واسه فردوسی پور دیگه این چیزا عادی شده..
واسه فردوسی پور دیگه این چیزا عادی شده..
سلام
هر 3 یوزر من بن شده .دیگه یوزری وجود نداره که من دو تا داشته باشم یا یک دونه
به قول :
بیخیال شین..
Last edited by emad64; 08-08-2008 at 12:41.
خب الان جرمت سنگین ترشد ایناحرفشون اینه که شما فقط میتونی یه یوزرداشته باشی چه بن شده باشه چه نشده باشهیعنی این که اگربن شدی بایدمدت مجازات گرفته شده رابگذرانی وگرنه بازدن یه یوزردیگه که شمامجازاتی نشدید که
حالاهم زیادصداشو درنیار توتاپیک اونوریها هم نروکه دست به اعتراض کردن یکی دوتاشون بدنیست
![]()
بایرن جان حد اقل یه یوزر بساز که نفهمند تو هستی. خودت رو معرفی نکن تا بن نشی.
Last edited by M_Abieteh; 08-08-2008 at 10:44.
آره. صداشو در نیار، ما هم تورو نمیشناسیم..
اگه نیاز میبینی برو پستات رو ویرایش کن و به منو اونی و مریم هم بگو تا پستامونو ویرایش کنیم..
حق با علیرضا هستش رنگ فونتی که انتخاب کردی ابی هستش ضمن اینکه نباید از رنگ قرمز برای کناره های
فونت خودت استفاده کنیخوشحال میشیم علیرضا تا از کارهای شما استفاده کنیم
عماد همون بهتر که ندیدی اون از دیر پخش شدن برنامه اونم از شروع برنامه که واقعا حالم رو بهم زد
این قطبی اومد یکم چرت وپرت گفت ولی قول قهرمانی نداد گفت باید چند تا بازی بگذره تا جواب بدم
انگار خودش هم میدونه امسال قهرمان نمیشه چون پارسال نه تیم رو دیده بود نه بازیکنی رو میشناخت
توی فرودگاه گفت من تیم رو قهرمان میکنم البته شانسی گفت و گرفت به جز حضور امیر ابادی یه نکته جالب دیگه
داشت که درگیری لفظی شفیع زاده مدیر عامل استقلال اهواز با فردوسی پور بود که اخرش نزدیک بود چند تا فحش
هم نثار فردوسی پور بکنه
دوستان چرا تو مسابقه پیش بینی شرکت نمیکنید
حتما مثل من گذاشتید لحظات اخر
به هر شکل من مرتب اون کسانی که شرکت کردن رو مینویسم تا اگه کسی از قلم افتاده بود به من اطلاع بدید
r4pbr4p
FC Bayern
unartig
amir_a
AnarchAshkan
maryampaezi202000
mahn90
iman_s
LeBron
emad64
saeed atletico
iman84
تا الان 12 نفر شرکت کردن
به نظرم باید حرفهای مریم خانم رابه عنوان یک پیشکسوت دراین زمینه قبول کنی
خب بچه ها به نظرم خیلی خوبه که همراه باتعدادگلهای ردوبدل شده گلزنهاراهم پیش بینی کنیم (البته تومسابقه آورده نشه اما برای پربارکردن پیش بینیمون باشه )![]()
من 2 ماه به این انجمن دسترسی نداشتم.
با FEiZ هم خیلی صحبت کردم ولی هیچ که هیچ. قرار بود 2 ماه باشه ولی 15 روز بیشتر شد.
من خیلی وقت نیست دارم انجا پست میدم..
ممنون..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)