تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 3195 اولاول ... 1471972372432442452462472482492502512572973477471247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

مگه سری هیلو ادیشن خودش یه نوع باتری خاص نداره که شاژیه?؟ منظورم باتری قلمی نیست یه باتری که به هم چسبیده است.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

من چون بازيه gta iv تو 360 ام بد اجرا ميشه امروز داشتم با يكي از فروشنده هايه شركن پرديس حرف ميزدم گفت شايد درايورت benq هست بازي بد اجرا ميشه !!!!!؟؟؟ اين حرف رو كسي تاييد ميكنه يا نه يه چيزه مضخرفي گفته ؟؟به نظرتون از چي ميتونه باشه ؟؟؟

شاید باورتون نشه ولی منم همین مشکل رو با Gta-IV تو X360 دارم...!
    از اونجایی که فقط تو بازار الان درایو BENQ پیدا میشه، سفارش دادم یکی از دوستام از دبی برام یه درایو Hitachi بیاره بدم این یارو برام نصب کنه
    پیش چند نفر هم بردم گفتن به احتمال زیاد مشکل از درایو کنسولت هست. (مثل اینکه کیفیت این درایوهای BENQ اصلا خوب نیست)
    بله ، قبلا هم گفته شده بود که این درایو با بازی GTA IV مشکل داره و تکسچر ها رو دیر لود میکنه ... اتفاق خوب کاری میکنید درایو رو عوض میکنید، از کنار Gta نمیشه به این راحتی گذشت ... .

3. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بله ، قبلا هم گفته شده بود که این درایو با بازی GTA IV مشکل داره و تکسچر ها رو دیر لود میکنه ... اتفاق خوب کاری میکنید درایو رو عوض میکنید، از کنار Gta نمیشه به این راحتی گذشت ... .
    یعنی شما میفرمایید درایو بنکیو تو همه بازی ها تکستچرها رو دیر لود میکنه ؟؟؟منظورتون اینه که بطور کلی این درایو نسبت به بقیه درایوها ضعیفتر عمل میکنه؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

یعنی شما میفرمایید درایو بنکیو تو همه بازی ها تکستچرها رو دیر لود میکنه ؟؟؟منظورتون اینه که بطور کلی این درایو نسبت به بقیه درایوها ضعیفتر عمل میکنه؟؟؟
    نه دوست عزيز
    تنها موردي كه ديده شده همين GTA 4 بوده
    الان ديگه تمام 360 ها درايو هاشون BENQ هست و از ماه 4 به اين ور هم همه LITE - ON شدن

درايو HITACHI خيلي سخت پيدا ميشه و گرون هم هست

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

مگه سری هیلو ادیشن خودش یه نوع باتری خاص نداره که شاژیه?؟ منظورم باتری قلمی نیست یه باتری که به هم چسبیده است.
    اسم اون وسیله play & charge kit هستش. دسترو به کنسول وصل میکنه. هم میتونی بازی کنی هم باطریای دسته شارژ میشه
    یعنی شما میفرمایید درایو بنکیو تو همه بازی ها تکستچرها رو دیر لود میکنه ؟؟؟
    نه دوست عزيز
    تنها موردي كه ديده شده همين GTA 4 بوده
    اونم نه برای همه. برای بعضیا هم این مشکل پیش نیومده. نمونش خود من!

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

آره منم حرف آقا سعید رو تایید می کنم من درایوم BenQ هست و بازی GTA IV رو توش بازی می کنم و اصلا هم مشکلی با هاش ندارم و چون این بازی رو تا 3 هفته پیش تو پلی 3 بازی می کردم گرافیک بازی تو 360 را تقریبا 2 برابر گرافیک همین بازی تو پلی 3 دیدم .

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستان در مورد مشکل برق ها هم باید عرض کنم تازگی ها روی کنسول های جدید NTSC-J با برد فالکون (مثله کنسول خودم ) خود کارخونه ی سازنده آداپتور جدیدی می ذاره که یک چراغ داره و اگه برق ها نا مناسب کار کنند اون چراغ قرمز می شه و برق کنسول رو قطع می کنه .
    در ضمن در جواب کسایی که می پرسند کدوم نوع 360 بهتره باید بگم همشون یکی هستن و بستگی به سلیقه خودت داره مثلا من از رنگ سیاه الیت خوشم نیومد و چون خودم سه چراغه الیت رو دیده بودم رفتم کنسول Premium Go Pro یا همون Premium 2008 با برد فالکون گرفتم و ازش خیلی راضی هستم .
    در ضمن من برای دوست عزیزی که قصد خرید داره پیشنهاد می کنم ریجن NTSC-J بخره چون بازی های جدید همگی Free هستن و بازی های قدیمی 80 درصدشون J هستند و تقریبا تمام بازی ها رو میاره .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

دوستان در مورد مشکل برق ها هم باید عرض کنم تازگی ها روی کنسول های جدید NTSC-J با برد فالکون (مثله کنسول خودم ) خود کارخونه ی سازنده آداپتور جدیدی می ذاره که یک چراغ داره و اگه برق ها نا مناسب کار کنند اون چراغ قرمز می شه و برق کنسول رو قطع می کنه .
    در ضمن در جواب کسایی که می پرسند کدوم نوع 360 بهتره باید بگم همشون یکی هستن و بستگی به سلیقه .
    براي من همينجوريه كه ميگين ...
    اي بابا x-volt كنسولت رو از كجا خريدي ما 2 تا شانسمون گنده !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

درايو هيتاچي الان چنده ؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اونم نه برای همه. برای بعضیا هم این مشکل پیش نیومده. نمونش خود من!
    آره منم حرف آقا سعید رو تایید می کنم من درایوم BenQ هست و بازی GTA IV رو توش بازی می کنم و اصلا هم مشکلی با هاش ندارم.
    سعيد جان
    و مسعود جان
    يعني شما ميگين كه تو خود درايو BENQ هم همشون اينجوري نيستن ؟
    يعني ماله شماها موقع بازي اصلا نشده TEXTURE رو دير LOAD كنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •