تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 641 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

راستی من این اپدیت رو قبلا انجام دادم : R9GA001 بعد از این ورزن دیگه مگه اومده . یا کسی اپ کرده .
    نه ، شما آپدیت هستید بنده افرادی که خیلی وقته که آپدیت نکردن رو عرض کرده بودم شما که بروزی

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض اضافه کردن شماره های بیشتر به دفترچه تلفن فابریک p990

راستی دوستان، نمیدونم این مطلب را واردید یا نه امیدوارم که وارد باشید ولی من تو این تاپیک در این رابطه چیزی ندیدم، این مطلب چون چند وقت پیش باهاش برخورد کردم برام جالب بود و گفتم برای شما هم مطرح کنم
    با این عمل حتی دیگر نیازی به برنامه هایی مثل contacts dreams یا غیره نیست که حافظه زیادی رو موقع اجرا درگیر میکنند
    ببینید من تا چند وقت پیش ناراحت این مساله بودم که چرا باید contacts شامل 2 شماره تلفن برای هر نفر باشه و مجبور می شدم تا از برنامه های جانبی استفاده کنم که من زیاد تفاوتی نمیدم (اگه کارایی خاصی داره لطفا مطرح کنید ممنون میشم ) بالاخره متوجه یه مساله شدم که
    شما اگر در حالت فیلیپ بسته more را بزنید و add field را بزنید تا دلتان بخواهد موضوع واسه اضافه کردن دارید
    در حالت فیلیپ باز هم وقتی contacts را باز می کنید و وارد بخش edit میشوید طبق معمول بالای صفحه روی فلش کلیک کنید و مثل قبل add field را بزنید
    توجه : add field را موقعی که می خواهید مشخصات را ویرایش یا edit کنید قابل دسترسی می باشد
    من که دیگه لزومی برای کار کردن با برنامه های مشابه نمی بینم

اگر این خبر تازه بود مرا مطلع سازید
    پیروز و پاینده باشید
    Last edited by hamed1987; 30-09-2007 at 02:07.

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض سلاك چنتا برنامه ميخام

سلام دوستان من به چنتا برنامه نياز دارم :

1 - برنامه اي براي چك كردن ايميل هاي ياهو
    2 - برنامه اي براي تغيير صفحه شماره گير موبايل
    3 - نرم افزاري براي پخش فايل هاي MP4

----------------------------------------------------------
    اگه براي مورد 2 به همچين چيزي برام پيدا كنيد ... ديگه ... ( تركونديد ) .

البته اين عكس مال ويندوز موبايل هست من اين برنامه رو براي P990i ميخام
    Last edited by LOVEMT; 30-09-2007 at 02:40. دليل: به تو چه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من به شخصه کلی سایت بابت برنامه ها خوندم ولی چنین چیزی تازه دیدم البته برای uiq3 شما نباید قدرت winmobile را کم بگیرید، فکر نکنم چنین برنامه ای باشه اگه احتمالا، 1% باشه تریال هست که خوب میدونی چه مکافاتی دارند

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من به شخصه کلی سایت بابت برنامه ها خوندم ولی چنین چیزی تازه دیدم البته برای uiq3 شما نباید قدرت winmobile را کم بگیرید، فکر نکنم چنین برنامه ای باشه اگه احتمالا، 1% باشه تریال هست که خوب میدونی چه مکافاتی دارند
    با من بوديد ...
    اگه با من بوديد من ميگم نفرمايد جناب اون مورد 1 كه واقعا منطقي بود من خودم برنامه چك كردن ايميل هاي Gmail رو دارم اين هم لينكش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه براي Gmail هست خوب براي Yahoo هم بايد باشه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

سلام به همه .راستي يه سؤال فقط مي دونم كه زياد ربط نداره ولي خوب گوشي من هم چون پي 990 گفتم شايد اين اتفاق براي شما هم افتاده .من خيلي به اينترنت گوشي حسرت مي خوردم تا رفتم يه ايران سل گرفتم و ديروز هم پيغام تنظيم GPRS رو فرستاد ولي نمي دونم چه كار كردم كه بايد هر دفعه فعالش كنم تا attached بنويسه . اول اينطوري نبود قبل از اينكه يك جاي گوشي را قاطي كنم . چون اين اتفاق افتاد و من دستكاريش كردم ولي نم دونم كجا رو حالا اگه كسي مي دونه چطور بايد كمك كنه لطفا" بگه يا اينكه يك سايت معرفي كنه تا برم و جوابشو گير بيارم . اگه ممكنه. ( اولا يا Detached مينوشت يا attached ، حالا unavailable و attached )

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با من بوديد ...
    اگه با من بوديد من ميگم نفرمايد جناب اون مورد 1 كه واقعا منطقي بود من خودم برنامه چك كردن ايميل هاي Gmail رو دارم اين هم لينكش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه براي Gmail هست خوب براي Yahoo هم بايد باشه !

دوست عزیز فکر کنم من کاملا نتونستم منظورمو برسونم ، شما بیشتر روی تغییر چهره اعداد تاکید داشتی و من هم در باره همون توضیح دادم
    البته همونطور که حدس می زدم این برنامه ای که معرفی کردین همام برنامه ای هست که به صورت رسمی خود Google اونو نوشته و در سایتش قرار داده و برای این که yahoomail را بتونیم چک کنیم (اگر چنین برنامه ای نباشد ) حداقل باید صبر کنیم ببینیم که شاید yahoo آنرا درست کند
    البته دوست عزیز شما چرا دنبال یه برنامه هستی که yahoomail های خود را چک کنی!!! راحت میتونی با روشی که gmail در پیش رویتان قرار می دهد تمام email هایتان را از هر منبعی مستقیما به gmail بیاورید. من خودم به شخصه هم Gmail ، هم Yahoomail و هم Hotmail دارم و دیگر هم سراغ Yahoomail و Hotmail خودم نمیرم چون اگر Email ای به اونجا داشته باشم سریعا به Gmail من منتقل میشه امکان دیگه ی خوبش هم اینه که از Gmail میتونم با Yahoomail یا Hotmail خودم به افراد دیگه هم mail بزنم
    اگر روش کار کردنشو بلد نیستی ( امیدوارم وارد باشی ) برات لینک بذارم
    موفق و پیروز باشی
    Last edited by hamed1987; 30-09-2007 at 10:13.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به همه .راستي يه سؤال فقط مي دونم كه زياد ربط نداره ولي خوب گوشي من هم چون پي 990 گفتم شايد اين اتفاق براي شما هم افتاده .من خيلي به اينترنت گوشي حسرت مي خوردم تا رفتم يه ايران سل گرفتم و ديروز هم پيغام تنظيم GPRS رو فرستاد ولي نمي دونم چه كار كردم كه بايد هر دفعه فعالش كنم تا attached بنويسه . اول اينطوري نبود قبل از اينكه يك جاي گوشي را قاطي كنم . چون اين اتفاق افتاد و من دستكاريش كردم ولي نم دونم كجا رو حالا اگه كسي مي دونه چطور بايد كمك كنه لطفا" بگه يا اينكه يك سايت معرفي كنه تا برم و جوابشو گير بيارم . اگه ممكنه. ( اولا يا Detached مينوشت يا attached ، حالا unavailable و attached )
    دوست محترم اگر به سایت ایرانسل سر نزدی بهتر هست که یه سرکی هم اونجا بزنی من خودم ایرانسل ندارم ولی شنیدم اونجا راهنمایی میکنه
    باز ایرانسل دارا اگه مورد خاصی هست راهنمایی کنند

موفق باشی

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

9

[quote=hamed1987;1645544]
    چرا جوابمو نمی دید ؟
    [b]بچه ها سلام
    ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟

احتمالا با master reset درست میشه
    ضمنا اون خبری هم که درباره بازی میخوای رو در قسمت امضا بنویس تا همیشه زیر پستهاتون قرار بگیره که هر بار ننویسی
    ببخشیدا اگه مستر ریست کنم اطلاعات مموریم پاک نمیشه ؟
    یعنی اشکال نداره که مموریم رو در بیارم بعد ....
    ضمنا از اس ام اس هام نمی تونم یه بکآپ بگیرم ؟ ( البته اگه با مستر ریست پاک میشه بگید حتما )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

دوست محترم اگر به سایت ایرانسل سر نزدی بهتر هست که یه سرکی هم اونجا بزنی من خودم ایرانسل ندارم ولی شنیدم اونجا راهنمایی میکنه
    باز ایرانسل دارا اگه مورد خاصی هست راهنمایی کنند

موفق باشی
    به سايت هم سر زدم. كل سايت رو ( بيشترشو ) زير و رو كردم ولي چيزي راجع به اين موضوع ننوشته بود . به همين دليل هم مزاحم شدم . در ضمن ممنون كه راهنمايي كردين .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •