تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2468 از 3745 اولاول ... 1468196823682418245824642465246624672468246924702471247224782518256829683468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,671 به 24,680 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

سلام دوستان ! چنده دقیقه وقت مبارکتون رو میگیرم متن رو بخونید و در صورت امکان محبت کنید پاسخ صحیح و جامع بدید ! من حدودا 9 ماه پیش کاربر آسیاشت بودم توی شهر خودمون ! حدودا یه 3 روزی کاربر این شرکت بودم و بعد از 3 روز تخلیه کردم ! پینگش همیشه 380 به بالا بود چه با داخل و چه خارج و تایم اوت فراوان ! صفحه به زور باز میکرد چه برسه به دانلود و ... ! کلا یه dial up بود و هیچ به معنای واقعی کلمه ... ! خوب ، تخلیه کردم و رفتم یه شرکت دیگه تا الان ! میخواستم بدونم الان وضعیت چطوریه ؟؟؟ پینگ چطوره چون بازی آنلاین هم انجام میدم اونم فقط سرورهای خارجی نه داخلی ! سوالم این هست : ماهیانه میتونم تا 80 یا 90 هزینه کنم ! نیاز به دانلود 200 گیگ در ماه + پینگ مناسب برای گیم انلاین برای سرورهای خارجی دارم ! یک کلام میشه روی این ISP حساب باز کرد یا برم سراغ پارس انلاین ؟؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان ! چنده دقیقه وقت مبارکتون رو میگیرم متن رو بخونید و در صورت امکان محبت کنید پاسخ صحیح و جامع بدید ! من حدودا 9 ماه پیش کاربر آسیاشت بودم توی شهر خودمون ! حدودا یه 3 روزی کاربر این شرکت بودم و بعد از 3 روز تخلیه کردم ! پینگش همیشه 380 به بالا بود چه با داخل و چه خارج و تایم اوت فراوان ! صفحه به زور باز میکرد چه برسه به دانلود و ... ! کلا یه dial up بود و هیچ به معنای واقعی کلمه ... ! خوب ، تخلیه کردم و رفتم یه شرکت دیگه تا الان ! میخواستم بدونم الان وضعیت چطوریه ؟؟؟ پینگ چطوره چون بازی آنلاین هم انجام میدم اونم فقط سرورهای خارجی نه داخلی ! سوالم این هست : ماهیانه میتونم تا 80 یا 90 هزینه کنم ! نیاز به دانلود 200 گیگ در ماه + پینگ مناسب برای گیم انلاین برای سرورهای خارجی دارم ! یک کلام میشه روی این ISP حساب باز کرد یا برم سراغ پارس انلاین ؟؟
    پینگ داغون
    تک کانکشن 1/8 فول کانکشن
    سرعت سرور داخل عالی خارج متغیر
    شبانه کاملا شانسی برای یکی بالا برای یکی پایین
    کف سرعت شبانه برای شهاب 250 داخل 250 خارج
    و نهایت سرعت 500 خارج 1 مگ داخل
    *داخلی = اسیاتکی

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

3. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alemoazezo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ABadAN

پيش فرض

دوستان الان شرایط من چطوره؟
    چی کار بکنم تو این مرحله زودتر جواب میگیرم؟

داداش مشکلت چیه دقیقا ؟ پشتیبانی چه جوابی بهت میده ؟ من که 60 روز معطل شدم و آخرش بعد کلی شکایت و شکایت کشی دستم به جایی نرسید . طرف از سازمان تنظیم مقررات زنگ زد گفت شما پاشو بیا تنظیم مقررات تهران ما نماینده شرکت آسیاتک رو هم بهش اطلاع میدیم که بیاد . شکایتت رو حضوری مطرح کن .

آخه یکی نیست بهش بگه مردک ... من بخاطر یه وصل شدن ساده سرویس adsl که مثل روز مشخصه متخلف شرکته آسیاتکه و نه من چرا باید بلند کنم 900 کیلومتر بیام تهران ؟

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

داداش مشکلت چیه دقیقا ؟ پشتیبانی چه جوابی بهت میده ؟ من که 60 روز معطل شدم و آخرش بعد کلی شکایت و شکایت کشی دستم به جایی نرسید . طرف از سازمان تنظیم مقررات زنگ زد گفت شما پاشو بیا تنظیم مقررات تهران ما نماینده شرکت آسیاتک رو هم بهش اطلاع میدیم که بیاد . شکایتت رو حضوری مطرح کن .

