ممنون از لطف شما.والا ما که مثل شماها عکاس حرفه ای نیستیم که کلاسمون به فتوشاپ و لایتروم و از این چیزا بخوره.در عوض ترجیح میدم به طور موازی از سه چهارتا برنامه ی ساده تر استفاده کنم.یکی از این برنامه های کم حجم و مفید Photo Brush هستش که از پلاگین های فتوشاپ هم میشه توش استفاده کرد.قسمت بالای عکس و پس زمینه هم با این نرم افزار ادیت شده و برای سایه ها هم از افکت motion تو همین برنامه استفاده شده.
بعدشم منظور از حسی احساسی همون نمایش احساس خودتونه دیگه؟
احسنت.تکبیر...عجب شعار کوبنده ای!!!!!تایپیک زنده است...
عکس اولتم خیلی بانمک شده.گربه ی خودته یا نه!چجوری راضیش کردی از این فاصله ذل بزنه تو دوربین!!
هدف ؟؟؟؟؟؟؟؟
ثبت يك چهره زحمتكش . يك چوپان فداكار و صبور . البته شايد چوپان بودنش در اين عكس ديده نشه ولي عكسهاي ديگه اي هم از اين جوان پير نما دارم .
Last edited by Samin_System; 06-06-2010 at 11:53.
سلام
من هم این دو تا عکس رو میذارم اینجا فقط برای خروج چند لحظه ای از حالو وهوای امتحانا
جاده ی هراز
اصفهان باغ گلها
![]()
بی گناه
یه توضیح در رابطه با این عکسها که چند ساعت پیش گرفتم گرچه میدونم سرتا پا ایراده
امروز با اینکه مسافت زیادی رو از این سوژه رد شده بودم ولی برگشتم ببینم اون چیزی که تو بغل اون زنه چیه
آخه اول فکر کردم عروسکه چون اینقدر کوچک بود که باورم نمیشد یه نوزاد باشه باور کنید اگه چشماشو باز نمیکرد هم بازم باورم نمیشد
ولی متاسفانه بعد از چنتا عکس که گرفتم دیدم چشمای معصومشو باز کرد
فکر کنم دو یا سه روز از تولدش بیشتر نگذشته بود که اینجوری داشتن ازش استفاده میکردند واسه همینم اسمشو گذاشتم بیگناه
سلام
یه بار جواب برای پستت دادم نمی دونم چرا نیومده!!
ببین عکس گویای مسئله نیست.بهتر بگم ، نمی تونه با بیننده ارتباط خوبی برقرار کنه و منظور رو بیان کنه
گرچه در نگاه اول فهمیدم میخوای یه آدم زحمتکش رو نشون بدی ولی حالت شخص ، زاویه و تنظیمات نور جای کار داره.
در کل ببخشید اینقدر گیر میدم.
موفق باشید.
500d
پشت بوم خونمونه..
البته روش زیاد کار نکردم . انشاالله تو کارای بعدی که وقت بیشتری داشتم .
اگه دوست داشتید یه 180 درجه ای بچرخونیدش .
![]()
سلام
یه عکس از الماس شرق مشهد.
دوربین W50 رفیقم
![]()
[QUOTE=Spak;5036336]500d
پشت بوم خونمونه..
البته روش زیاد کار نکردم . انشاالله تو کارای بعدی که وقت بیشتری داشتم .
اگه دوست داشتید یه 180 درجه ای بچرخونیدش
عکس و سوژه زیبایی شده زاویه هم به نظر من زیباست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)