برنامه ایرانسل من رو تو گوشی نصب کنید و از کد های USSD هم استفاده نکنید
برنامه ایرانسل من رو تو گوشی نصب کنید و از کد های USSD هم استفاده نکنید
چند روزه سرعت ایرانسل اومده پایین انتن خوب میشه سرعت پایین میارن ، بعضی وقتا یه بار مودم خاموش روشن میکنم درست میشه! بنظرتون مشکل مودم یا خود ایرانسل؟ در ضمن تنظیمات مودم مثل فرکانس و شبکه هم ثابته
Sent from my iPhone using Tapatalk
تشکر و سپاس بابت پاسخگویی کاملتون.
اکانش هست از دیجی یک نمونه که ارزان ترین در عین کارآمدی رو معرفی کنید. یعنی صرف ارزان بودن مهم نیست. کارامدترین نمونه ارزان رو لینک بدید.
دیشب من با یک بسته سه ساعته تونستم 17 گیگ دانلود کنم.یک حساب سرانگشتی کردم دیدم اگر شبی 15 گیگ دانلود بشه با این بسته های سه ساعته ، هزینه هر گیگ ایرانسل مثل هر گیگ مخابرات نامحدود میشه(حالا روشن بودن سیستم در نامحدود مخابرات و یا عدم امکان استفاده در روز بسته های ایرانسل یک بحث جداست).
جالبه اصلا sinr و انتن مودم و سرعت دانلود هیچ هماهنگی با هم نداشت.یعنی snir میرفت رو هفت سرعت 1 مگ میشد گاهی میومد رو 2 سرعت 3 مگ میشد!انتن هم که قاط قاط بود.انتن 4 میشد 0db بعد انتن میمود رو 2 و sinr میشد 9db !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ٢ مورد با روتر ٣٣٧٢ جور هستند
حالا من یه بار زنگ زدم گفتم وضعیت پینگتون چطوره؟ خانمه اونور تلفن غش کرد از خنده.منو میگی
نگو ping که نمیدونست چیه هیچی ولی peeing میدونست چیههیچی دیگه از شدت خنده قطع کرد.
بسیار ممنون
سوال متفرقه: راستین بازار رو نمیشناسم. دلیل خاصی داشت از اینجا لینک دادن ؟
و سوال بعدی در مورد روتر هواوی نوشته قابل حمل + بدون باتری
چطوری قابل حمله بدون باتری؟
Last edited by baren; 01-10-2016 at 20:03.
راستین بازار خیلی بهتر از دیجی کالاست و فقط مودم و آنتن و سیم کارت و ... میفروشه و قیمتاش ها واقعا از دیجی کالا پایین تره
من خودم e3372 رو از این سایت خریدم و بسیار هم برای مشتری ارزش قائل اند
مثلا در همون لحظه ای که دیجی کالا e8321 رو 131 هزار تومان میفروخت راستین بازار همون رو 85 تومان میداد!!!
سه ساعت 17 گیگ خیلی کمه اصلا ارزش نداره سیستم روشن باشه . هرشب فقط همینقدر میتونی بگیری؟
مودمت چیه؟ با گوشی هم تست کردی ببینی مشکل هست یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)