مربوط به خود ايرانسل اين سايت يلو
راحت خريد كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
مربوط به خود ايرانسل اين سايت يلو
راحت خريد كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما باید از راس ساعت 2 یا راس ساعت 3 یا راس .. استفاده کنید.شما وقتی از 3:44 استفاده کردید سیستم شما رو ساعت 3:00 درنظر گرفته در نتیجه تا 6:00 میتونستید استفاده کنید.از ساعت 6:00 به بعد رو براتون ازاد حساب کرده.آقا من امشب راس 03:44 شروع باستفاده از بسته شبانه نامحدود سه ساعته کردم،
ساعت 06:09 sms داد که بسته تون تموم شده (درحالیکه کمتر از بیست گیگ دانلود کرده بودم!)
وقتی هم وارد پروفایلم شدم دیدم از حجم بسته 3 ماهه - 6 گیگ هم مصرف کرده و هیچ بسته فعالی ندارم!
با پشتیبانی تماس بگیرم رسیدگی میکنن اصلا؟!
الان که اینترنت نیاز دارم بازم بسته بگیرم یا صبر کنم بسته خودمو برگردونن؟!![]()
حالا شکایت کنید شاید براتون برگردونند ولی فکر نکنم اینکار رو بکنند.
راستی بچه ها یک نرم افزار معرفی کنید برای pc که بتونم فدرت واقعی سیگنال دریافتیم رو داشته باشم.تو مودمم از 5 انتن 4 یا 3 انت دارم ولی نمیدونم این سیگنال رو درست نشون میده یا نه.ممنون
دوست عزيز اطلاعات غلط نده به كسي
از هر ساعت و دقيقه ايي شروع كني از همون موقع حساب ميكنه!
و از همون موقع هم تايم رو حساب ميكنه
تو برنامه ايرانسل هم ساعت و دقيقه كاملا مشخص هست
من چندین و چند بار تست کردم ! دقیقا سر همون تایمی که گفته تموم میشه
ولی گاها از نظر حجم اشتباه میکنه
ممنون از محاکمه تون کاربر فعال اگر ممکنه اون بند دوم رو هم که بصورت بویلد نوشتم رو یک راهنمایی بفرمایید.دوست عزيز اطلاعات غلط نده به كسي
از هر ساعت و دقيقه ايي شروع كني از همون موقع حساب ميكنه!
و از همون موقع هم تايم رو حساب ميكنه
تو برنامه ايرانسل هم ساعت و دقيقه كاملا مشخص هست
یکی دو شبه بسته شبانه رو برای من ساعت پایانش رو نمیزنه فقط ساعت خریدش رو میزنه .
خواهش ميكنم!
اگه مودمتون هواوي هست با اين برنامه ميتونين مقدار دقيق سيگنال رو ببينيد
اگرم مارك ديگه ايي هست تقريبا در ٨٠٪ موارد ندارند همچين امكاناتي رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل این که استارت کارها همیشه از منطقه بنده میخوره
چند ماه گذشته ، این موضوع رو تو همین تاپیک (شایدم در یه انجمن دیگه ) اطلاع دادم و تقریبا کسی مشکل نداشت ! اون زمان هم تقریبا یه ساعت از بسته 3 ساعته دانلود میکردم و دو ساعت بعدیش بعد کوچک ترین استفاده ای نت قطع میشد . یعنی این که انگار مصرفم رو چک میکرد و از یه حدی به بعد نمیذاشت هیچ کاری کنم !
اون موقع هم با دو تا مودم و سه تا سیم کارت مختلف تست شد با بسته شبانه ...
الان رو نمیدونم که چه گندی زدن منطقه ما چون یک هفته هست مودم ایرانسل رو به طور کامل گذاشتم کنار و با وجود تمامی مشکلات ، از adsl استفاده میکنم ...
بعد هم قضایای دزدی حجم شروع شد که از 300 مگ تا یه گیگ شروع کردن به زدن از بسته هام ...
به من ارتباطی نداره بقیه قراره چی کار کنن ولی به عنوان یه پیشنهاد ، بدون ایرانسل هم میشه زندگی کرد !اینا یه مدت ببینن کاربراشون رفتن ، به التماس میفتن . هر چند که ملت ما هیچ وقت اتحاد نداشتن و به همین خاطر همیشه هم شکست خوردیم . باشد تا رستگار شویم
![]()
Last edited by mobile1199; 30-09-2016 at 20:28.
مودم یو اس بی 3372 هم هواویه؟
بله هواوي هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)