تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 247 از 358 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

فال قهوه(!) هم همینطوره! یارو 4تا تفاله رو شبیه به اسب میبینه(!) و بعد استنتاج میکنه که طرف قراره شوهرش بهش خیانت کنه!
    قهوه يا ورق فقط براي سرگرمي مشتري هستش. براي فال بايد انرژي گذاشت و اون انرژي هستش كه باعث آشكار شدن يه سري حقايق ميشه .

البته خودم چون يه آدمي هستم كه همه مسايل رو به چشم علمي نگاه ميكنم ، اصلا اين قضيه فال گيري برام قابل هضم نيست ولي نميتونم منكر چيزهايي بشم كه خودم ديدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض نيمي از انگليسي ها به آدم فضايي اعتقاد دارند

نتايج يک نظرسنجي نشان مي دهد که نيمي از شهروندان انگليسي معتقدند که بيگانگان فضايي يا همان آدم هاي سبز رنگ کوچک وجود دارند.

از ديرباز ترافيک اشياي آسماني ناشناس يا همان بشقاب پرنده هاي موجودات فضايي در آسمان انگليس بسيار بالا بوده است به طوريکه حتي وينستون چرچيل ، نخست وزير انگليس در زمان جنگ دوم جهاني نيز دستور تحقيق در مورد يوفوها را صادر کرده بود.
    اکنون نتايج يک نظرسنجي که سايت «youGov» براي انجمن علوم سلطنتي انگليس انجام داده است، نشان مي دهد که بشقاب پرنده ها حق دارند به مسافرت به انگليس علاقه داشته باشند!
    درحقيقت نتايج اين نظرسنجي که از بيش از دو هزار شهروند بزرگسال انجام شد، نشان مي دهد که 44 درصد از مردم اين کشور معتقدند که حيات موجودات فرازميني واقعا وجود دارد.
    در اين ميان، مردان اعتقاد بيشتري به بيگانگان دارند به طوريکه 46 درصد از آنها به وجود فضايي ها باور دارند.
    در کل نتايج اين تحقيقات حاکي از آن است که ما در جهان تنها نيستيم به طوريکه نيمي از انگليسي ها به بشقاب پرنده ها عقيده دارند و به همين دليل در چند سال اخير 3 بار سفينه فضايي ها در آسمان اين کشور رويت شده است.
    اما نتايج اين تحقيقات به اينجا ختم نمي شود به طوريکه يک سوم مصاحبه شوندگان اين نظرسنجي اظهار داشته اند که شخصا در تلاشند تا با بيگانگان فضايي از نوع ET تماس برقرار کنند.
    تنها 28 درصد از شرکت کنندگان در اين نظرسنجي اظهار داشتند که اعتقادي به حيات فرازميني ندارند و 28 درصد نيز اظهار داشتند که نمي توانند در اين مورد مطمئن باشند.

3. 3 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

ويكي ليكس اعلام كرده كه تا چند روز اينده اسنادي در مورد ufo افشا ميكنه!!
    من كه احتمال ميدم اسناد مربوط به حادثه راسول تو سال 1947 رو ميخواد افشا كنه كه در اون جريان يه سفينه فضايي در roswell سقوط كرد...

