مشخصات سيستمت رو بگو
مشخصات سيستمت رو بگو
حداقل وقتي انتظار دارين كه بقيه به سوال شما جواب بدن، يه زحمتي بكشين و سوالتون رو نقل قول كنين تا اون كسي كه مي خواد جواب بده هم مجبور نشه 8 صفحه رو بگرده و بعد ببينه كه شما توي صفحه 242 يه سوال پرسيدين.
اين سوال شما هم متاسفانه راه حلي نداره. خيلي از بازيهاي من هم همينطوريه و پچ روشون نصب نميشه.
سلام:
من اين بازي Command & Conquer:Tiberian Wars رو تازه گرفتم ولي نميتونم نصب كنم
زبان بازي روهم انتخاب ميكنم ولي بازم گير ميده. اينم عكس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمكككككككك![]()
![]()
![]()
![]()
آقا منم یه مشکل اساسی توی نصب Call of Juarez دارم . میگه تو مسیر نصب بازی هیچی نیست که کرک رو تو اون کپی کنم!
ضمنا نوشته برای نصب باید Daemon tools داشته باشم که اونم ریختم لطفا راهنمایی کنین:
اینم عکسش
![]()
شما هر 3 تا زبون رو انتخاب كنين ببينين باز هم مشكل پيش مياد؟ احتمال داره اين نسخه اي كه شما گرفتين زبان انگليسيش رو حذف كرده باشن.
اين دو تا كرك رو بگيرين احتمالا درست ميشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
geforcemx4400
ram.512
cpu.2.4
اینم مشخصاتم ایول![]()
راه ساده تری نداره؟؟؟ یکی از رفقا بازی رو ریخته بود بدون مشکل. ولی متاسفانه الان بهش دسترسی ندارم که ازش بپرسم چه کرده!
والا چند تا كرك و ميني ايميج و اينا داره اما اين كركي كه دادم به نظرم ساده ترين راه هست. اگه تو داونلودش مشكل داري يه جاي ديگه آپلود كنم كه بتوني داونلود كني.
دمت گرم تو دانلودش مشکل نداشتم مشکل حل شد!![]()
سلام به همگي
من در اجراي همسايه جهنمي 2 مشكل دارم. البته اين رو هم اضافه كنم كه به گفته ي آقا مهدي، همسايه جهنمي 2 تو ويندوز هاي sp2 كار نميكنه! خب با اين وجود كسي راه حلي داره؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)