می خواستم بدونم لازم در هر مرحله همه دستورات رو انجام بدیم؟؟؟اخه من مرحله 2 رو تا نصفه رفتم بعدش رفتم سراغ هدف اصلیه.حالا هم مرحله بعدم.مشکلی پیش نمیاد؟
می خواستم بدونم لازم در هر مرحله همه دستورات رو انجام بدیم؟؟؟اخه من مرحله 2 رو تا نصفه رفتم بعدش رفتم سراغ هدف اصلیه.حالا هم مرحله بعدم.مشکلی پیش نمیاد؟
نه ولي بازيو كامل انجام ندادي بعدن هم ميتوني اونارو انجام بدي![]()
آقا یک سوال:
من فکر میکنم نسخه ی کامل رو داشته باشم ولی خوب ستاپ ، اصل نبود.
این پچی که اومده و انگار این باگهاشو برطرف میکنه رو نمیشه یک جوری نصبید؟
Last edited by M659; 08-09-2008 at 12:58.
من نمی دونم بازی رو تموم کردم یا نه.چون اسم سازندگان بازی هم نوشته شد ولی بعدش دوباره اومد تو بازی.الآن بازی تموم شده یا نه؟
بله... بازی درسته که پایان رسیده, ولی شما این امکان رو دارید که به روی دستگاه Animus برید و Memory ها رو از نو (به منظور انجام دادن تمامی اهداف اصلی و تمامی اهداف فرعی) شروع کنید. همچنین در محیط آزمایشگاه چرخ بزنید...
حتما اين بازي بايد روي سيستم دو هسته اي نصب شود من cpu 2.6 دارم بازي رو سيستمم اجرا مي شه يا نه.
از نظر بقيه قطعات مشكلي ندارم فقط سي پي يو.
بازی بی سر و ته است همش توی یک مکان جنگ می کنه.
تازه هیچکسم بهش کاری نداره واقعا مزخرفه.
میدونی نظرت تو این تایپیک تکه تکهبازی بی سر و ته است همش توی یک مکان جنگ می کنه.
تازه هیچکسم بهش کاری نداره واقعا مزخرفه.![]()
قدر خودتو بدون![]()
رو تک هسته ای هم اجرا کردن مشکلی نداره با هسته فقط گرافیک و رم فک کنم سی پی یوت مناسب باشهحتما اين بازي بايد روي سيستم دو هسته اي نصب شود من cpu 2.6 دارم بازي رو سيستمم اجرا مي شه يا نه.
از نظر بقيه قطعات مشكلي ندارم فقط سي پي يو.
کجاش بی سر و ته بود؟
ببخشید که قراره سه گانه باشه ها.
بازی در 4 شهر اتفاق میوفته.
منظورتونو از " هیچکسم بهش کاری نداره" نفهمیدم. (به نظرم شما بازی نکردی)
----------
داستان پردازی بسیار عالی بود ، مدلینگ و کاراکتر ها هم خیلی خوب بودن. من از این Kristen bell هم خوشم اومد![]()
قبلا تو Veronica Mars دیده بودمش ولی نشناختم
تنها مشکلی که به نظر من داشت کم بودن تنوع ماموریت ها بود که سر جمع به 7-8 نوع نمی رسید.
البته روند بازی کلیشه ای نبود ولی اگه می خواستن بیشتر از این طولش بدن بازی از این لحاظ خسته کننده می شد.
هر چی که بود به نظر من شاهکار بود.![]()
موافقم شاهکار بازی سازی بود
گرافیک عالی داستان با حال و ....البته نقطه ضعفهایی هم داشت مثل اینکه نمیشد دموهای وسط بازی رو زد رفت
فقط آخرش پایان ماموریتها و کشتن المعلم بعد که از روی تخت بلند میشه نمیدونم باید چی کار کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)