5. 4 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

ويكي ليكس اعلام كرده كه تا چند روز اينده اسنادي در مورد ufo افشا ميكنه!!
    من كه احتمال ميدم اسناد مربوط به حادثه راسول تو سال 1947 رو ميخواد افشا كنه كه در اون جريان يه سفينه فضايي در roswell سقوط كرد...
    من به تلویزیون جمهوری اسلامی کاری ندارم ولی ویکی لیکس با هدف داره افشا گری میکنه و یک جریانی پشتش هست
    قابل اعتماد نیست
    در مورد یوفو هام به زودی مطالبی قرار میدم که شاید جالب باشه
    ماهیت انسانی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دانشمندان ناسا موفق به کشف جانداری شده اند که می تواند در محیطی که هیچ جاندار دیگری در آن شانس حیات ندارد، به زندگی ادامه دهد، کشفی که می تواند شانس تکامل حیات را در سیاره های دیگر افزایش دهد.به گزارش خبرگزاری مهر، این موجودات که دانشمندان از آن به عنوان حیاتی عجیب یاد می کنند قادرند در آرسنیک رشد کرده و حتی این ماده را در دی ان ای خود ترکیب کنند. این در حالی است که آرسنیک یکی از سمی ترین موادی است که تا کنون شناخته شده است. این ماده معمولا مسیرهای متابولیکی را مختل کرده و امکان ادامه یافتن حیات طبیعی را غیر ممکن می کند.
    اما این میکروبهای عجیب که در گل و لای اعماق دریاچه ای در کالیفرنیا کشف شده اند، نه تنها می توانند در محیطهای آرسنیکی به بقای خود ادامه دهند بلکه این ماده شیمیایی را به بخشی از ساختار مولکولی خود تبدیل می کنند.
    گفته می شود این کشف می تواند بر وجود حیاتهای فرا زمینی استدلال داشته باشد زیرا نشان می دهد حیات بسیار سازگار پذیرتر از چیزی است که در گذشته تصور می رفت و حتی می تواند در سخت ترین شرایط نجات پیدا کند.
    دانشمندان دانشگاه آریزونا می گویند در صورتی که چیزی بر روی زمین می تواند کاری به این میزان غیر عادی و به دور از انتظار انجام دهد، اکنون زمان آن فرارسیده تا دریابیم حیات از چه توانایی های دیگری برخوردار بوده که انسان از آن بی خبر مانده است.
    زمانی که دانشمندان درباره حیات سخن می رانند به استفاده از مفهوم "حیات به شکلی که ما می شناسیم" گرایش دارند زیرا حیات بر اساس ساختارهای بیولوژیکی پایه گذاری شده که تنها بر روی زمین وجود دارند. اما برخی دیگر از متخصصان باور دارند که احتمال وجود حیاتهای دیگر، حیات غیر عادی، نیز در دیگر نقاط جهان هستی وجود دارد.
    با این همه کشف جدید از فرضیه ای پشتیبانی می کند که احتمال کشف سیاره های همسایه زمین از جمله مریخ و ماه و دیگر اجرام کیهانی در سامانه خورشیدی را غیر ممکن نمی داند.
    تمامی گونه های شناخته شده حیات نیازمند 6 عنصر بنیادین هستند: کربن، هیدروژن، نیتروژن، اکسیژن، فسفر و سولفور که بخشهای اصلی و سازنده دی ان ای، پروتئین و چربی ها به شمار می روند و بدون آنها حیات هرگز شکل نمی گرفت.
    اما جاندارانی که به تازگی کشف شده اند از توانایی غیرعادی در جذب فسفر از ارسنیک برخوردارند. دانشمندان با استفاده از ردیابهای رادیواکتیو ارسنیک را پس از اینکه به بخشی از ساختار حیاتی سلولی جاندار از جمله غشای سلول، پروتئین و دی ان ای تبدیل می شد تحت نظر گرفته و موفق به کشف این رفتار شدند.
    باکتری های جدید با نام Halomonadaceae در اعماق دریاچه مونو در نزدیکی کالیفرنیا کشف شده اند، دریاچه ای که به شدت شور و مملو از آرسنیک است. دانشمندان دریافتند در زمانی که پای بقا در میان باشد این جاندار از توانایی دوگانه ای برای نجات خود برخوردار است.
    بر اساس گزارش تلگراف، در واقع این موجود در حالت معمولی زندگی عادی را در پیش گرفته و از فسفر موجود در مولکولهای خود استفاده می کند اما هر موقع که نیاز پیش بیاید می تواند به مدل حیات غیر عادی روی آورده و از آرسنیک برای ادامه حیاتش استفاده کند.

