مگه سری هیلو ادیشن خودش یه نوع باتری خاص نداره که شاژیه?؟ منظورم باتری قلمی نیست یه باتری که به هم چسبیده است.
مگه سری هیلو ادیشن خودش یه نوع باتری خاص نداره که شاژیه?؟ منظورم باتری قلمی نیست یه باتری که به هم چسبیده است.
بله ، قبلا هم گفته شده بود که این درایو با بازی GTA IV مشکل داره و تکسچر ها رو دیر لود میکنه ... اتفاق خوب کاری میکنید درایو رو عوض میکنید، از کنار Gta نمیشه به این راحتی گذشت ... .
یعنی شما میفرمایید درایو بنکیو تو همه بازی ها تکستچرها رو دیر لود میکنه ؟؟؟منظورتون اینه که بطور کلی این درایو نسبت به بقیه درایوها ضعیفتر عمل میکنه؟؟؟
نه دوست عزيز
تنها موردي كه ديده شده همين GTA 4 بوده
الان ديگه تمام 360 ها درايو هاشون BENQ هست و از ماه 4 به اين ور هم همه LITE - ON شدن
درايو HITACHI خيلي سخت پيدا ميشه و گرون هم هست
اسم اون وسیله play & charge kit هستش. دسترو به کنسول وصل میکنه. هم میتونی بازی کنی هم باطریای دسته شارژ میشهمگه سری هیلو ادیشن خودش یه نوع باتری خاص نداره که شاژیه?؟ منظورم باتری قلمی نیست یه باتری که به هم چسبیده است.
یعنی شما میفرمایید درایو بنکیو تو همه بازی ها تکستچرها رو دیر لود میکنه ؟؟؟اونم نه برای همه. برای بعضیا هم این مشکل پیش نیومده. نمونش خود من!نه دوست عزيز
تنها موردي كه ديده شده همين GTA 4 بوده
آره منم حرف آقا سعید رو تایید می کنم من درایوم BenQ هست و بازی GTA IV رو توش بازی می کنم و اصلا هم مشکلی با هاش ندارم و چون این بازی رو تا 3 هفته پیش تو پلی 3 بازی می کردم گرافیک بازی تو 360 را تقریبا 2 برابر گرافیک همین بازی تو پلی 3 دیدم .
دوستان در مورد مشکل برق ها هم باید عرض کنم تازگی ها روی کنسول های جدید NTSC-J با برد فالکون (مثله کنسول خودم ) خود کارخونه ی سازنده آداپتور جدیدی می ذاره که یک چراغ داره و اگه برق ها نا مناسب کار کنند اون چراغ قرمز می شه و برق کنسول رو قطع می کنه .
در ضمن در جواب کسایی که می پرسند کدوم نوع 360 بهتره باید بگم همشون یکی هستن و بستگی به سلیقه خودت داره مثلا من از رنگ سیاه الیت خوشم نیومد و چون خودم سه چراغه الیت رو دیده بودم رفتم کنسول Premium Go Pro یا همون Premium 2008 با برد فالکون گرفتم و ازش خیلی راضی هستم .
در ضمن من برای دوست عزیزی که قصد خرید داره پیشنهاد می کنم ریجن NTSC-J بخره چون بازی های جدید همگی Free هستن و بازی های قدیمی 80 درصدشون J هستند و تقریبا تمام بازی ها رو میاره .
براي من همينجوريه كه ميگين ...
اي بابا x-volt كنسولت رو از كجا خريدي ما 2 تا شانسمون گنده !!
درايو هيتاچي الان چنده ؟؟؟
سعيد جان
و مسعود جان
يعني شما ميگين كه تو خود درايو BENQ هم همشون اينجوري نيستن ؟
يعني ماله شماها موقع بازي اصلا نشده TEXTURE رو دير LOAD كنه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)