آخه یکی نیست بهش بگه مردک ... من بخاطر یه وصل شدن ساده سرویس adsl که مثل روز مشخصه متخلف شرکته آسیاتکه و نه من چرا باید بلند کنم 900 کیلومتر بیام تهران ؟
    پول سرویس رو دادم،اما هی میگه مرکز پورت خالی نداریم،الان 1 ماه و خورده ای شده هنوز بی اینترنتیم

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دزدتر از شرکتها
    تنظیم مقرراته
    بر پدر و مادرشون لعنت

7. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سرویس اینترنت اسیاتک من امروز تموم میشه ؛
    یعنی به سایتش که مراجعه میکنم مینویسه : از زمان سرویس شما1 روز باقی مانده است
    ولی نمیدونم دقیقا ساعت چند تموم میشه ؛ 1 ساعت دیگه یا ساعت 12 شب ....
    کسی میدونه چطوریه کارشون ؟
    تو این دنیا یک ساعتم نمیشه بدون اینترنت موند

پروفشنال alemoazezo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ABadAN

پيش فرض

پول سرویس رو دادم،اما هی میگه مرکز پورت خالی نداریم،الان 1 ماه و خورده ای شده هنوز بی اینترنتیم
    اینترنتی ثبت نام کردی یا رفتی پیش نمایندگی ؟

شما یه شکایت درست حسابی بنویس چون این شرکت اگر تو بعضی مراکز محدودیت پورت داره نباید سازوکاری فراهم کنه که کاربر بدون اطلاع از همه جا اقدام ثبت نام اینترنتی و پرداخت وجه کنه و تازه بعدش بفهمه که باید تا چند (روز ؟ هفته ؟ ماه ؟ سال ؟) منتظر بمونه.

به نظرم اگه شما شکایت با مستندات خوب بنویسی و کلا مشکل رو پیگیری کنی احتمالا میان تو مرکزتون پورت اضافه میکنن وگرنه باید بشینی یکی تو مرکزتون انصراف بده تا شمارو جاشون بزارن
    Last edited by alemoazezo; 14-10-2015 at 17:18.

10. 2 کاربر از alemoazezo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

با خبر شدم مخابرات شهر ما دانلود شبش رو گزاشته
    میخواهم تخلیه کنم برم به سوی مخابرات 2 مگ ....
    اگه الان درخواست تخلیه کنم تا فردا صبح اینترنت اسیاتکم جمع آوری میشه ؟

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

با خبر شدم مخابرات شهر ما دانلود شبش رو گزاشته
    میخواهم تخلیه کنم برم به سوی مخابرات 2 مگ ....
    اگه الان درخواست تخلیه کنم تا فردا صبح اینترنت اسیاتکم جمع آوری میشه ؟
    فردا صبح ؟!

من با همه پیگیری هایی که کردم از تخلیه تا رانژه 1 هفته طول کشید

بستگی به سرعت عمل و مسئولیت پذیری مسئولینش داره

من واسه تخلیه رفته بودم ، میگفت کمتر از 4 روز امکان تخلیه نیست ، یعنی قانون واسه خودشون گذاشته بودن که کمتر از 4 روز پورت کسی رو تخلیه نکنن

13. 3 کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

فردا صبح ؟!

من واسه تخلیه رفته بودم ، میگفت کمتر از 4 روز امکان تخلیه نیست ، یعنی قانون واسه خودشون گذاشته بودن که کمتر از 4 روز پورت کسی رو تخلیه نکنن

- - - Updated - - -

فردا صبح ؟!

برا من زیر 24 ساعت رانژه کردن
    ولی 16 روز سر تخلیه معطل بودم
    خطم رو خارج از نوبت رانژه کردن از بس شکایت نوشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •