تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2467 از 4105 اولاول ... 1467196723672417245724632464246524662467246824692470247124772517256729673467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,661 به 24,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

عه ؟ مال منم که دقیقا همینه .یعنی منم 3 سال ناپیوسته رو 5 ساله تموم کردم و 2 سال با مجوز نظام وظیفه بوده .پس بدبخت شدم

1-حداکثر سنوات همون 6 ماه هست یا بیشتر هم میشه ؟

2-اگه کسی به دلیل دیر اقدام کردن 6 ماه غیبت بخوره و 6 ماه هم سنواتی داشته باشه یعنی 21+12 میشه ؟
    خدا نکنه.. بدبخت چرا! والا، رفیق بنده دقیقا مثل شما بود شرایطش و برگه سبز رو که گرفت براش 3 ماه اضافه زدن.
    نه دیگه، نهایت اضافه سنواتی 3 ماه هست. اینکه دیر اقدام کنید هم حدود 3 ماه ممکنه روش بیاد که مجموعا میشه 6 ماه. البته امروز تو اخبار گفتن که کسایی که تا 22 بهمن اعزام بشن تمام اضافه هاشون بخشیده میشه.

2. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جانشین اداره کل منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح خبر داد
    بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان/ احتساب ۲ ماه کسر از خدمت به ازای هر فرزند سربازان
    جانشین اداره کل منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اضافه خدمت سنواتی سربازان بخشیده شد.

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی فارس با اعلام این مطلب گفت:‌ بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان ابلاغ شد.
    وی تصریح کرد: سربازان می‌توانند به قسمت نیروی انسانی (اعم از معاونت و اداره کل) مراجعه کرده، نسبت به کسر اضافه خدمت خود اقدام کنند.
    جانشین اداره کل منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح افزود:‌ در مصوبه قبلی مقرر شده بود کسانی که از سال 94 به خدمت اعزام می‌شوند به ازای هر فرزند از 3 ماه کسر از خدمت برخوردار شوند اما با توجه به عید سعید غدیر خم سربازانی هم که در سال 92 و 93 به خدمت سربازی رفتند در صورت داشتن فرزند می‌توانند به ازای هر فرزند از دو ماه کسر خدمت برخوردار شوند.
    سردار کمالی تصریح کرد:‌ اعلام این مطلب به منزله ابلاغ است و از تاریخ 21 مهر 93 لازم‌الاجراست و همه یگان‌های نیروهای مسلح باید نسبت به انجام آن اقدام لازم را انجام دهند.
    انتهای پیام/
    - See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خدا نکنه.. بدبخت چرا! والا، رفیق بنده دقیقا مثل شما بود شرایطش و برگه سبز رو که گرفت براش 3 ماه اضافه زدن.
    نه دیگه، نهایت اضافه سنواتی 3 ماه هست. اینکه دیر اقدام کنید هم حدود 3 ماه ممکنه روش بیاد که مجموعا میشه 6 ماه. البته امروز تو اخبار گفتن که کسایی که تا 22 بهمن اعزام بشن تمام اضافه هاشون بخشیده میشه.
    ولی من شنیدم تا 6 ماه هم هست .حالا میخام بدونم 6 ماه سنواتی جدا از 6 ماه اضافه خدمت به دلیل غیبته ؟ یعنی جداگونه محاسبه میشن ؟ مثلا اگه من 6 ماه به خاطر غیبت اضافه بخورم سنوات هم به این 6 ماه اضافه میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

عه ؟ مال منم که دقیقا همینه .یعنی منم 3 سال ناپیوسته رو 5 ساله تموم کردم و 2 سال با مجوز نظام وظیفه بوده .پس بدبخت شدم

1-حداکثر سنوات همون 6 ماه هست یا بیشتر هم میشه ؟

2-اگه کسی به دلیل دیر اقدام کردن 6 ماه غیبت بخوره و 6 ماه هم سنواتی داشته باشه یعنی 21+12 میشه ؟
    سنوات به خاطر غیبت هستش و کلا یک اضافه خدمت می خوره هر کس به علت دیر کرد!من از دانشگاه انصراف دادم و 2 سال بعد رفتم خدمت و کلا سه ماه سنوات بهم زدن که اونم بخشیده شد توسط دستور رهبری!
    در ضمن تا جایی که من دیدم و اطلاع دارم دانشجو اگر معافیت تحصیلیش تموم بشه دانشگاه اجازه ادامه تحصیل تا بعد از خدمت بهش نمیده،مورد داشتیم طرف 6 واحد تا کارشناسی داشته ولی چون معافیت تحصیلیش تموم شده نذاشتن این 6 واحد رو بگذرونه و گفتن که باید بره خدمت!
    پس شما اگه درستون تموم شده طبق قانون کلی 1 سال فرصت دارید برای ارسال دفترچه که اکیدا توصیه میکنم هرچه سریعتر این کار رو انجام بدید،به خدای احد و واحد هر چی زمان بگذره شرایط خدمت بدتر میشه

6. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پس یعنی اینطور نیست که من به خاطر غیبت معمولی طولانی مدت 6 ماه اضافه بخورم و چون 2 سال اضافه درس خوندم دوباره 6 ماه اضافه بخورم و بشه 12 ماه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه marn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

سلام بر دوستان
    ایا در دوران اموزشی میشه با خودمون ماشین اصلاح صورت ببریم؟
    اونجا بخاطرش بهمون گیر نمیدن؟
    ممنون اگه جواب بدین
    دوستان سلام
    اگر این سوال جواب بدین ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

پس یعنی اینطور نیست که من به خاطر غیبت معمولی طولانی مدت 6 ماه اضافه بخورم و چون 2 سال اضافه درس خوندم دوباره 6 ماه اضافه بخورم و بشه 12 ماه ؟
    اصلا کسی که دانشجو هستش و درسش تموم شده و هنوز تو فرجه پایان تحصیلاته نباید قائدتا اضافه خدمتی بخوره،مگه این گه قوانین جدیدی وضع شده باشه که من خبر ندارم ازش

10. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اصلا کسی که دانشجو هستش و درسش تموم شده و هنوز تو فرجه پایان تحصیلاته نباید قائدتا اضافه خدمتی بخوره،مگه این گه قوانین جدیدی وضع شده باشه که من خبر ندارم ازش
    من که مطمئنم به خاطر سنوات اضافه ای که داشتم 6 ماه اضافه سنواتی میخورم حالا میخام بدونم اگه بعد از فرجه تحصیلات (منظورم همون مهلت یک ساله هست) دفترچه رو بفرستم بازم غیبتش به این 6 ماه اضافه میشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

4 سامانه الکترونیک استعلام وضعیت خدمت

محتوای مخفی: سامانه الکترونیک استعلام وضعیت خدمت  
    سلام
    خبر خوش
    به تازگی سامانه بسیار کارآمد استعلام وضعیت خدمت به آدرس زیر راه اندازی شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با استفاده از این سامانه می توانید تاریخ اعزام، محل آموزشی، وضعیت معافیت تحصیلی، معافیت پزشکی ،میزان کسری خدمت، سوابق خدمت، غیب، امریه، وضعیت خروج از کشور و... را پیگیری کنید.
    برای استفاده از این سامانه باید در پایین صفحه و قسمت ورود کاربر، اطلاعات زیر را وارد کنید:
    1- کد ملی
    2- کد 5 رقمی سخا: این کد می توانید از برگه تایید اطلاعات عمومی که پلیس +10 گرفتید بدست بیاورید. اگر به این کد دسترسی ندارید از قسمت دریافت کد سخا و با ورود شماره شناسنامه و تاریخ تولد می توانید کد سخا را دریافت کنید.

یا علی

13. 7 کاربر از nemayeh22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

محتوای مخفی: سامانه الکترونیک استعلام وضعیت خدمت  
    سلام
    خبر خوش
    به تازگی سامانه بسیار کارآمد استعلام وضعیت خدمت به آدرس زیر راه اندازی شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با استفاده از این سامانه می توانید تاریخ اعزام، محل آموزشی، وضعیت معافیت تحصیلی، معافیت پزشکی ،میزان کسری خدمت، سوابق خدمت، غیب، امریه، وضعیت خروج از کشور و... را پیگیری کنید.
    برای استفاده از این سامانه باید در پایین صفحه و قسمت ورود کاربر، اطلاعات زیر را وارد کنید:
    1- کد ملی
    2- کد 5 رقمی سخا: این کد می توانید از برگه تایید اطلاعات عمومی که پلیس +10 گرفتید بدست بیاورید. اگر به این کد دسترسی ندارید از قسمت دریافت کد سخا و با ورود شماره شناسنامه و تاریخ تولد می توانید کد سخا را دریافت کنید.

یا علی

ممنون دوست عزیز.....برای اعزام دی هفته اول اذر محل اعزام روی سایت میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •