با یه سرچ در گوگل میتونی کد مراکز آموزشی رو بدست بیاری.
با یه سرچ در گوگل میتونی کد مراکز آموزشی رو بدست بیاری.
این دوست ما مرکز آموزششون رو تو سامانه زده "سپاه عاشورا استان آذربایجانشرقی". بدون سابقه بسیج و پارتی و این حرفا
مرکز آموزشش کجا میشه؟ تا جایی که بنده اطلاع دارم سپاه آذربایجانشرقی برای لیسانس و لیسانس به بالا تو استان مرکز آموزش نداره.. از کجا پرس و جو کنه؟
اگه شک داره یه سر بره نظام وظیفه استان.
این چند روز اینقدر قوانین ثبت شد برای متاهلین که اصلا ما نفهمیدیم آخر کدومش به ما میخوره.![]()
1-سلام من قبل از این که برم دانشگاه تاریخ اعزام برام زده بودن ولی وقتی قبول شدم رفتم دانشگاه .الان توی سامانه محل اموزش اون موقع رو زده .حالا که دانشگاهم تموم شده اگه دفترچه پر کنم بازم همینجایی که قبلا زده بودن رو برام محل اموزش میزارن یا ممکنه یه جای دیگه بندازنم ؟
2- این پادگان مال سپاه بوده یعنی من توی سپاه بودم .ممکنه الان تو یه ارگان دیگه بیافتم یا بازم تو سپاه میافتم ؟
3-چرا ارسال مدارکم مال سال 85 بوده ولی اعزامم دو سال بعدش ؟
[SPOILER]
[/SPOILER]
Last edited by ahwazp30; 14-10-2014 at 10:16.
اولا اون محل اعزامی که در سامانه زده، مربوط به تاریخ اعزام قبلیه.
ثانیا اگه دوباره بخوای بری خدمت، باید مجددا منتظر محل اعزام باشی. شاید جای قبلی بیفتی شایدم نه.
خب تو سایت چک کردم دیدم برام زده پایان خدمت،پس دفترچه دوباره پست کنم جوابی نمیاد براش!
![]()
دوستان من دفترچه رو پر کردم الان ببرم +10 نامه فارغ التحصیل کپیش رو ببرم درسته؟
ایا کپی کد ملی شناسنامه هم میخواد؟
عکس هم لازمه؟ چندتا ؟
گفتن 3تا عکس یکی رو زدن تو دفترچه 2تا مونده اونارو بدم بهشون؟
حتما برو پیگیر شو. چون 90 روز غیبت خوردی.پایان خدمت هم زمانی معنی میده که کارت پایان خدمت شما الان تو جیبت باشه.
اولا که غیبت خوردن مردم که خنده نداره
ثانیا این هم جواب شما!فک نکنم نیازی به توضیح باشه!
هیچ چیزش هم سانسور نکردم،هر کی فک میکنه میتونه سو استفاده کنه بسم اله
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)