انجام دهم که خواهم داد این لعات جا نیفتد. در واقع یک کاری شبیه به اینکه شما بخواهید فهرست اعلام و اسامی بسیار زیادی را در پایان کتاب خود بیاورید که ببینید مثلا اسم شخصی چند بار و در چه صفحاتی تکرار شده است فقط فرقش با کار و سوال من این است که من می خواهم تعدادی لغات را که شاید 50 تا بیشتر نباشد در بین این 3500 لغت پیدا کنم که دارای چند معنی دیگر می باشد که علاوه بر شاخه و طبقه بندی خود در قسمتهای دیگر با معانی دیگر آمده است. آیا روشی به جز روش دستی و کادر Find وجود ندارد؟
    یا همانطور که در بالا گفتم اگر بخواهم کارهایی شبیه به این در آینده نزدیک انجام دهم باید بصورت حدسی این لغات را پیدا کرد یا یک روش درست وجود دارد تا بتوان در سندهای طولانی این کلمات را طبقه بندی کرد. در نهایت آیا ورد 2007 تمهید و دستوری برای این چنین کارها پیش بینی کرده است یا خیر؟

با سپاس فراوان
    بدرود

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

با استفاده از Pdf machines که پرینت می گیرم...نمیدونم چرا وسط فایلم یه صفحه سفید میگیره.....
    در صورتی که وقتی نگاه میکنم فایل سفیدی نداره و همش پشت سر همنوشته شده..این برای چی میتونه باشه..
    البته اونجا سکشن و پیچ بریک هم دارم
    درود

شما از برنامه PrimoPDF هم استفاده کن. سرعتش خوب است من برای تبدیل پی دی اف از این استفاه می کنم و برای تغییرات بیشتر فایل پی دی اف را در آکروبات حرفه ای باز می کنم. ولی با خود آکروبات سرعت کند است که آن هم دلایل خود را دارد و ضعف آکروبات نیست.

موفق باشی
    بدرود

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

درود وردیست عزیز

اگر منظورتان روش معمولی وارد کردن لغت در فیلد است که خیلی زمان می برد چون نزدیک به 3500 لغت در دو سند دارم و می خواهم بدانم کدامیک از لغات در جاهای مختلف با چه معانی دیگری استفاده شده است. به احتمال بسیار زیاد باید روشهایی باشد که برای ساخت چنین کتابها یا مقالاتی بتوان به سرعت و صحیح و بدون جا افتادن لغاتی که معانی متفاوتی دارند آنها را تشخیص داد. منظورم دستور یا قسمتی در ورد است که بتوان در همان ابتدا که شروع به ساخت چنین اسنادی می کنیم این لغات را در فیلدهایی وارد کنیم. به هر صورت من روش منطقی را می خواهم که اگر خواستم دوباره کاری در این زمینه انجام دهم که خواهم داد این لعات جا نیفتد. در واقع یک کاری شبیه به اینکه شما بخواهید فهرست اعلام و اسامی بسیار زیادی را در پایان کتاب خود بیاورید که ببینید مثلا اسم شخصی چند بار و در چه صفحاتی تکرار شده است فقط فرقش با کار و سوال من این است که من می خواهم تعدادی لغات را که شاید 50 تا بیشتر نباشد در بین این 3500 لغت پیدا کنم که دارای چند معنی دیگر می باشد که علاوه بر شاخه و طبقه بندی خود در قسمتهای دیگر با معانی دیگر آمده است. آیا روشی به جز روش دستی و کادر Find وجود ندارد؟
    یا همانطور که در بالا گفتم اگر بخواهم کارهایی شبیه به این در آینده نزدیک انجام دهم باید بصورت حدسی این لغات را پیدا کرد یا یک روش درست وجود دارد تا بتوان در سندهای طولانی این کلمات را طبقه بندی کرد. در نهایت آیا ورد 2007 تمهید و دستوری برای این چنین کارها پیش بینی کرده است یا خیر؟

با سپاس فراوان
    بدرود
    بايد اعتراف كنم كه به كل متوجه منظورتون نشدم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

یک فایل ورد دارم که دیگه باز نمیشه لطفا راهنماییم کنید که چطور می توان آنرا باز کرد. ورد پیام میده که فایله corrupt شده. آیا میشه اونو recover کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jasmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    راستش من هم هنگام تايپ كردن با همين مشكل مواجه هستم ولي وقتي از محيط فرمول نويسي خارج ميشي درست ميشه و نبايد مشكلي باشه
    شما يه عكس از كادرStyle با زدن گزينه Define از محيط فرمول نويسي برام بذار تا چك كنم
    موفق باشي
    ممنون از راهنماییهاتون
    منظورتون رو درست متوجه شدم که از این صفحه عکس بزارم؟:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

بايد اعتراف كنم كه به كل متوجه منظورتون نشدم
    وردیست جان خلاصه کلام این است که به غیر از اینکه تک تک لغات را در کادر Find/Change کپی کنم و بعد Find بزنم تا ببینم چند بار لغت مورد نظرم تکرار شده است یا خیر آیا راه و دستور و روش دیگری وجود دارد تا در یک لحظه ورد به من بگوید مثلا این 20 لغت با خصوصیات فونتی که برایش تعریف می کنم چندین بار تکرار شده است.
    ببینید من یک دیکشنری لغاتی دارم که در جلوی آنها معانیشان باز به زبان انگلیسی آمده. من می خواهم لغات اصلی را که چند بار با معانی مختلف آمده یک جا پیدا کنم چون غیر از این حالت باید تک تک لغات دیکشنری را در کادر Find ببرم و این خیلی وقت گیر است.
    مثلا یک لغت در بخش ابزار یک معنی می دهد و باز همان لغت در بخش حیوانات یک معنی دیگر. حالا در ورد می شود یک جا این لغات را متمایز از تمام نوشته های دیگر دیکشنری کرد.
    امیدوارم این بار واضح تر از قبل گفته باشم.

ممنون
    بدرود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •