تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 616 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اتفاقا تو هم تو مخ منی
    اسفندو تو میدی نه من در ضمن داداشم رفته
    شما انگار اینجا رو با چت روم اشتباه گرفتین.اینجا کسی شارژ نداره.
    لطفا اگه اطلاعات مفیدی دارین پست بدین. در غیر این صورت خواهشن ادامه ندین.
    اونم در مورد خدمت مقدس سربازی.

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------

امثالی مثل شما باعث شدن انجمن امسال با سال گذشته فرق داشته باشه

2. 2 کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منظورم با تمام دوستان نبود.روی سخنم با اونای که فقط قصد شوخی کردنو در تاپیک دارن.
    با پوزش

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

خانم محترم میشه خواهش کنم اینقدر اسپم ندید ؟ شما که نه میتونید سربازی برید نه اطلاعی دارید فقط روی اعصاب من یکی هستید !
    اسپمر نداشتیم چند وقته بعد اون جریانات ، که پیدا شد ... خودشم به شاهین چسبونده ... هه

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

سلام اقا امروز رفتيم نظام وظيفه و فقط يه برگه دادن كه توش كي كجا بايد بري!يعني ترمينال فلان جا ساعت فلان... حالا من اين اموزشي رو افتادم نيروي انتظامي .. از اساتيد كسي ميدونه نيروي انتظامي چطوريه اموزشيش/..؟ 20ام هم اعزام هست يعني پسفردا
    سلام ... خدا رحمتت کنه ... برات طلب آمرزش میکنم

نیروی انتظامی مزخرفترین جا برای خدمته ... آموزشی هم بدتر ... کلا راه جیم کم هست ، برخوردها عین حیوون

من بودم می دونم چه خبره ... سوالی داشتی بیا بپرس

کجا به سلامتی افتادی ؟

5. 3 کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام من ترم اول رو مرخصی گرفتم کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری حالا برای من معافیت تحصیلی رد میکنن دیگه یا باید خودم برم نظام وظیفه؟ راستی اگه آزمون دانشگاه آزاد رو شرکت کنم و قبول بشم میتونم برم دانشگاه آزاد یا نه باید برم سربازی چون میگن برای هر مقطع فقط یه بار معافیت تحصیلی میدن؟ بعدمن باید همین ترم اول انصراف بدم یا ترم دوم و از هرموقع که انصراف بدم 4 ماه وقت دارم برم دانشگاه؟ ممنون میشم کامل جواب بدین .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دوستان من کارنامه پیش دانشگاهی (نوبت شهریور) رو هنوز نگرفتم!شاید دیفرانسیل قبول نشم!بعدش اگه من حضوری برای سال دوم شرکت نکنم (در واقع غیر حضوری) بخوام امتحان بدم ،مشکل سربازی دارم؟ متولد شهریور 71 هم هستم !تو رو خدا کمکم کنید

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

اسپمر نداشتیم چند وقته بعد اون جریانات ، که پیدا شد ... خودشم به شاهین چسبونده ... هه

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

سلام ... خدا رحمتت کنه ... برات طلب آمرزش میکنم

نیروی انتظامی مزخرفترین جا برای خدمته ... آموزشی هم بدتر ... کلا راه جیم کم هست ، برخوردها عین حیوون

من بودم می دونم چه خبره ... سوالی داشتی بیا بپرس

کجا به سلامتی افتادی ؟

ناجا بيرجند افتادم....كد 4 .. با اين تفاصير(درسته!؟) جنازمونو بر نگردونن خوبه

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

ناجا بيرجند افتادم....كد 4 .. با اين تفاصير(درسته!؟) جنازمونو بر نگردونن خوبه
    نه بابا..بی خیال اینقدرهاهم سخت نیست دیگه...
    خودم شهید درویش اهواز آموزش دیدم 2هفته اول خیلی سخت بود اونم بخاطر گرمای زیاد هوا بعدش کم کم خوب شد...
    بعداز اموزشی هم بستگی به تقسیمت داره..
    کلا نگران نباش اموزشی هرچقدر سخت باشه شیرین تر میشه خوت میری میبینی،هیچ چیزی رو جدی نگیر زیاد تهدید میکنن ومیترسونن شمارو ولی نمیتونن کاریتون کنن چون شما نیروی آموزشی هستید.وهیچ چیزی گردنتون نیست.فقط یه نکته ای رو فراموش نکن ::خودت رو گاو پیشیونی سفید گروهان نکن!::

10. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام من ترم اول رو مرخصی گرفتم کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری حالا برای من معافیت تحصیلی رد میکنن دیگه یا باید خودم برم نظام وظیفه؟ راستی اگه آزمون دانشگاه آزاد رو شرکت کنم و قبول بشم میتونم برم دانشگاه آزاد یا نه باید برم سربازی چون میگن برای هر مقطع فقط یه بار معافیت تحصیلی میدن؟ بعدمن باید همین ترم اول انصراف بدم یا ترم دوم و از هرموقع که انصراف بدم 4 ماه وقت دارم برم دانشگاه؟ ممنون میشم کامل جواب بدین .
    سلام ممنون میشم جواب بدین.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام ممنون میشم جواب بدین.
    سوال اول:
    نیازی نیست که بری حوزه نظام وظیفه.چون شما الان دانشجو هستی.یعنی ثبت نام کردی ولی مرخصی گرفتی.
    سوال دوم:
    اگه قبول شدی میتونی توی دانشگاه ثبت نام کنی .اگر هم نزاشتن که بعید میدون،فوقش یه روز میری محل خدمتت(آموزشی)وهمون روز بهت مرخصی تحصیلی میدن.(هرچندسال که طول بکشه درس خودنت)
    سوال سوم:
    شما از زمانی که درست تموم میشه یا ترک میکنی دانشگاه رو(رسما)6ماه وقت داری که خودت رو به سازمان وظیفه عمومی معرفی کنی.درغیر این صورت غیبت میخوری.
    البته جهت اطلاع دقیق تر از قوانیین به این جا مراجعه کن خوبه برات..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم کمکی کرده باشم.

13. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سوال اول:
    نیازی نیست که بری حوزه نظام وظیفه.چون شما الان دانشجو هستی.یعنی ثبت نام کردی ولی مرخصی گرفتی.
    سوال دوم:
    اگه قبول شدی میتونی توی دانشگاه ثبت نام کنی .اگر هم نزاشتن که بعید میدون،فوقش یه روز میری محل خدمتت(آموزشی)وهمون روز بهت مرخصی تحصیلی میدن.(هرچندسال که طول بکشه درس خودنت)
    سوال سوم:
    شما از زمانی که درست تموم میشه یا ترک میکنی دانشگاه رو(رسما)6ماه وقت داری که خودت رو به سازمان وظیفه عمومی معرفی کنی.درغیر این صورت غیبت میخوری.
    البته جهت اطلاع دقیق تر از قوانیین به این جا مراجعه کن خوبه برات..

امیدوارم کمکی کرده باشم.
    البته زمان پست دفترچه 6 ماه برای فارغ التحصیلان و 4 ماه برای انصرافی ها و اخراجی ها است

15. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •