سرعت همچنان خیلی پایینه.البته دیروز غروب تا شب سرعت خوب بود و عادی ولی از 1 به بعد خیلی کم شد و رکورد کم دانلودی رو هم شکستم نزدیک 250 مگ تو 5 ساعت!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت همچنان خیلی پایینه.البته دیروز غروب تا شب سرعت خوب بود و عادی ولی از 1 به بعد خیلی کم شد و رکورد کم دانلودی رو هم شکستم نزدیک 250 مگ تو 5 ساعت!!
بعد عمری اومدیم یه بار رایگان دانلود کنیم سزرعت افتضاح بود.
نه!!!ديشب بعد 3 سرعت خيلي توپ بود.....من 2 گيگ و نيم دان كردم...خيلي حال داد....
اصلا فكرشو نميكردم..صبح بلند شدم ديدم اين همه دانلود شده خيلي خوشحال شدم...
سرعتا خیلی کم شده...
اگه اینجوری بمونه ترجیح میدم این ماهو با دایل اپ سر کنم، دیگه واسه چی برم پوله 256 بدم سرعت از 20 بالاتر نره
بچه ها اونایی که میگن سرعت اینترنتشون پایینه بگن از کدم شماره ها هستن..
من با 722 دانلود میکنم.. سرعتم توی روز 230-235 و توی شب معمولا بین 50-70 تا ساعت سه شب و از اون به بعد معمولا بین 110-150..
هرشب متوسط 1.5تا 2 خیلی راحت میتونم دانلود کنم..
امشب فكر كنم از اون شباي روياييه!!!4 تا فايل دارم دانلود ميكنم همزمان هر 4 تا بالاي 60-70
پ ن :لينك دانلود كم آوردم!!!اگه لينك داريد بديد :دي
قابل توجه دوستان
دامون نت قبلا نمایندگی شرکت لایزر بوده ولی الان حدودا 5الی 6 ماه میشه که دیگه نماینده لایزر نیست چون خدمات جالبی ارائه نمیداد والان هم نماینده یه شرکت PAP از جنوب کشور هست
Last edited by bandary; 06-02-2010 at 07:34.
یعنی الان بهتر شده یا بدتر؟
آخه من باهاش گرفتم.ولی سرعتش تا الان همیشه نرمال بوده نه بالا رفته نه پایین اومده.آخه اینجا هیشکی باهاش نداره تا نظر دوستانو بدونم![]()
متاشفانه باز سرعت دیشب بد بود.اینطوری نمیشه ادامه داد.تا ساعت 1 خوبه.از یک به بعد به شدت پایین میاد.هیچ ربطی هم به اختلالات چند روز اخیر نداره جون اگه ربط داشت دیگه سرعت روز چرا خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)