8. 3 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دانشمندان ناسا موفق به کشف جانداری شده اند که می تواند در محیطی که هیچ جاندار دیگری در آن شانس حیات ندارد، به زندگی ادامه دهد، کشفی که می تواند شانس تکامل حیات را در سیاره های دیگر افزایش دهد.به گزارش خبرگزاری مهر، این موجودات که دانشمندان از آن به عنوان حیاتی عجیب یاد می کنند قادرند در آرسنیک رشد کرده و حتی این ماده را در دی ان ای خود ترکیب کنند. این در حالی است که آرسنیک یکی از سمی ترین موادی است که تا کنون شناخته شده است. این ماده معمولا مسیرهای متابولیکی را مختل کرده و امکان ادامه یافتن حیات طبیعی را غیر ممکن می کند.
    اما این میکروبهای عجیب که در گل و لای اعماق دریاچه ای در کالیفرنیا کشف شده اند، نه تنها می توانند در محیطهای آرسنیکی به بقای خود ادامه دهند بلکه این ماده شیمیایی را به بخشی از ساختار مولکولی خود تبدیل می کنند.
    گفته می شود این کشف می تواند بر وجود حیاتهای فرا زمینی استدلال داشته باشد زیرا نشان می دهد حیات بسیار سازگار پذیرتر از چیزی است که در گذشته تصور می رفت و حتی می تواند در سخت ترین شرایط نجات پیدا کند.
    دانشمندان دانشگاه آریزونا می گویند در صورتی که چیزی بر روی زمین می تواند کاری به این میزان غیر عادی و به دور از انتظار انجام دهد، اکنون زمان آن فرارسیده تا دریابیم حیات از چه توانایی های دیگری برخوردار بوده که انسان از آن بی خبر مانده است.
    زمانی که دانشمندان درباره حیات سخن می رانند به استفاده از مفهوم "حیات به شکلی که ما می شناسیم" گرایش دارند زیرا حیات بر اساس ساختارهای بیولوژیکی پایه گذاری شده که تنها بر روی زمین وجود دارند. اما برخی دیگر از متخصصان باور دارند که احتمال وجود حیاتهای دیگر، حیات غیر عادی، نیز در دیگر نقاط جهان هستی وجود دارد.
    با این همه کشف جدید از فرضیه ای پشتیبانی می کند که احتمال کشف سیاره های همسایه زمین از جمله مریخ و ماه و دیگر اجرام کیهانی در سامانه خورشیدی را غیر ممکن نمی داند.
    تمامی گونه های شناخته شده حیات نیازمند 6 عنصر بنیادین هستند: کربن، هیدروژن، نیتروژن، اکسیژن، فسفر و سولفور که بخشهای اصلی و سازنده دی ان ای، پروتئین و چربی ها به شمار می روند و بدون آنها حیات هرگز شکل نمی گرفت.
    اما جاندارانی که به تازگی کشف شده اند از توانایی غیرعادی در جذب فسفر از ارسنیک برخوردارند. دانشمندان با استفاده از ردیابهای رادیواکتیو ارسنیک را پس از اینکه به بخشی از ساختار حیاتی سلولی جاندار از جمله غشای سلول، پروتئین و دی ان ای تبدیل می شد تحت نظر گرفته و موفق به کشف این رفتار شدند.
    باکتری های جدید با نام Halomonadaceae در اعماق دریاچه مونو در نزدیکی کالیفرنیا کشف شده اند، دریاچه ای که به شدت شور و مملو از آرسنیک است. دانشمندان دریافتند در زمانی که پای بقا در میان باشد این جاندار از توانایی دوگانه ای برای نجات خود برخوردار است.
    بر اساس گزارش تلگراف، در واقع این موجود در حالت معمولی زندگی عادی را در پیش گرفته و از فسفر موجود در مولکولهای خود استفاده می کند اما هر موقع که نیاز پیش بیاید می تواند به مدل حیات غیر عادی روی آورده و از آرسنیک برای ادامه حیاتش استفاده کند.
    خبر بالا رو بخونيد و بعد پستي كه من چند ماه پيش دادم رو بخونيد.

دانشمنداي ناسا تازه دارن ميرسن به حرفاي من !

حياتي كه شما داري ازش صحبت ميكني ، حيات زميني هستش كه به اين عناصر احتياج داره.

من نميدونم چه جوريه كه ما در "فرا زمين " دنبال "حيات زميني" هستيم !

به علت شرايط زمين اين نوع حيات زميني بوجود اومده.

ممكنه حيات يه سياره ديگه با مواد راديواكتيو باشه و موجوداتي اونجا زندگي كنن كه با سمي ترين عناصر به حياتشون ادامه ميدن.

خلاصه كلام اينكه حيات يه چيزه كليه و حيات زميني زيرمجموعه اي از اون حيات.
    .

10. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ببخشید میام وسط بحث منم با دوستمون outpost موافقم و واسه منم قابل حدث زدن بود!
    اینکه همونطوری که این نظریه مشخص شد ممکنه در زمین منبع حیات آب باشه و در جهانی دیگه منبع حیاط هر چیز دیگه ای باشه
    ممکنه در حیات دیگه ای موجودات از منو اکسید کربن برای تنفس استفاده کنن یا هرچیز دیگه ای. پس نباید هر چیزی رو که ندیدم ربط بدیم به چیزی که دیدم
    یعنی نباید قوانینی که در زمین وجود داره با قوانین فرا زمینی مطابقت بدیم!
    هر دنیایی قانون خاص خود را دارد. یکم کوچیکترش رو در سنت هایی در زمین خودمون هم میتونین ببینین!

12. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

حياتي كه شما داري ازش صحبت ميكني ، حيات زميني هستش كه به اين عناصر احتياج داره.

من نميدونم چه جوريه كه ما در "فرا زمين " دنبال "حيات زميني" هستيم !

به علت شرايط زمين اين نوع حيات زميني بوجود اومده.

ممكنه حيات يه سياره ديگه با مواد راديواكتيو باشه و موجوداتي اونجا زندگي كنن كه با سمي ترين عناصر به حياتشون ادامه ميدن.

خلاصه كلام اينكه حيات يه چيزه كليه و حيات زميني زيرمجموعه اي از اون حيات.
    فکر کنم اون موقع شما این پست و در جواب این پست من زدید.

و اما بحث حیات
    لازمه حیات :
    انرژی هیدروژن اکسیژن و کربن. این عناصر برای تشکیل حیات بسیار مهمن.
    باید توجه داشت که هیدروژن فراوانتری عنصر عالم است حدود 90%. کربن هم عنصری است که به راحتی میتونه با مولکولهای دیگر پیوند بخوره و بلوک های حیاتی بسازه. آب هم جز لاینفک تشکیل حیات هست. با این تفاسیر منطقی است که حیات حالت زمینی داشته باشد.

مسئله باکتری های بی هوازی - باکتری های تغذیه کننده گوگرد.
    این مسئله که الان روی زمین باکتری هایی وجود دارند که از گوگرد تغذیه میکنند و اکسیژن واسشون سم حساب میشه هم زیاد توی تاپیک مطرح شده و طرفداری اشکال گوناگون حیات میگن که توی کره زمین همین الانم این جور موجودات وجود دارند احتمال اینکه این نوع باکتری ها جای دیگه هم باشن هست.
    باید توجه کنیم که باکتری های بی هوازی از تکامل باکتری های هوازی بوجود اومدند. چون توی شرایط خواصی بودند تکامل پیدا کردند و شدند بی هوازی. یا باکتری های دهانه کوههای آتشفشان ها.
    اینها همه نتیجه تکامل هستند نه اشکال جدید حیات.
    خلاصه اینکه اگر حیات فرازمینی وجود داشته باشه حتما حالت زمینی خواهد داشت..
    من هنوزم روی نظر خودم هستم و معتقدم اشکال دیگر حیات ممکن نیست و حیات فقط حالت زمینی داره.
    کسایی که معتقد به اشکال گوناگون شروع حیات هستند یه چیز رو در نظر نمیگیرند.
    پله های تکامل.
    باکتری Halomonadaceae
    در مسیر گذر از پله ی تکاملی باکتری هایی که لازمه وجودشون، اکسیژن و عناصر لازم حیات بودندگذشتهو به مرحله ای رسیده که میتونسته با آرسنیک هم زندگی کنه.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

جواب شما از این جهت که چرا ما دنبال حیات از نوع زمینی هستیم روشن بود.
    وقتی ما هنوز در مورد حیات غیر متعارف در زمن چیزهای زیادی نمی دونیم ، اونوقت چطور بریم اونسر منظومه و کهکشان دنبالش بگردیم . در درجه اول باید دنبال مشتکرات گشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

با سلام
    من با موجودات فضایی موافقم.قران میگه که اونها وجود دارن پس وجود دارن هیچ بحثی هم نباید روش این موضوع کرد.ما باید بر روی این که اونها چگونه هستند و چگونه زندگی میکنند صحبت میکنیم.
    زمینی که ما در اون هستیم مثل یک اتم کوچیکه در بدنه یه کشتی و حیات و تمام چیزهایی که در اون هست متعلق به خودشه و براساس شرایط اون به وجود اومده.پس ممکنه حیات در یک جای دیگه که شرایط دیگه ای داره تحت شکل دیگه ای به وجود بیاد.
    اونطوری هم که من متوجه شدم فضایی ها فکر ندارن چون تنها موجودی که قدرت تفکر بهش عطا شده انسان.اونها در واقع مثل حیوانات فقط غریضه دارن و هیچ تمدنی هم ندارن.در واقع ما باید اونها رو پیدا کنیم تا اونها ما رو چون که اونها نمیتونن پیشرفت کنن.با تشکر

16. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •