مال من 40-50 به زور میداد ....
مال من 40-50 به زور میداد ....
الان زنگ زدم میگم من تا وقتی که 33 گیگ دانلودم تموم نشده شما حق نداری سرعت رو کم کنی؛ میگه 256 حداکثر سرعتی که باید بده 30 هست و شما حق اعتراض نداری ،
بهش میگم پس یعنی قراردادی که بستیم کشک؟! این که توش نوشته تا 33 گیگ با سرعت 1.5 مگ باید دانلود کنیم بعدش سرعت میتونه عادی بشه و اینا... ! زنیکه با صدای بلند میگه آقای محترم این در صورتیه که شبکه خلوت باشه !!
خلاصه درگیری لفظی داشت درست میشد و گفت دیگه همینه و خدافظ ! منم که دستم از همه جا کوتاهه تنها ابزاری که داشتم این بود که عدد 1 رو بعد از قط کردنش وارد کنم !![]()
اینجور فایده نداره باید آدم جمع کنیم بریم دم شرکتشون دعوا !
البته بعد تماس اینترنت داخلی بهتر شد یه ذره !
![]()
شبای قبل 6 الی 7 گیگ دانلود میکردم ولی دیشب بهمون حال دادن 12 گیگ دانلود کردم![]()
سلام من الان از طریق سایت فرم پر کردم واسه اشتراک حالا چقدر طول میکشه تا تماس بگیرن و سرویس رو وصل کنن؟
واسه من حدود یک ماه پیش که ثبت نام کردم یک هفته گذشت دو هفته هم گذشت زنگ نزدن !! رفتم خود نماینده برام ثبت نام کردم دو روزه وصل شد
میگم منظورشون از "ترافیک باقیمانده ارسالی رایگان" تو گزارش مصرف چی هست؟؟؟؟؟
چند ماه پیش ( حول و حوش عید ) آپلود در ساعات غیر رایگان رو رایگان کردن ! یعنی هر چقدر دلت میخواست میشد اپلود کرد ! شخصا حدودا 20 گیگ آپلود کردم ! ولی یه مدت بعد قوانین رو عشقی عوض کردن ( چون این قانون بود که درصد مشخصی باید به اپلود اختصاص پیدا کنه و رایگان هم باشه ... تو سایت خودشون هم نوشته بودن) و الان هم یه گزینه اضافه کردن با همون عنوانی که شما گفتید ! دقیق نمیدونم ولی فکر کنم 1 گیگ اپلود رایگانه بعد از اون از حجم ماهیانه کم میشه !
یه چیزعجیب !!!
اینترنت من قطع بود الان خودم دستی قطع و وصل کردم به رومانی وصل شده !!!
Your IP address is 46.41.205.xxx
ISP: Architecture Iq Data S.R.L. Organization: Architecture Iq Data S.R.L. Services: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] City: Suceava Region: Suceava Country: Romania
Last edited by vahooli; 01-09-2013 at 21:47.
حتی gateway هم مربوط به رومانی هستش !!
اره برای منم همینطور شده ! گوگل هم برام فیلتر شده !
IP: 46.41.243.180
Decimal: 774501300
Hostname: 46.41.243.180
ISP: Architecture Iq Data S.R.L.
Organization: Online Access Rs S.r.l.
Country: Romania ro flag
State/Region: Suceava
City: Suceava
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)