البته در ضورتی که تو پروفایل، سایت یا وبلاگی رو مشخص کنین، وقتی روی اسمتون کلیک میشه، آدرس سایتتون هم نشون داده میشه! مثل این:
![]()
البته در ضورتی که تو پروفایل، سایت یا وبلاگی رو مشخص کنین، وقتی روی اسمتون کلیک میشه، آدرس سایتتون هم نشون داده میشه! مثل این:
![]()
سلام
ببخشيد من چه طوري مي تونم تاپيك درست كنم
اگه ميشه كامل توضيح دهيد
سلام
یعنی چه طور تاپیکی میخوای درست کنی؟
خوب دوست عزيز شما بايد به اون انجمن مورد نظرت بري و بازدن اين دكمهكه هم در قسمت بالا و هم پايين صفحه هست اقدام به زدن تايپيك جديد كني.بقيش هم مثل زدن يه پست جديد هست. فقط قبل از زدن تايپيك بايد بگردي و ببيني كه موضوع اين تايپيك جديد تو تكراري نباشه و مرتبط با موضوع اون انجمن باشه.
چرا هميشه نزديك ساعت 04:30 صبح كه مىشه فروم بالا نمىياد؟!
◙
سلام
من یه اکانت بن شده در پی سی ورلد دارم و می خوام اون رو پاک کنم . از کافینت نمی تونم وارد اکانتم بشم چون بن شده . حالا چجوری میشه حذفش کرد ؟؟؟
سلام پسوردم پیدا شد (دست سینا دردنکنه)
یه سوال:
چرا این جوری میشه گاهی وقت ها:
![]()
به ادمین پ.خ بده تا به کل حذفش کنه
برو تو درایو c بعدش کلمه p30 رو جستو جو کن و هرچی پیدا شدش پاک کن دیگه خیالت از شر اون اکانت راحت میشه اما پسورد و نام کربریِ خودتو حفظ کن ؛ چون این یکی هم همراهش پاک میشه.
__________________________________________________ ____________________________________
در مورد پست بالایی باید گفت:
شما چه سحر خیزید که قبل از سحر هم پا میشید!
اما اگه این جور نبود:
شما چقدر دیر میخوابید!
![]()
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم . راستی خودم هم یه راه دیگه پیدا کردم اینکه user ویندوز رو تغییر بدی و یه اسم کاربری جدید بسازی تو اون محیط هیچ اکانتی اوتولوگین نمیشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)