تشکر.
الان وضعیت من اینه
چطوره؟
![]()
تشکر.
الان وضعیت من اینه
چطوره؟
![]()
سلام. تو قسمت ساخت انتن ها توضیح داده شده.
خوب نیست وضعیتتون مودم رو عوض کنید جاش رو تا اون SINR بیاد بالای ۵ هر چی بالاتر باشه بهتر هست اون
توی سرعت و کیفیت تاثیر میزاره؟
مودم وای فای 350 تومنی رو بگیرم تاثیر داره؟
چون یو اس بی رو ثابت مجبورم یه جا استفاده کنم
بله sinr دقيقا رو سرعت تاثير داره
نميشه قطعي گفت كه چقدر بهتر ميشه با مودم روميزي
روتر ٤جي بگيرين ١٠٠ تومنيش بهتره ميتوني اونوقت مودم رو جابجا كني
بقیه جماعت رو چه عرض کنم بنده کارم تمام بشه بر میگردم به همون ADSL به دلایل خودم.
اون خط Bold شده، تست کردید چه شد روی همشون همون مشکل بود یا نه!؟
برای بنده هم پیش اومد یه بار بسته شبانه گرفتم دوتا 3ساعته فعال شد در کمال تعجب اون هم با اختلاف چندساعت. (فکر میکنم روز 30، ماه پیش بود) حتی 1مگ هم دانلود نمیکرد خودم پای کار بودم حتی اینترنت نداشت. تهش بهم گفتن بتونی یا نتونی مصرف کنی به هر دلیل پای خودت هست. ظاهرا مشکلات شبکه هم پای خود مشترک هست نه سرویس دهنده.
مخصوصا یکی دو روز مونده به اینکه ساعت تغییر کنه ریسکیه خرید بسته، برای من که اینطور بود.
توی ایران از این اپراتور ها و ارائه دهنده های اینترنت هر چیزی بگید بر میاد و هیچ چیزشون درجه یک نباشه، تیغزنیشون درجه یکه.
امروز از ایرانسل زنگ زدن که شما مشکل انتن دهی و سرعت اعلام کرده بودید ، منم مشکلات یه بار دیگه گفتم نمیدونستم پیگیرن و زنگ میزنن البته چند روز پیش تماس گرفته بودن نمیدونستم شماره ایرانسل بر نداشتم. تازه گفت اگر بازم مشکلی بود زنگ بزنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
رفتم تو سایت ایرانسل قسمت پشتیبانی انلاین به طرف میگم وضعیت پینگ تایم سیم کارت 4G به چه صورت؟ روی 8.8.8.8 چنده ؟ تایم اوت دارید یا نه ؟
میگه به ما اطلاع رسانی نکردنمیگم چک کردن پینگ تایم مگه اطلاع رسانی میخواد خودت الان چک کن...میگه نمیدونم...واقعا باید تاسف خورد برای پشتیبانی که یه پینگ تایم نمیدونه چیه.
با 1 خط آنتن وضعیت اینه بدون حتی 1 تایم اوت.
![]()
دوستان این نامحدود ساعتی رو چطور فعال می کنید؟
دیشب 2 تومان شارژ گذاشتم تا نامحدود 1 ساعته رو فعال کنم که نشد! می گفت با کارت پرداخت باید بکنی
کارت هم کمتر از 50 هزار ریال یا همون 5 تومان قبول نمی کنه! چطور باید این طرح ها رو خرید؟
من فکر کردم مثل همراه اول از شارژ گوشی کم می کنه هزینه رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)