تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 312 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این سایته طلسماش واقعیه؟ چیه؟
    مورد شرعی مرعی هم دارن این جور طلسما؟

تا اون جایی که من اطلاع دارم ، اکثرا میگن حرامه حتی برای راحت تر شدن کار ها ... فقط برای ابطال اون جایزه

که اونم شرایط داره .

برو تو این لینک ، یه جاش در مورد سحر نوشته ، فکر کنم بیشتر مراجع همین نظر رو داشته باشن ... :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

دوست عزیز winter+girlمیشه لطف کنید در مورد تلقینات و چگونگی تمرکزی که داشتید بیشتر توضیح بدید؟

برام جالب بود گفتید که حس ششمتون 100 برابر شده.

با تشکر.

یه روش بوووود که کاملا از خودم درر آوردم حالا براتون میگم اما تجربه بهم ثابت کرده هر چی روش خلاقانه تر و از خودم اجرا کنم بیشتر میگیره

من روی تخت خوابیدم با هندز فری یه آهنگ بی کلام قدیمی گوش میدادم که نیاز به فکر کردن روش نبوووود
    بعد چشمام رو بسته بودم در اتاق هم قفل کردم کسی نیاد تو همین چشمامو بستم احساس کردم دارم آروم میشم سعی کردم به نفس کشیدنم فکرر کنم تا جایی که احساس کردم نوری که به چشمای بستم میتابه عوض شده بعد هم فقط صدای نفس هامو میشنیدم کم کم حس کردم کل بدنم سنگین شده و یه جورایی حالت اینکه رو موجهای دریا خوابیدم بعد شروع کردم به تلقین و اینجووور چیزا در ضضمن نگفتم حتما 100 برابر شده اما تلقین من این بوووود مطمئن هم نیستم همیشگی نیست چون یه چیزم تونستم یه چند وقت پیش اینطوری از ذهنم بیرون کنم
    اما زیاد طول نکشید فقط یه مدت بووووووووود

حس ششم فقط حدس زدن نیست ...
    حدس زدن در موقعیت های زیادی ممکنه درست از آب دربیاد و برای همه اتفاق میفته ...

من نگفتم فقط اینه اما من رو این مسئله تلقین کردم مثلا تو راه برگشت میدونستم ماشین بعدی که از کنارمون میگذره چه رنگیه و خیلی چیزای دیگه تا الان

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

شاید جاذبه ذهن باشه
    من وقتی خیلی به پول نیازمند میشم مراحل اول برون فکنی رو انجام می دم بعد شروع می کنم به تصویر سازی
    خیلی سریع اون تصویر رو جذب زندگیم می کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

در مورد افراد دیوانه و جنون:
    گذشته از بحث بیماری های روانی این احتمال وجود دارد که شخص دیوانه به علت برخی عوامل معنوی دچار این حالت شده باشد نمونه این حالت در افراد جن زده دیده می شود
    در نوشته های لوبسانگ رامپا یکی از خاطرات ایشان در بازدید از یک تیمارستان بیان شده است که از زبان خود رامپا به بیان ان می پردازیم:
    از طبیب تیمارستان درخواست کردم تا یکی از دیوانگان را برای بررسی به نزد من بیاورد زنی با چشمان از حلقه بدرآمده و موهای سیخ سیخ که چهره ای بسیار هولناک داشت به نزد من اوردند به مشاهده هاله ان زن پرداختم بسیار جالب بود روح ان دیوانه تقریبا به طور کامل از بدنش خارج شده بود و با یک سایه تاریک در حال جنگی خوفناک بود در حقیقت ان سایه تاریک وجودش را تسخیر کرده بود

می گم مطلب جالبیه یعنی این احتمال وجود داره که خیلی از ادم های دیوانه با کمک درمانهای معنوی خوب بشن! منم یه مدت قبل این نظریه به ذهنم رسید ولی شک داشتم
    تصور کنین بدون احتیاج به هیج دارو و درمانی با یک جلسه جنگیری ساده بشه یک فرد دیوانه رو که همه ازش قطع امید کردن دوباره به زندگی طبیعی برگردوند!

راستی می دونستید خیلی وقتا موقع خواب برون فکنی می کنیم ولی خاطرات سفرمن رو از یاد میبیریم؟ اگه می خواید بفهمید که کی خواب میبینید و کی برون فکنی کرده اید باید به نور و کیفیت خوابتون توجه کنید وقتی که برون فکنی می کنید محیط خواب خیلی درخشان تر هست و در ضمن خوابتون رو با جزئیات کامل به یاد میارید
    جالبه من شبهایی که برای برون فکنی تلاش می کنم معمولا خواب هام رو به طور کامل به یاد دارم با تمام جزئیات

حتی گاهی اوقات ممکنه شما برون فکنی کنید ولی به خاطر بازگشت سریع و عدم تطبیق دو کالبد اختری و جسمی شما ماجرای سفرتون رو فراموش کنید

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام dark street جان سال نو مبارک
    دیدم انلاین هستی گفتم تبریکی گفته باشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام dark street جان سال نو مبارک
    دیدم انلاین هستی گفتم تبریکی گفته باشم
    سلام
    منم سال نو رو به شما و سایر دوستان تاپیک مجددا تبریک می گم
    اگه p30world امکان گفتگو انلاین می داشت خیلی خوب می شد من خیلی وقتا میام و میبینم بعضی دوستان انلاین هستن ولی نمی تونم باهاشون انلاین گفتگو کنم

یک مطلب خوندم در مورد برهنه بودن موقع برون فکنی:

نوشته بود باید قبل از برون فکنی برای خودتون یک لباس هم تصور کنید چون ممکنه بعد از برون فکنی شما رو برهنه ببینن!
    به نظر من هم باید درست باشه چون ماکه با خودمون لباس نمی بریم! کسی در این زمینه چیزی می دونه؟
    Last edited by darkstreet; 22-03-2008 at 19:34.

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

تا اون جایی که من اطلاع دارم ، اکثرا میگن حرامه حتی برای راحت تر شدن کار ها ... فقط برای ابطال اون جایزه

که اونم شرایط داره .

برو تو این لینک ، یه جاش در مورد سحر نوشته ، فکر کنم بیشتر مراجع همین نظر رو داشته باشن ... :
    ِبَــــله...
    این بهجت هم سایت جالبی داره نشستم نصف رسالشو خوندم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    مطالب جالبی خوندم که بد نیست براتون نقل کنم:

در مورد مرگ و زندگی پس از ان و انچه ادیان دروغین می گویند:
    در کتاب با شما تا ابدیت نوشته شده است:
    هیچ شخصی هرگز نابود نمی شود, هیچ شهصی هرگز انقدر بد و شرور نیست که محکوم به مجازاتی ابدی باشد. ((( این مجازات همیشه پایدار و دائم ))) فکری بوده که به وسیله کشیشان مسیحی دوران های بسیار دور گذشته ساخته و پرداخته شد تا بتوانند بر پیروان خود, نظم و انضباطط بی خدشه و کاملا محکم برقرار سازند
    بدانید که ((( حضرت مسیح هرگز از درد و شکنجه ای ابدی صحبت نکرد و فرمود چنانچه شخصی به درگاه الهی توبه و اظهار ندامت کند و خود را تغییر دهد, در ان صورت نجات یافته محسوب می شود و مورد بخشش قرار می گیرد و شانسی دوباره و یا حتی سه باره به او داده می شود بنابراین ((((( کارما ))))) مرحله ای است که در در طی آن ما طلب های خود را دریافت می کنیم و بدی های خود را پرداخت می نماییم.

در مورد ارتباط با مردگان و تلاش بشر برای ساخت دستگاهی جهت ارتباط با مردگان:

در حال حاظر در مراکز بسیار مشهوری در نقاط مختلف جهان دانشمندان در حال مطالعه و تلاش جهت ساخت دستگاهی برای ارتباط با مردگان و گفتگو همگان با آنها هستند این پروژه برنامه ای است که سالهاست در دست اجرا می باشد و بنابر آخرین تحقیقات علمی چنین گزارش شده است که امیدواری های زیادی در مورد پیشرفت های عظیمی در این پروزه ابراز شده است که بزودی در اطلاع و آگاهی عموم مردم قرار خواهد گرفت و هر انسانی بالاخره خواهد توانست براحتی از حال از دست رفتگانش مطلع شود

در حاشیه کتاب به نقل و توضیح از مترجم نوشته شده است:
    متاسفانه باقدم نهادن در سال 1994 میلادی هنوز این گزارشات در هیچ کجای جهان به اطلاع عموم نرسیده است. احتمالا اگر هم نتایج مثبتی بدست امده باشد دولت های کشورها هرگز نخواهند گذاشت یک همچون مطالبی به اطلاع مردم جهان برسد. این درست مثل پرونده های محرمانه و بسیار سری می باشد که برخی دولت ها در مورد بشقاب پرنده و حضور موجودات فضایی از افکار مردم جهان پنهان نموده و عر واقعیتی را با برچسب غیر ممکن و غیر علمی انکار می کنند

البته نمونه بارزش هم کشور خودمونه! حتی به وجود سازمان یوفو توی امریکا هم شک دارن! چه برسه به ارتباط با ارواح و متافیزیک!

در مورد اولین شب قبر و دو فرشته خیالی که به سراغ مرده می آیند:
    به نقل از کتاب با شما تا ابدیت:
    شما به وسیله هیچ شخصی مورد قضاوت و عدل و داد قرار نخواهید گرفت در انجا( در قبر) هیچ کس حضور ندارد مگر خودتان ضمنا هیچ قاضی به خشونت و دقت خودتان وجود نخواهد داشت

نیازی به خوندن داستان های خرافی در مورد شب اول مرگ و قبر نیست! نمونش هم سیاحت قبر!!!! که دیگه الان واقعا برای ما مضحک شده! حتی کسایی هم که مردن و زنده شدن هیچ حرفی در مورد اولین شب مرگ و اون دو فرشته ای که به سراغ جسد میان نزدن جریان سیاحت غرب هم که خوب می دونید همش خواب و رویا بوده و بس! در ضمن این رو هم بدونید که هر فردی در هر حالتی سه روز طول میکشه تا بمیره و روحش جدا بشه بند سیمین همیشه توی روز سوم پاره میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

احتمالا یا برون فکنیه یا طی العرض
    حالا اگه ما بگیم صبح به کربلا میریم و شب رو توی مکه عبادت می کنیم همه به ریشمون می خندن
    بهر حال از علمایی هست که منو جذب خودش میکنه می خوام در مورد برون فکنی باهاشون بحث کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بنده خدا نمی دونه داره برون فکنی میکنه!
    حالا اگه ما بگیم صبح به کربلا میریم و شب رو توی مکه عبادت می کنیم همه به ریشمون می خندن
    بهر حال از علمایی هست که منو جذب خودش میکنه می خوام در مورد برون فکنی باهاشون بحث کنم

فکر نکنم به اون بگن برون فکنی ها احتمالا بش میگن طی الارض!

بَــــله...
    نماز خوندن بهجت رو دیدی؟ نماز صبحش رو تو تلویزیون پخش میکنن بعضی موقع ها ... معلوم نیست سر نماز

چی میشنوه و چی میبینه که اون طوری میخونه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •