نه ، شما آپدیت هستید بنده افرادی که خیلی وقته که آپدیت نکردن رو عرض کرده بودم شما که بروزی![]()
نه ، شما آپدیت هستید بنده افرادی که خیلی وقته که آپدیت نکردن رو عرض کرده بودم شما که بروزی![]()
راستی دوستان، نمیدونم این مطلب را واردید یا نه امیدوارم که وارد باشید ولی من تو این تاپیک در این رابطه چیزی ندیدم، این مطلب چون چند وقت پیش باهاش برخورد کردم برام جالب بود و گفتم برای شما هم مطرح کنم
با این عمل حتی دیگر نیازی به برنامه هایی مثل contacts dreams یا غیره نیست که حافظه زیادی رو موقع اجرا درگیر میکنند
ببینید من تا چند وقت پیش ناراحت این مساله بودم که چرا باید contacts شامل 2 شماره تلفن برای هر نفر باشه و مجبور می شدم تا از برنامه های جانبی استفاده کنم که من زیاد تفاوتی نمیدم (اگه کارایی خاصی داره لطفا مطرح کنید ممنون میشم ) بالاخره متوجه یه مساله شدم که
شما اگر در حالت فیلیپ بسته more را بزنید و add field را بزنید تا دلتان بخواهد موضوع واسه اضافه کردن دارید
در حالت فیلیپ باز هم وقتی contacts را باز می کنید و وارد بخش edit میشوید طبق معمول بالای صفحه روی فلش کلیک کنید و مثل قبل add field را بزنید
توجه : add field را موقعی که می خواهید مشخصات را ویرایش یا edit کنید قابل دسترسی می باشد
من که دیگه لزومی برای کار کردن با برنامه های مشابه نمی بینم
اگر این خبر تازه بود مرا مطلع سازید
پیروز و پاینده باشید![]()
Last edited by hamed1987; 30-09-2007 at 02:07.
سلام دوستان من به چنتا برنامه نياز دارم :
1 - برنامه اي براي چك كردن ايميل هاي ياهو
2 - برنامه اي براي تغيير صفحه شماره گير موبايل
3 - نرم افزاري براي پخش فايل هاي MP4
----------------------------------------------------------
اگه براي مورد 2 به همچين چيزي برام پيدا كنيد ... ديگه ... ( تركونديد ) .
البته اين عكس مال ويندوز موبايل هست من اين برنامه رو براي P990i ميخام
Last edited by LOVEMT; 30-09-2007 at 02:40. دليل: به تو چه
من به شخصه کلی سایت بابت برنامه ها خوندم ولی چنین چیزی تازه دیدم البته برای uiq3 شما نباید قدرت winmobile را کم بگیرید، فکر نکنم چنین برنامه ای باشه اگه احتمالا، 1% باشه تریال هست که خوب میدونی چه مکافاتی دارند
با من بوديد ...من به شخصه کلی سایت بابت برنامه ها خوندم ولی چنین چیزی تازه دیدم البته برای uiq3 شما نباید قدرت winmobile را کم بگیرید، فکر نکنم چنین برنامه ای باشه اگه احتمالا، 1% باشه تریال هست که خوب میدونی چه مکافاتی دارند
اگه با من بوديد من ميگم نفرمايد جناب اون مورد 1 كه واقعا منطقي بود من خودم برنامه چك كردن ايميل هاي Gmail رو دارم اين هم لينكش
اگه براي Gmail هست خوب براي Yahoo هم بايد باشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه .راستي يه سؤال فقط مي دونم كه زياد ربط نداره ولي خوب گوشي من هم چون پي 990 گفتم شايد اين اتفاق براي شما هم افتاده .من خيلي به اينترنت گوشي حسرت مي خوردم تا رفتم يه ايران سل گرفتم و ديروز هم پيغام تنظيم GPRS رو فرستاد ولي نمي دونم چه كار كردم كه بايد هر دفعه فعالش كنم تا attached بنويسه . اول اينطوري نبود قبل از اينكه يك جاي گوشي را قاطي كنم . چون اين اتفاق افتاد و من دستكاريش كردم ولي نم دونم كجا رو حالا اگه كسي مي دونه چطور بايد كمك كنه لطفا" بگه يا اينكه يك سايت معرفي كنه تا برم و جوابشو گير بيارم . اگه ممكنه. ( اولا يا Detached مينوشت يا attached ، حالا unavailable و attached )
دوست عزیز فکر کنم من کاملا نتونستم منظورمو برسونم ، شما بیشتر روی تغییر چهره اعداد تاکید داشتی و من هم در باره همون توضیح دادم
البته همونطور که حدس می زدم این برنامه ای که معرفی کردین همام برنامه ای هست که به صورت رسمی خود Google اونو نوشته و در سایتش قرار داده و برای این که yahoomail را بتونیم چک کنیم (اگر چنین برنامه ای نباشد ) حداقل باید صبر کنیم ببینیم که شاید yahoo آنرا درست کند
البته دوست عزیز شما چرا دنبال یه برنامه هستی که yahoomail های خود را چک کنی!!!راحت میتونی با روشی که gmail در پیش رویتان قرار می دهد تمام email هایتان را از هر منبعی مستقیما به gmail بیاورید. من خودم به شخصه هم Gmail ، هم Yahoomail و هم Hotmail دارم و دیگر هم سراغ Yahoomail و Hotmail خودم نمیرم چون اگر Email ای به اونجا داشته باشم سریعا به Gmail من منتقل میشه
امکان دیگه ی خوبش هم اینه که از Gmail میتونم با Yahoomail یا Hotmail خودم به افراد دیگه هم mail بزنم
اگر روش کار کردنشو بلد نیستی ( امیدوارم وارد باشی ) برات لینک بذارم
موفق و پیروز باشی
Last edited by hamed1987; 30-09-2007 at 10:13.
دوست محترم اگر به سایت ایرانسل سر نزدی بهتر هست که یه سرکی هم اونجا بزنی من خودم ایرانسل ندارم ولی شنیدم اونجا راهنمایی میکنه
باز ایرانسل دارا اگه مورد خاصی هست راهنمایی کنند
موفق باشی![]()
[quote=hamed1987;1645544]ببخشیدا اگه مستر ریست کنم اطلاعات مموریم پاک نمیشه ؟
یعنی اشکال نداره که مموریم رو در بیارم بعد ....
ضمنا از اس ام اس هام نمی تونم یه بکآپ بگیرم ؟ ( البته اگه با مستر ریست پاک میشه بگید حتما )
به سايت هم سر زدم. كل سايت رو ( بيشترشو ) زير و رو كردم ولي چيزي راجع به اين موضوع ننوشته بود . به همين دليل هم مزاحم شدم . در ضمن ممنون كه راهنمايي كردين .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)