اشتباه نكن عزيزم اين ورژن هايي كه شركت هاي ايراني دست كاري ميكنن به درد نميخوره .بورو يك دونه خارجي و اورژينالشو بگير اگه گرافيكتم خوبه بازي رو بزار روي high بعد ببين چه جورياس!!!!
اگه ميخواي پيشرفت هاي بيشتر بازي ببين يه سري هم به مستر ليگ بزن![]()
اشتباه نكن عزيزم اين ورژن هايي كه شركت هاي ايراني دست كاري ميكنن به درد نميخوره .بورو يك دونه خارجي و اورژينالشو بگير اگه گرافيكتم خوبه بازي رو بزار روي high بعد ببين چه جورياس!!!!
اگه ميخواي پيشرفت هاي بيشتر بازي ببين يه سري هم به مستر ليگ بزن![]()
مگه با دست کاری اصل بازی رو هم میتونن تغییر بدن؟؟!شما ضربات کرنرشو نگاه کن.شده عین فیفا!!!
به نظر من این نسخه یه ضد حال اساسی بود.مخصوصآ واسه کسایی مثل من که اصلا فیفا رو قبول ندارن.
تنها نکته مثبتش اینه که سبک بازی نسبت به قبل کمی به واقعیت نزدیک تر شده.
Last edited by Lord007; 26-02-2008 at 00:45.
اين لينكهاي خرد شده پچ بالا از راپيد لينكهاي با قابليت resume را هم امروز يا فردا ميزارم حجم هر كدوم 9.5 مگ است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم لينكهاي با قابليت resume
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم آخريش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی لیست face بازیکنان و لیست لباس تیمها را دارد ممنون میشوم کمکم کنید .
face ها و kit ها را در game graphic studio میخواستم بدونم مال چه بازیکن وچه تیمی
من نقصي توي كرنرش نميبينم ميشه بيشتر توضيح بدي .به نظر من امكانات مستر ليگش خيلي پيشرفت كرده.![]()
دوست عزیز احتمالا کارت گرافیک شما ضعیفه که از چمن و گرافیک بازی ناراحتی وگرنه یه سرو گردن از فیفا بالاتره
دوباره داره مثل روزایه اول میشه یادش بخیر یکی می گفت بازی مسخرست بعد پنجاه نفر تایید میکردند پنجاه نفر میگفتن نه تو اشتلاه میکنی
یادش بخیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)