تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 272 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید بی شرف بعد از بازی چی گفته:

لاپورتا: نتیجه عادلانه‌ای رقم خورد

سایت گل: بارسلونا با گل دقیقه 93 آندرس اینیستا توانست به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یابد. با گل او بازی به تساوی انجامید و بارسا با گل زده بیشتر در خانه حریف به مرحله بعد راه یافت. خوان لاپورتا رییس باشگاه از این که تیمش توانسته برای دومین بار در سه سال گذشته به فینال راه یابد خوشحال است و اعتقاد دارد که آنها شایسته بودند که در فینال 27 می در شهر رم حضور داشته باشند، حتی با وجود آن که در این بازی شانس آوردند:
    «لحظه‌ای از اقبال خوب را تجربه کردیم ولی در هر حال این نتیجه عادلانه‌ای بود. روشن است که فوتبال عاشق بازی زیباست. ما در طول لیگ قهرمانان در بالاترین سطح ممکن بازی کردیم و شایسته حضور در فینال بودیم. حالا به فینالی رویایی رسیده‌ایم. تا حالا به نظر می‌رسید که تنها پیروزی مهم باشد ولی ما نشان داده‌ایم که فوتبال را می‌توان بر مبنای مهارت‌ها و نمایش درخشان هم انجام داد. به تمام بازیکنان تبریک می‌گویم، آنها کاملا شایسته این نتیجه بودند، به ویژه آن که ما با 10 نفر مقابل 11 نفر قرار گرفته بودیم. می‌خواهم از طرفدارانی که به لندن آمدند هم قدردانی کنم، چون آنها تا آخرین ثانیه به تیم باور داشتند.»
    لاپورتا از دو بازیکن خاص هم تمجید کرده: «اینیستا ما را با گل خود به رم برد، و ویکتور والدس هم واکنش‌هایی عالی داشت. آندرس بازیکنی ستودنی است که استعدادهایی خارق‌العاده دارد و گل او در یادها خواهد ماند.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نوع حرف زدن و الفاظی که فردی به کار میبره نشان دهنده ی شخصیتشه

واقعا براتون متاسفم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من برام فرق نداره کدوم تیم قهرمان بشه
    ولی دوست داشتم فینال بارسا منچستر باشه
    که شد
    ولی دیشب بعد از بازی خیلی ناراحت بودم
    حق بارسا نبود توی این بازی
    گوردیولا بازی رو به گاس هیدینگ باخت در عین اینکه تیمش صعود کرد
    فقط وفقط داروی که حسابی ..به اعصاب مون
    دلم برای طرفدارهای چلسی واقعا سوخت

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ای گند بزنن به این داور!
    کلی دلمون رو خوش کرده بودیم که این چلسی حداقل بارسا رو بزنه!
    فکر می کردم فقط تو ایران داوری افتضاح هستش نگو تو اروپا بدتر از داورای ایرانی هم پیدا میشه! : دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

شخصیت
    فقطمونده تو بیای شخصیت رو یاد ما بدی. تو یکی برو برای خودت و تیمت متاسف باش.واقعا برای بعضی ها متاسفم که که فقط کلمه ی 7-8 نفری می ریختن تو دفاع رو میگن.چپ و راس می یاید توی تاپیکه چلسی هی واسه من از اون تیم رویاییتون می گین.بارسلونا هیچ حرفی برای گفتن نداشت.دیگه از گفتن این حرف خسته شدم.فقط بهتون میگم واقعا یک سری آدم های بی منطق هستید که از این حرفا می زنید.فقط می تونم بگم تاسف من از اینه که در این سطح فوتبال اروپا این داور انتخاب شد.امیدوارم جناب پلاتینی لذت ببرن.فقط می گم بهتون پاشید برید این خوشحالی ها رو توی تاپیک پکیده ی خودتون بکنید.اینجا همه هم شخصیت دارن هم منطق.فقط می گم به همه ثابت شد بارسلونا به هیچ دردی نمی خوره.یک تیم پیدا شد که اینو به همه ثابت کرد.با یک بازی منطقی و یک مربی بزرگ.اگه شما هانری و مارکز و پویول رو نداشتید ماهم جو کول و دکو رو نداشتیم.به خودتون افتخار نکنید.تیم ما به موقع دفاع کرد به موقع حمله کرد و نشون داد بازیکنان یارسلونا سطحشون فقط در حد همون اسپانیا هست.شما بدون کمک افرادی مثل داور هرگز نمی تونید از پس تیمهای انگلیسی بر بیاید.انگلیس برترین لیگ دنیا رو داره.حتی رئال مادرید هم با یک لشکر مصدوم این نتیجه رو گرفت.فقط می گم هیچی نیستید.فقط یک مشت خوش شانس.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

نظر سنجی
    به نظر شما میشل پلاتینی برای برد بارسلونا در بازی فینال چه داوری رو انتخاب می کنه؟

داره خودمونی میشه aref_907's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گوئاردیولا رقمی نبود که مقابل گاس هیدینگ پیروز بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

از همه ی طرفداران چلسی می خوام برای اینکه نشون بدن ما به تیممون افتخار می کنیم پرچم پر افتخار چلسی رو توی امضاشون قرار بدن.چلسی با این نا داوری ها از ذهن هوادارانش پاک نمی شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ADEL_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببین دوست من دیگه بازیکنهای بارسا جادوگر نیستن. وقتی یه لشگر ریختن تو محوطه جریمه دیگه مگه میشه به دروازه شوت کرد ؟ هر چی میزدن میخورد به بازیکنهای چلسی... تاکتیک گاس هیدینگ عین ضدفوتبال بود. دفاع مطلق و ضدحمله... همین. برای تیمی که تو خونه خودش بازی میکنه خیلی افت و سرشکستگی داره که از این تاکتیک استفاده کنه... به هر حال چلسی اینکارو کرد همونطور که تو بازی رفت این تاکتیک ضدفوتبال رو اجرا کرد و به لطف بازیکنهای خوبش خوب هم تونست این تاکتیک رو اجرا کنه و همه دیدن بازی زیبای بارسا رو چطور خراب کردن.

در ضمن چلسی بازیکن کلیدیشو نداشت ؟ خیلی بی انصافیه بارسلونا چند تا مصدوم و محروم داشت ؟
    تقصیر شما نیست . این فردوسی پوره که هرچی حرف از سایت های خارجی یاد میگیره میاد تو شبکه 3 میزنه !

یک لشکر و یک اتوبوس و . . . حرف هایی هستند که به تیم لیورپول میزدن اونم چند سال پیش الان هیچ خبری از این حرفا نیست .

کدوم ضد فوتبال ؟ ضد فوتبال را تعرف کرده و مثال بزنید !

گلی که اسین زد روی ضد حمله بود ؟ این همه موقعیت و پنالتی هایی که نگرفتن همش از روی موقعیت ضد حمله به دست اومده بود ؟

بارسلونا فقط چندبار تونست که از خط میانی چلسی رد بشه و برسه به خط دفاع و فقط هم یکبار تونست شوت بزنه ! این حرفا کدومه که چلسی ضد فوتبال زد ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

واقعا که این حرفه که منو ذجر میده
    اسین شانسی شوت زد
    باید خدمت آقایون بگم موقعی که اسین توی تیم LYON بود اقای گل فرانسه شد و یک بازیکن شوت فوق العاده شوت زنه
    براتون متاسفم
    براتون متاسفم
    براتون متاسفم
    اگه قصه سر شانسه که فکر می کنم تیم شما دیگه دست شانسو از پشت بست.اگه پلاتینی هم طرفدار ما بود به این می گفتن شانس.اگه داور طرفدار ما بود به این می گفتن شانس.اگه دقیقه 93 گل می زدیم به این می گفتن شانس.ای کاش بعضی ها اول فکر می کردن و بعد حرف می زدن....
    Last edited by S.Y.K; 07-05-2009 at 14:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •