چشم حسین جان.تست میکنم بهت میگم...ولی من بیشتر ترنس گوش میکنم که هم بیس زیاد داره هم تیس تیس...
راستی به تاپیک تعویض چراغ آمپر(صفحه کیلومتر)انواع ماشین با چراغهای رنگی متفرقه یه سر بزن اگه میتونی راهنماییم کن.
مرسی
چشم حسین جان.تست میکنم بهت میگم...ولی من بیشتر ترنس گوش میکنم که هم بیس زیاد داره هم تیس تیس...
راستی به تاپیک تعویض چراغ آمپر(صفحه کیلومتر)انواع ماشین با چراغهای رنگی متفرقه یه سر بزن اگه میتونی راهنماییم کن.
مرسی
با سلام خدمت اساتید
اگه اساتید لطف کنند یک باکس واسه ما طراحی ککند یک دنیا ممنون می شم(خدا لعنت دزد نامرد کنه)
ساب رو که pw12s مجبور شدم بگیرم امپ هم فروختم (پول نداشتم) 8104 گرفتم.حالا اگه یک باکس پورتد واسه 405 ما طراحی کنید که فرکانس تیون حدود 34 35 باشه ممنون می شم![]()
ممنون از راهنمایی بعد با این اینترفیس مانیتور هم کار میکنه؟
بین پایونیر و سونی کدوم بهتره؟
راستی من 515 پیدا نکردم منظورتون 525 هست؟
[QUOTE=hossein_operator;4773661]کی اینو گفته....
7150 نمونه جدید و ویرایش شده پخش 6050 که یکی از بهترین و پرفروشترین پخش های پایونیر هست.
می دونی وقتی فروشنده این حرف رو بهت میزنه دلیلش چیه واسه اینه که یا خودش نداره که بهت بفروشه یا اینکه قیمتش طوری هست که نمی تونه بکشه روش اینو از رو تجربه میگم چون واسه خودم هم پیش اومده تا حالا.....
ممنون دوست عزیز پس بگریم من اینو برای دوستم میخوام چون خودم 6050 دارم گفتم برای اونم از همین بگیرم که دیدم نیست
اگه میشه یه قیمتی هم بدین ممنون
به روی چشم.
آفرین ساب و آمپت رو خوب انتخاب کردی در ضمن آمپت ساب سونیک هم داره که واسه ساب خیلی خوبه.
باکس رو حمید خان باید براتون طراحی کنن ولی ایشون تا 14 نیستن.
توی گوگل یک سرچی کن احتمالآ پیدا می کنی.
این اینتر فیس به پخش وصل میشه و مانیتور هم به پخش(مگه مانیتور لمسی هست)تا اونجایی که من دیدم مانیتورها کلید خاصی ندارن و بیشتر از پخش دستور میگیرن.
با جرآت تمام میگم پایونیر اصلآ طرف سونی نرو (من بابام یک سورن داره که پخشش هم سونی مدل بالاست اما به گرد پای پایونیر هم نمیرسه)
515 نه 5150 بود منظورشون شما اگر 5250 پیدا کردی حتمآ بگیر پخش خیلی خوبیه و 150-160 باید قیمتش باشه.
بگیر حرف نداره قیمتش هم بین 200-230 هست.
Last edited by H.Operator; 22-03-2010 at 23:40.
سلام
بچه ها قيمت دقيق امروز PCX 540 .4 رو كسي داره؟
رضا جان 140 باید باشه اما با این وضع بازار بین 130-150 میچرخه.
کسی جواب منو نمیده؟
نظرتون در مورد آمپ برای این سیستم چیه؟
پخش:7150
باکس:جی بی ال اصلی(نارنجی)
پک سیم:گیج 4 استرینگر
باند:6902 پایونر
6400 ya 8404
دوست عزیز من تازه پست شما رو دیدم اگر میشه بیشتر توضیح بدید.
نمی دونم شما سابتون چیه فقط باکس رو نوشتید در ضمن اگر 2 تا آمپ بگیرید بهتره یکی واسه 2 تا باند و یکی هم واسه ساب از سری D که مونو هست و مصرفش هم کمه.
اگر نه باید بدونید که 8404 -4*50 وات قدرت داره در حالی که 6400F-4*60 قدرت داره و اگر بخوای ساب بندازی با 6400 می تونی 20 وات بیشتر به سابت قدرت بدی که با احتساب انتخاب 6400 به هر باند 60 وات و به سابت تو حالت بریدج می تونی حد اکثر 150 وات بدی.
حالا شما مدل دقیق سابت رو بگو ببینم چی میشه.
دوستان نظرتون راجع به اين چيه؟
من براي کنوود رفته بودم اما نداشتنش! بخاطر همين اينو گرفتم فروشنده که ميگفت اين خيلي بهتر از اونه! راست ميگفت يا نه؟
440W هم هست 75تومن گرفتمش.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)