سلام
تو این فایل که گذاشتم
میخوام کاری کنم که در قسمت توضیحات اگه یه نمره بیشتر نمره بود کنارش بنویسه بیشترین نمره و اگه کمترین بود بنویسه کمترینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نظری داره؟
ممنون
سلام
تو این فایل که گذاشتم
میخوام کاری کنم که در قسمت توضیحات اگه یه نمره بیشتر نمره بود کنارش بنویسه بیشترین نمره و اگه کمترین بود بنویسه کمترینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نظری داره؟
ممنون
سلام
من چند تا فایا اکسل دارم که هر کدوم از کارمندها می تونن اون رو تغییر بدن و یک فایل اکسل دیگه دارم که فقط مدیر می تونه اون رو تغییر بده ! حالا مدیر گفته که هر کارمندی باید بتونه از طریق فایل اکسل خودش فایل اکسل اصلی که دست مدیر هست رو تغییر بده یعنی سطرهایی رو به اون اضافه کنه ! من هم تا حالا ماکرو کار نکردم ، می خوام بدونم این کار امکان پذیر هست یا نه ! اگر هست چی کار باید کنم ؟
ممنون
شما كافيه يه IF بنويسي كه مقايسه كنه با ماكزيمم اون رنج دلخواهت و اگه بزرگتر بود بگه بيشترين نمره و اگه كوچكتر بود بگه كمنرين نمره
فرض كن مثل فايل شما رنج از F5 تا F11 هست فرمول برا مشخص شدن اينكه آيا F5 بيشترين يا كمترين هست يا نه در خانه G5 اينگونه ميشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ورودت رو به انجمن تبريك ميگم
در مورد سوال و خواستههات بايد بيشتر توضيح بدي و ديگه اينكه آيا همه فايلها روي يه سيستم هستن و ...
متاسفانه قبولش نکرد و ارور داد
فرمول دقیق و درست هست
ولی ممکنه در تنظیمات سیستم شما در فرمول نویسی باید بجای علامت " , " از علامت " ; " استفاده بشه
حق با شما بود
درست شد
فقط یه سوال : مفهوم این $ چیه؟
وقتي در اكسل يه فرمول رو بخواي تعميم بدي به خانه هاي ديگه ، يه علامت مربع كوچيك هست در پايين و سمت راست يا چپ خانه هست كه بايد بگيري و بكشي به هر سمتي كه ميخواي فرمولت تعميم داده بشه
براي اينكه هنكان تعميم آدرس يه قسمت تغيير نكنه ميشه آدرس اونو مطلق كرد كه آدرس مطلق رو با علامت " $ " نشون ميدن
سلام
من میخوام در اکسل:
1- یک ردیف رو با یک ردیف سل مقایسه کنم که در ریف اول سل هایی که در ردیف دوم هم هست نمایش داده بشه
2- یک جدول دارم که در یک ستون (A) کد و در ستون بعدی (B) نام کد نوشته شده حالا می خوام در یک سل (G1) دیگه وقتی کد رو تایپ می کنم بیاد تو ستون اول (1) بگردد اگه بود نام کد (B) رو در جلوی کد تایپیم (H1) بیاره
اگه کسی میدونه چه فرمولی باید بنویسم لطفا راهنمایی کنه
سلام دوستان من یک جدول با اکسل ساختم و میخوام اون رو در انجمن یک سایتی آپلود کنم تا برای بقیه قابل نمایش باشه اگر ممکن هست کمکم کنید . در ضمن نحوه ی تبدیل فایل های اکسل به فلش برای نمایش در سایت ها رو بذارید با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)